- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
tatlım hayırlı olsun bebeğine kavuştun sana da çok geçmiş olsun
sana bir krem önermek isterim GARMASTAN kullanırsan şayet gerçekten çok memnun kalırsın...Lansinoh falan bir halta yaramıyor bundan 1 gün sürdüm ve sabahına hiç bişey kalmadı sadece 2 kez sürdüm ve bir daha kullanmadım o derece faydalı yani...umarım memnun kalırsın kullanırsan
Asudem sagol valla yarin alirim insaallah ise yarar sana da bol bol dua ederim bu kremi surup temizlemek gerekiyor mu emzirmeden once?
sağalsın canım inş bizde doğurup size güzel haberler vermek istiyoruz :)
canım ya inşaallah geçer bu günlerde ..bende sağma makinesini elektirikli aldım işe yarayacak yani.göğüs ucu çıkarıcı da almıştım sende de işe yaramıştır inş.emmesi bi otursun inşallah herşey güzel olacak eminim arkadaşında nisanda kızı oldu ilk 2 hafta resmen kız hep böyle mi olacak dünyam mahfoldu filan sanmıştı ama daha 40 ı bile çıkmadan düzene girdi şimdi o kadar rahatki inş senin de geçecek zor günlerin :)
Canim insaallah dedigin gibi olur valla kiz acikacakta emzirmek zorunda kalicam diye odum kopuyor cok acim oldugundan bu onemli gorevi yapmak istemiyorum ama mecburum iyi kotu sutum geliyor kizimi beslemem lazim sonucta insaallah duzelirim