2012 Ekim Anneleri

Asudem sagol valla yarin alirim insaallah ise yarar sana da bol bol dua ederim bu kremi surup temizlemek gerekiyor mu emzirmeden once?

Canim insaallah dedigin gibi olur valla kiz acikacakta emzirmek zorunda kalicam diye odum kopuyor cok acim oldugundan bu onemli gorevi yapmak istemiyorum ama mecburum iyi kotu sutum geliyor kizimi beslemem lazim sonucta insaallah duzelirim

benim açılmam olsunda suniye razıyım. beklemek daha kötü..acıya bi şekilde katlanırım..katlanamadığım yerde basarım çığlığı::)))

tatlım zaten çığlık çığlığa doğurucaz eminim deeee beniim korkum kalp yetmezliği, oğluşumda ve ben de

canım ben de bugün sunniden vazgeçmeye karar verdim, verdiğin bilgi de haklı çıkardı sağol, allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

biraz açılma olunca suni sancıyla devam edilebilir canım ben epidürel yaptırcam o yüzden azcık daha az sancı olur diye düşünüyorum yani denemeye değer bence

canım benim eğer normal belirti vermezse 41 in sonuna kadar sezeryan olurum heralde, sunni de epidural de bana pek sıcak gelmedi, hepimiz için hayırlısı olsun tatlım...

aminnn inşallah kalp atışını yavaşlattığını bilmiyodum benim doktor demedi bişey korktum bak bende şimdi, öyle baygın gibi nasıl olur bilmiyorum :18:
inşallah adı gibi normal şekilde sancımız gelir de bi nefeste doğururuz yaa, bugün hastanede ikiz bebekler gördüm 2 aylıklarmış kalça ultrasonu için getirmişler, nasıl güzellerdi maşallah, çokkk canım çekti oğlumu görmek istiyorum bi an önce, o kimbilir ne alemde, dünyayı karnımızdan ibaret mi sanıyolar acaba bi fikirleri varmıdır

süpermiş ya bana tek kadın 100 e geliyor bende bakayım oraya ara ara peki bayan mı gelen kişiler ?
amiiiiiiin ayy ne heyecan ya gözün aydın şimdiden rabbim bi avazda kurtarsın bizede haber ver cnm gelişmeleri dualrımız seninle
Canim insaallah dedigin gibi olur valla kiz acikacakta emzirmek zorunda kalicam diye odum kopuyor cok acim oldugundan bu onemli gorevi yapmak istemiyorum ama mecburum iyi kotu sutum geliyor kizimi beslemem lazim sonucta insaallah duzelirim
inş canım inş ..
bende çok düşünüyorum onun hissettiklerini yaşadıklarını oyy kuzum benim..ben normal doğum çok istiyorum ama normal doğum da oda mücadele yaşayacak kuzum hayatnın ilk mücadelesini verecek düşününce ağlayasım geliyor kıyamıyorum

dilfeza bilmiyorum bayan mı gelir ama umarım öledir bende ilk kez deniycem yazarım sana memnun kalırsam

selam kızlar

sanırım az kişi kaldık bebeklerine kavuşmayı bekleyenler olarak artık bizimkilerde gelse yaaa ne açılmam ne sancı hiçbişey yok pazartesiye kadar gelmezse sezeryan olucam

aslında düne kadar pek farkında değildim bu sunni sancı dezavantajlarının, bu sabah 1-2saat netten araştırdım, sonra da sunni ile doğum yapan 3 arkadaşımla konuştum, ASLA SUNNİ SANCI YAPTIRMA kendine dediler:18::18: , 3 ü de 30 saatten fazla sancı çekmiş açılma için, rahim ağzı da yumuşamamışsa eğer ayrıca iğne vurluyormuş, sezeryan düşünmüyordum oysa, ama artık düşünüyorum
ben de nst ye girdiğimde 15 günlük bir bebişi annesi emziriyordu, yavrummmmmmmmmmm onu görünce ben de ağlayacaktım neredeyse, ben de kuzumum koklamak ve emzirmek istiyorummmmm

selam kızlar nasılsınız bugün 13günlük olduk göbeğimiz düştü ilk banyomuzu yaptık uyudu şimdi bakalım ama çok ağladı kuzum banyo yaparken mahvoldu sonra rahatladı tabi:)))korse kullanan varmı aranızda doğumdan sonra...

dilfeza bilmiyorum bayan mı gelir ama umarım öledir bende ilk kez deniycem yazarım sana memnun kalırsam
Tmm cnm bekliyorum
selam kızlar

sanırım az kişi kaldık bebeklerine kavuşmayı bekleyenler olarak artık bizimkilerde gelse yaaa ne açılmam ne sancı hiçbişey yok pazartesiye kadar gelmezse sezeryan olucam
Evet oyle oldu ya az kisi kaldik Pazartesi doluyor mu gunün niye Sezeryan ?

tşk ederim canımm..

benim ki tam benim uyuma şeklimi almış..hamileyken mide bulantısından bütün gece uyuyamıyordum..
bizim doruk beyde bütün gündüz uyuyor sadece emmek için uyanıyor ama bütün gece de ayakta..
uyusun diye bekliyorum ama nerdeeeeeeee...annem ben başında nöbetçi bekliyoruz..

Sevcanyk epidural normal

Oglusum12 : Sezeryan oldu :)

Dilfeza

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212 Sezeryan oldu :)

Nilidil. Normal dogum yaptı

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will. Sezeryan oldu :)

Simlara Sezeryan oldu :)

Mavibattaniye

Melek01

Nursesila Sezeryan oldu :)

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Nergis67. Normal dogum oldu :)

Destes

Arcak81

Oreiro. Sezeryan :)

Meganejem

Peluscuk

Annecik3838

Askitom. Normal dogum :)

Dilek62. Normal dogum :)

Kitarasya. Epidural normal dogum :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar sabah 5 te karın ağrısıyla uyandım kanamam geldi birazdan hastaneye gidicem karnım ağrıyo çok fena doğum mmu başlıyor acaba diyorum kan biraz fazla geldi Dua edin bana Allah yardımcımız olsun

Canim bence doguruyorsun Saglikla sihhatle al bebisini kucagina Hayirli haberlerini bekliyoruzzz

Allah yardımcın olsun kanaman durduysa telaş etme vaktin de gelmiş Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin

Oyy tatlı kuş ayrilamiyor muymus annesinden memisinden :)) bende bu besikle aynı marka bi ufagi var Sultan beşik odama oyle aldım gercekten sallamak gerekiyordemisti arkadaşım Sende boyle deyince iyi ki dedim :)

bende bellonadan almıştım beşiğimizi ve üretimden kalkan bi modelin sonuncusunu araya araya bulup almıştım :) tekerlekleri var ve hafif , istediğin yere gidiyor çekerek birde tekerlerinin arkasında içeri doğru kıvrılan sallama aparatları var yani istediğinde sallanan istediğinde yürüyen beşik oluyor , iyiki böylesini almışım dedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…