2012 Ekim Anneleri

kızlar hastane çantanıza bebeğiniz ve kendiniz için nevresim takımı koydunuz mu? ben hazırlayıp arabaya koymayı düşünüyorum, ihtiyaç olursa eşim getirir.

Yarın sabah 9 da doğuma gireceğim.Korku var herşeyden fazla.kesilmek beni çok ürkütüyor.hiç hastane ortamına girmedm.grip dışında.nasıl olacak bilmiyorm.elim ayağım titriyor.

ben nisan annesiyim oğlum dün 6.ayını doldurdu keşke doğduğu günü bikez daha yaşasam insan bebeğinin melek yüzünü görünce hiç ağrı falan hissetmıyor sezaryanla doğum yaptım bu arada allah hepinize hayırlı doğumlar versın bebeğinizi sağlıkla buyutun o güzel günü doyasıya yaşayın bolbolda fotograf çekin ilk günler kimsenin sütü olmuyor nerde benim sütüm diyede kafanıza takmayın

merhaba kızlar ..
27. eylül ,00:00 da 3.170 kg .normal doğumla kızım(ELVİN RABİA) dünaya gözlerini açtı
37 haftalık doğdu sabırsız kuzum
darısı bekleyenlerin başına

günaydın herkese zaman yaklaştıkça bende çok heyecanlanıyorum birde korku var tabi.doğum iznine ayrıldım evdede hiç vakit geçmiyor arkadaşlar..

merhaba kızlar ..
27. eylül ,00:00 da 3.170 kg .normal doğumla kızım(ELVİN RABİA) dünaya gözlerini açtı
37 haftalık doğdu sabırsız kuzum
darısı bekleyenlerin başına

hayırlı olsun allah bağışlasın kuzucuğunuzu.doğumunuz normalmi oldu.bendede bu aralar sancılar başladı ,benim kuzucuktamı erken gelmek istiyor acaba....bilemiyorum

pztesi sabahı nişanım geldi.heemn doktora gittik.nstde sancı çıkmadı kalp atışları da düzenli ve hala bekliyorum suyumun ve sancımın gelmesini.bebişim gelecek ama ne zaman belli değil.

maşallah sana hayatım inşallah banada böyle yazmak nasip olur.bende epidural normal istiyorum bende çok kilo almadım maşallah diyeyim kendime son 20 günüm hala her işimi kendim görüyorum.bebekte çok kilolu olmayacak sanırım 3 küsürlerde olacağız boyumuz çok uzun bizimde ama o doğumu etkilemez sanırım.çokda güzel cesaret vermişsin korkan arkadaşlara hep söylüyorum doğurmak değil, hamile kalmak bence delilik çünkü herşeyi baştan kabulleniyosun

pztesi sabahı nişanım geldi.heemn doktora gittik.nstde sancı çıkmadı kalp atışları da düzenli ve hala bekliyorum suyumun ve sancımın gelmesini.bebişim gelecek ama ne zaman belli değil.

Bence haftasonuna dogru gelir bebisin Senin yerinde olsam en ufak agrida doguruyormuyum moduna girerdim Ne guzel heycanlar bunlar Saglikla kavusun birbirinize

hadi hayırlısı olsun hayatım darısı günümüz dolunca bizlere olsun.stres yapma onun tarihi, saati yazıldığı için o onu bekliyor anneciği

selamlar güzel hayırlı bir gün olsun inşallah hepimizzz içinn

doğum yapanlara acil şifalar diliyorum, bebişlerimize uzunnn ömürler diliyorum.

