2012 Ekim Anneleri

Benim bebegimde erkek
Bdt 19 ekim ama ben hergun 12 sinde olsun diye dua ediyorum
Meryem ve insikak suresini okuyup dua ediyorum suya ufledim hep o sudan iciyorum

Bide facede meme kanseri icin bi paylasim yapiliyo medeni durumuna gore
bende muz, avakado yazdim esim aradi canin bisey istiyosa niye faceye yaziyosun arasana diyo iki saat guldum gulmekten zor anlattim boyle boyle bi olay var diye :)))

bende çok güldüm eşine :KK1::KK1::KK1: bende 2 ekimde olmasını istemiştim bizimde evlilik yıldönümümüz 2 ekim :) ama rüyamda 13.10 diye bir tarih gördüm o günü bekliyorum.

niye 12 si canm ? benimde 11 ekim evlilk yıldönümüm ilk hamile kaldığımda o gün doğsun istyrdum ama o güne şimdi gelmesin diyorum çünkü ilerde onun dogum gününde birlikte olmak isticez fakat evlilik yıldönümü romantik diye tek kutlasak oğluşun doğum günü kalır yani bütün özel günler ayrı olsun diyoruz :) gerçi bizim çoğu özel günümüz ekim ayına toplandı oldu 25 ekimde benim dğm günüm :)

Benim dogum gunum 22 ekim hem uygun olsun diye
hemde 12.10.12 guzel oluyo diye
hemde terazi burcu olsun istiyorum

dilfeza( 09 ekim ) semayaşar(09 ekim) Peluşcuk( erkek 10 ekim ) haniso(10 ekim) bsms(kız 10 ekim ) bndnz(erkek11 ekim ) laleylül (11 ekim ) carmentta (12 ekim )Supremee(12 ekim ) Mavibattaniye(14 ekim ) Meganejem( erkek 16 ekim) uğurlu07(16 ekim ) faktorb (17 ekim )

KIZLAR CİNSİYETLER NE ACABA YAZSANAZA ERKEK DİYEMİ SONA KALDIK BÖYLE ? :)

benimkide erkek canımm

Son düzenleme:

dilfeza( 09 ekim ) semayaşar(09 ekim) Peluşcuk( erkek 10 ekim ) haniso(10 ekim) bsms(kız 10 ekim ) bndnz(erkek11 ekim ) laleylül (11 ekim ) carmentta (12 ekim )Supremee(12 ekim ) Mavibattaniye(14 ekim ) Meganjem(16 ekim) uğurlu07(16 ekim ) faktorb (17 ekim )

heralde canım erkek bekler diyorlardı zaten hala tık yok:KK43:

kızlar ağrılarm bugün daha fazla ve uzun eğer yarın buralarda olmazsam bilin ki doğurmaya gitmişimdir. inşallah tabi. eğer hala doğuramadı isem mutlaka yazarım yarın. fazla giremiyorum internete.herkese kolay hayırlı doğumlar diliyorum.

ay canım durumumuz ve tarihlerimiz aynı, ben de dün gittim dr çocuk yerleşmiş, nst de sancın da görünüyor ama hiç açılman yok dedi
9 ekim de gel, 1-2cm açılman olursa sunni ile alalım doğuma dedi
benim aklım karıştı, sunniye başvurmalı mıyım ?
normal sancıdan daha mı sıkıntılı olur ki veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee acaba yine norml sancıdan daha şiddetli ve uzun sürer mi ki ?
ayyyyyyyy şu oğluşum gelsin artık...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

biraz açılma olunca suni sancıyla devam edilebilir canım ben epidürel yaptırcam o yüzden azcık daha az sancı olur diye düşünüyorum yani denemeye değer bence :KK34:

dilfeza( 09 ekim ) semayaşar(09 ekim) Peluşcuk( erkek 10 ekim ) haniso(10 ekim) bsms(kız 10 ekim ) bndnz(erkek11 ekim ) laleylül (11 ekim ) carmentta (12 ekim )Supremee(12 ekim ) Mavibattaniye(14 ekim ) Meganjem(16 ekim) uğurlu07(16 ekim ) faktorb (17 ekim )

benimde erkek canımm, erkekler daha mı nazlı oluyo acaba ? :KK9:

benimde erkek bende hala bekliyorum, son gnum 22 ekimmis yani o 9 ay 10 gunun bitme zamaniymis, ayin 18 inde cagirdi yine doktorum son kez ama belkide gelemeyebilirsin buyuk ihtimal bebis dogabilir o zamana kadar dedi:KK1: umarim gelir 18 ine kadar:KK16:

Merhaba Hanımlar...

Fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum doğuran varmı diye,,çok merak ediyorum :KK1: geçmişe pek bakamıyorum ancak yazmaya çalışıyorum...

Bizde değişiklik yok aynıyız kuzumla :nazar::emir_bebek: göğsümde uyuyor emdikten sonra yerine yatırınca huysuzlanıyor o yüzden indirmiyorum bende koynişimden :KK16::nazar:

Kızlar birde beşik konusunda sallanan bişey almadığıma pişman oldum, ıkea dan almıştık karyolasını ama geceleri emzirip yerine yatırınca uykuya dalmak için biraz sallamak istiyor bebekler yada benim oğluşum öyle istiyor :KK1: bizde yeni beşik aldık ve yatak odamızdaki karyolasını tekrar bebek odasına götürdük..Artık 1 yaşından sonra kullanırız karyolasını...

Beşiğimizi burdan aldık kızlar çok kullanışlı ses falan yapmıyor tavsiye ederim şayet bizim gibi sallanma mağduru varsa :KK1:

GÜRGEN AHŞAP BEBEK SEPET BEŞİK TAKIMI FATURALI GittiGidiyor'da 64103130

Hepinizi kocaman öpüyoruz oğlumla...Güzel haberler bekliyoruz sizlerden ve minik yavrularınızdan :KK16:

Merhaba Hanımlar...

Fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum doğuran varmı diye,,çok merak ediyorum :KK1: geçmişe pek bakamıyorum ancak yazmaya çalışıyorum...

Bizde değişiklik yok aynıyız kuzumla :nazar::emir_bebek: göğsümde uyuyor emdikten sonra yerine yatırınca huysuzlanıyor o yüzden indirmiyorum bende koynişimden :KK16::nazar:

Kızlar birde beşik konusunda sallanan bişey almadığıma pişman oldum, ıkea dan almıştık karyolasını ama geceleri emzirip yerine yatırınca uykuya dalmak için biraz sallamak istiyor bebekler yada benim oğluşum öyle istiyor :KK1: bizde yeni beşik aldık ve yatak odamızdaki karyolasını tekrar bebek odasına götürdük..Artık 1 yaşından sonra kullanırız karyolasını...

Beşiğimizi burdan aldık kızlar çok kullanışlı ses falan yapmıyor tavsiye ederim şayet bizim gibi sallanma mağduru varsa :KK1:

GÜRGEN AHŞAP BEBEK SEPET BEŞİK TAKIMI FATURALI GittiGidiyor'da 64103130

Hepinizi kocaman öpüyoruz oğlumla...Güzel haberler bekliyoruz sizlerden ve minik yavrularınızdan :KK16:

Oyy tatlı kuş ayrilamiyor muymus annesinden memisinden :)) bende bu besikle aynı marka bi ufagi var Sultan beşik odama oyle aldım gercekten sallamak gerekiyordemisti arkadaşım Sende boyle deyince iyi ki dedim :)

Kizlarrr abimin eside hamile ve bugun nst de bebegin haraketlerinin yavas oldugunu soyleyip simdi sezeryana aliyorlarmis:KK52: Lutfen dua edin ikiside sag salim birbirlerine kavussunlar:nazar::emir_bebek: Hala oluyorum yaaa cok duygulandim:KK16: Keske orada olabilseydim gurbet cok zor boyle durumlarda:KK14:

