- 29 Kasım 2010
- 4.919
- 8
Merhaba arkadaslar firsat bulmusken yazayim
Hakikaten zorlu gunler yeni basliyormus bunu cok iyi anladim. Dun gecemizi cok zor gecirdik ilk gecemizdi evimizdeki. Dikis yerleriyle ilgili sikintilarim azalmaya basladi cok sukur yuruyup kalkmakta artik cok fazla zorlanmiyorum. Yeni sorunumun adi emzirme tam bir iskence maalesef bir gogus ucum gayet guzel en cok ordan emiyor ama o da yara oldu ucu cok fena acitiyor kizim icerken tam bir iskence dun gece nerdeyse aglayacaktim acimdan diger gogus ucumda cok kucuk onu da rahat kavrayamiyor bu yuzden dogru durust emziremedim ve goguslerim inanilmaz sistiler dungece hic kipirdamadan yattim tas gibiydiler esim bugun aventin sut sagma pompasini aldi elektrikli onunla sagmaya calisicam bir de gogus ucu cikarici aldi lasinoh suruyorum bol bol kizim doymadigindan mama yapiyoruz hazir baska turlu uyumuyor cunku zor gercekten hele agrin sizin varken ama yine de cok guzel bir duygu Allah herkese nasip etsin insaallah zaman gectikce bu sikintilardan kurtulacagima ve kiziminkeyfine varacagima inaniyorum. Yarin doktor kontrolumuz var bakalim isitme testinden gecememistik o tekrarlanacak insaallah bir sorun cikmaz
Dogum yapacaklara hayirli dogumlar diliyorum
canım benim bende en çok emzirme kısmından korkuyorum , göğüs kalkanı denen şeyden bi deneseydinya , birde tahinin üzerinde biriken yağı göğüs kreminden daha etkili diyorlar aklında olsun , minişinide koklaya koklaya öp benim için