temizliğim başladı sayılır kızlarcım yıkanacak banyo paspaslarını, perdelerini, birkaç kırlent vardı onları yıkadım, birkaç dantel ve örtülerimi yıkayıp ütüledim hazırladım.bu gün halılarım yıkamaya gidecek, gözün aydına gelenlere ikram olsun diye börek yapacağım şimdi yufkadan ilk 1 hafta idare etsin sonra yine yaparızakşama doğruda eşimle mutfağı temizleyeceğiz, cuma günüde kısmet olursa yardımcı abla gelecek.günlerimi böyle geçiriyorum.herkese kolay geleee

canım pazartesi gecesi sol kasığımda benimde oldu. sabaha jadar ara ara sancı oldu..uyuyamadım sancıdan..ama sabah kalkınca geçti...dünde 1-2 kez oldu geçti...geçtiği için yalancı sancıdır diye düşünüyorum. gerçek sancı belden yada sırrtanbaşlıyr diye biliyorum acıkcası alttan yada kasıklarıma olan sancıları önemsemiyorum.. çünkü benim son 10 gündür ara ara ya kasıklarımdan başlayan yada alttan giren ağrılar var..

Bence haftasonuna dogru gelir bebisin Senin yerinde olsam en ufak agrida doguruyormuyum moduna girerdim Ne guzel heycanlar bunlar Saglikla kavusun birbirinize
ayy hiç bir heyecan yok o kadar sogukkanlı oluyor ki insan Allah sabrını veriyor.Arada mukusla beraber kan geliyor ama normalmiş.Bir de adet sancısı gibi hafif hafif sancım oluyo arada ama belden değil.hayırlısı.amin canım

hadi hayırlısı olsun hayatım darısı günümüz dolunca bizlere olsun.stres yapma onun tarihi, saati yazıldığı için o onu bekliyor anneciği

amin inşallah canım.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.Nişan geldiği gün gece duş ta aldım suyum gelir belki diye ama yok gelmedi.Cuma günü normal kontrolüm var.o zamana kadar gelmezse giderim kontrole.Çatı muayenesi de yapıldı açıklığın yok dedi ebe ve normal doğum yapabilirsin dedi.ÇAtı muayenesinden korkmayın kızlar basit bişi

Yarın sabah 9 da doğuma gireceğim.Korku var herşeyden fazla.kesilmek beni çok ürkütüyor.hiç hastane ortamına girmedm.grip dışında.nasıl olacak bilmiyorm.elim ayağım titriyor.

tatlım akıl vermek her zaman kolaydır ama , ılık bir duş al, sonra duanı et, hayırlı güzel şeyler düşün, bunu ne ilk yaşayan nede son yaşayan sen olacaksın, dünyanın var olması için doğum hep olacak bunu düşün vede bu kadar kötü birşey olsaydı havvadan sonra kimse doğurmazdı dimi

valla tatlım şu nişanmıdır, sözmüdür bi tek ondan biraz çekiniyorum çünkü onu görünce tamam diyeceğim işte sona yaklaştım belkide sona geldim sonrasında biliyorum ki Allah yardım edecek, herşey çokkk güsel olacak oğluşum babasının kucağında hastaneden çıkacağız sonra kalabalık, gelennn,gidenn ayy herşey çok güsel olacak inşallah.

ağrı eşiğin yüksek olabilir hayatım bende öyleyim çünkü ahh ahh o kişisel bakım konusu erken doğurursam sırf bu nedenle olur yani.kafayı çok taktım.bu gün dinlen bakalım gece eğer artarsa bir görün doktora yada sen bilirsin canım.:18:benimde 1 gün oldu sonra geçti bu anlattığın ağrı.

umarım benimde açılmam rahat olur...hayırlısı inşallah...

ınsallah canım ınsallah benım gıbı agrısı cok cok az olan bır dogumun olur..buarada bebısler doguduktan sonra bol bol resım cekın ılk kucagıma alıp emzırdıgımı cekmıs esım cok cokkk guzel.kızım 1 aylık oldu bana 1 hafta oldu gıı gelıyor..zaman cabuk gecıyor..

slm arkadaşlar ben geldimm saat 4 de sezeryana giricem doktorr git 3 de gel duşunu ,al 3 de gelirsin dedii bendee geldim doktorum spinal ol diyoo bende korku varrrrr:18::18::18::18::18::18:

ayy maşallah canımmm keşke bizimde öyle olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…