Oyy tatlı kuş ayrilamiyor muymus annesinden memisinden :)) bende bu besikle aynı marka bi ufagi var Sultan beşik odama oyle aldım gercekten sallamak gerekiyordemisti arkadaşım Sende boyle deyince iyi ki dedim :)

iyi yapmışsın canım almakla çünkü gerçekten sallanmak istiyor bu paşalar :KK1: birazda olsa iki tıngır mıngır hoop dalıyor uykuya :nazar::emir_bebek: 3 gecedir bizde biraz rahat ettik :KK1: kullanınca inan sende çok rahat edeceksin...

tatlım aklımda dualarımda hep sizlerle, inşallah hayırlısıyla sizlerde yavrularınıza sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz :KK48: sizlerin güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum :KK16:

Merhaba arkadaslar firsat bulmusken yazayim
Hakikaten zorlu gunler yeni basliyormus bunu cok iyi anladim. Dun gecemizi cok zor gecirdik ilk gecemizdi evimizdeki. Dikis yerleriyle ilgili sikintilarim azalmaya basladi cok sukur yuruyup kalkmakta artik cok fazla zorlanmiyorum. Yeni sorunumun adi emzirme tam bir iskence maalesef :KK50: bir gogus ucum gayet guzel en cok ordan emiyor ama o da yara oldu ucu cok fena acitiyor kizim icerken tam bir iskence dun gece nerdeyse aglayacaktim acimdan :KK50: diger gogus ucumda cok kucuk onu da rahat kavrayamiyor bu yuzden dogru durust emziremedim ve goguslerim inanilmaz sistiler dungece hic kipirdamadan yattim tas gibiydiler esim bugun aventin sut sagma pompasini aldi elektrikli onunla sagmaya calisicam bir de gogus ucu cikarici aldi lasinoh suruyorum bol bol kizim doymadigindan mama yapiyoruz hazir baska turlu uyumuyor cunku zor gercekten hele agrin sizin varken ama yine de cok guzel bir duygu Allah herkese nasip etsin insaallah zaman gectikce bu sikintilardan kurtulacagima ve kiziminkeyfine varacagima inaniyorum. Yarin doktor kontrolumuz var bakalim isitme testinden gecememistik o tekrarlanacak insaallah bir sorun cikmaz
Dogum yapacaklara hayirli dogumlar diliyorum :KK16:

Hakikaten zorlu gunler yeni basliyormus bunu cok iyi anladim. Dun gecemizi cok zor gecirdik ilk gecemizdi evimizdeki. Dikis yerleriyle ilgili sikintilarim azalmaya basladi cok sukur yuruyup kalkmakta artik cok fazla zorlanmiyorum. Yeni sorunumun adi emzirme tam bir iskence maalesef :KK50: bir gogus ucum gayet guzel en cok ordan emiyor ama o da yara oldu ucu cok fena acitiyor kizim icerken tam bir iskence dun gece nerdeyse aglayacaktim acimdan :KK50: diger gogus ucumda cok kucuk onu da rahat kavrayamiyor bu yuzden dogru durust emziremedim ve goguslerim inanilmaz sistiler dungece hic kipirdamadan yattim tas gibiydiler esim bugun aventin sut sagma pompasini aldi elektrikli onunla sagmaya calisicam bir de gogus ucu cikarici aldi lasinoh suruyorum bol bol kizim doymadigindan mama yapiyoruz hazir baska turlu uyumuyor cunku zor gercekten hele agrin sizin varken ama yine de cok guzel bir duygu Allah herkese nasip etsin insaallah zaman gectikce bu sikintilardan kurtulacagima ve kiziminkeyfine varacagima inaniyorum. Yarin doktor kontrolumuz var bakalim isitme testinden gecememistik o tekrarlanacak insaallah bir sorun cikmaz

tatlım hayırlı olsun bebeğine kavuştun :nazar: sana da çok geçmiş olsun

sana bir krem önermek isterim GARMASTAN kullanırsan şayet gerçekten çok memnun kalırsın...Lansinoh falan bir halta yaramıyor bundan 1 gün sürdüm ve sabahına hiç bişey kalmadı sadece 2 kez sürdüm ve bir daha kullanmadım o derece faydalı yani...umarım memnun kalırsın kullanırsan

bu hafta izine ayrıldım eşimde izin aldı bu hafta eksiklerimizi tamamladık şükür ufak tefek şeyler dışında yarın dr kontrolum var çatı muaynemiz olucak :) c tesi temizlik şirketi gelicek temizlikte bitince ve beklemeyeee geçicez artık çok yorgunum hem iş hem ev hem bebek gerçekten zormuş bu hafta kasılmarımdan geceleride uyku yok hayırlısı ile gelsin yavrum istatisliklere göre kaçıncı haftada doğar normal doğum ile fikri olan var mı ?

iyi yapmışsın canım almakla çünkü gerçekten sallanmak istiyor bu paşalar :KK1: birazda olsa iki tıngır mıngır hoop dalıyor uykuya :nazar::emir_bebek: 3 gecedir bizde biraz rahat ettik :KK1: kullanınca inan sende çok rahat edeceksin...

tatlım aklımda dualarımda hep sizlerle, inşallah hayırlısıyla sizlerde yavrularınıza sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz :KK48: sizlerin güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum :KK16:
sağalsın canım inş bizde doğurup size güzel haberler vermek istiyoruz :)
canım ya inşaallah geçer bu günlerde ..bende sağma makinesini elektirikli aldım işe yarayacak yani.göğüs ucu çıkarıcı da almıştım sende de işe yaramıştır inş.emmesi bi otursun inşallah herşey güzel olacak eminim arkadaşında nisanda kızı oldu ilk 2 hafta resmen kız hep böyle mi olacak dünyam mahfoldu filan sanmıştı ama daha 40 ı bile çıkmadan düzene girdi şimdi o kadar rahatki inş senin de geçecek zor günlerin :)

bu hafta izine ayrıldım eşimde izin aldı bu hafta eksiklerimizi tamamladık şükür ufak tefek şeyler dışında yarın dr kontrolum var çatı muaynemiz olucak :) c tesi temizlik şirketi gelicek temizlikte bitince ve beklemeyeee geçicez artık çok yorgunum hem iş hem ev hem bebek gerçekten zormuş bu hafta kasılmarımdan geceleride uyku yok hayırlısı ile gelsin yavrum istatisliklere göre kaçıncı haftada doğar normal doğum ile fikri olan var mı ?

hadi bakalım cnm hakkınızda hayırlısı olsun 37 den sonra her an olabilir cnm:) ya temizlik için şirketi derken nasıl yani bana da geliyor ama müstakil bi hanım ve bayadır aldığım kişi artık gelemeiyr ondan sonra kimi aldıysam memnun kalmadım yaa sen nerde oturuyorsun ist mu ?

hadi bakalım cnm hakkınızda hayırlısı olsun 37 den sonra her an olabilir cnm:) ya temizlik için şirketi derken nasıl yani bana da geliyor ama müstakil bi hanım ve bayadır aldığım kişi artık gelemeiyr ondan sonra kimi aldıysam memnun kalmadım yaa sen nerde oturuyorsun ist mu ?

ist oturuyorum canım temizlik şirketi grupanyanyadan almıştım fırsat yani ilk defa deniycem bende 2 kişi geliyomuş makınaları ile koltuklar cam kapı mutfak banyo herşeyi yapıyolarmış sadece dolap içlerini temizlemiyolar bende ufak ufak dolap içleri bitirdim bu arada 69 tl ye almıştım :))))

slm arkadaşlar aslnda çok heyecanlı olmam lazm ama şuan çok sakinim az önce doktordan geldim 3cm olmuş acklgm 39.4 günlük eve geldim cantamı almak için agrlarm şuan hafif artnca gideceğim bekliyorum 12 gibi çkarm herhalde evden. herşey nasip allah hepimize kolay doğum versin kucagımz boş döndürmesin herşeyin hayıırlsı

yeni doğum yapmış anneler acaba doğum sonrası karnı toplayıcı korse giyiyor musunuz ya da herhangi bir önlem göbeğin toplaması için?

X