Yarın sabah 9 da doğuma gireceğim.Korku var herşeyden fazla.kesilmek beni çok ürkütüyor.hiç hastane ortamına girmedm.grip dışında.nasıl olacak bilmiyorm.elim ayağım titriyor.
merhaba kızlar ..
27. eylül ,00:00 da 3.170 kg .normal doğumla kızım(ELVİN RABİA) dünaya gözlerini açtı
37 haftalık doğdu sabırsız kuzum
darısı bekleyenlerin başına
canım evet epıdural normal doğum yaptım.. kilo da almamıstım pek,bebeğimde 3 kilo 164 gr doğdu doktorum ve anestezi uzmanı da cok iyiydi sükürler olsun harika kolay bir doğum oldu yarım saatte aldım kızımı koynuma
doğum seklinden hiç korkma epıdural takılırken hiç acı falan yok,ondan öncesinde adet agrısının biraz daha fazlası gibi bir sancım oldu ama tolere edilmeyecek kadar değildi... burundan nefes alıp agızdan vererek def ediyorsun sancıyı zaten cok uzun sürmüyor.. ara ara geliyor..
sonrası da ıkınma işlemi zaten.. olabildiğince derin nefes alıp verirken var gücünle büyük tuvaletini yapar gibi ıkınıyorsun ve bebeişi kucaklıyorsun... korkulacak hiç birsy yok ınan bana,hele vucudun da uygunsa cok kılo almadıysan göreceksin bir avazdaaaa...
doğum hikayemi geniş bir zamanda yazarım canım... hiç korkma hayırlı doğumlarrrr...
pztesi sabahı nişanım geldi.heemn doktora gittik.nstde sancı çıkmadı kalp atışları da düzenli ve hala bekliyorum suyumun ve sancımın gelmesini.bebişim gelecek ama ne zaman belli değil.
pztesi sabahı nişanım geldi.heemn doktora gittik.nstde sancı çıkmadı kalp atışları da düzenli ve hala bekliyorum suyumun ve sancımın gelmesini.bebişim gelecek ama ne zaman belli değil.
merhaba kızlar , berbat bir gece geçirdim , gece 11 de kasıklarıma sancı vurmaya başladı ama başka bişey yok ne nişan ne su :44: napıcağımı bilemedim , sürekli tekrarlayan ama kısa süren bir sancıydı bu ne şimdi acaba :26: daha kişisel bakımda yaptırmamıştım , birazdan hemen gidicem ağdaya , hala ara ara sancı giriyor sol kasığıma , acaba doktora gitmelimiyim ? ağrı eşiğimmi yüksek acaba diyorum doğum sancısı böyle olmasa gerek ama bilemedim doktorumda kongreye gitmiş offfffff
ayy hiç bir heyecan yok o kadar sogukkanlı oluyor ki insan Allah sabrını veriyor.Arada mukusla beraber kan geliyor ama normalmiş.Bir de adet sancısı gibi hafif hafif sancım oluyo arada ama belden değil.hayırlısı.amin canımBence haftasonuna dogru gelir bebisinSenin yerinde olsam en ufak agrida doguruyormuyum moduna girerdim Ne guzel heycanlar bunlar Saglikla kavusun birbirinize
hadi hayırlısı olsun hayatım darısı günümüz dolunca bizlere olsun.stres yapma onun tarihi, saati yazıldığı için o onu bekliyor anneciği
Yarın sabah 9 da doğuma gireceğim.Korku var herşeyden fazla.kesilmek beni çok ürkütüyor.hiç hastane ortamına girmedm.grip dışında.nasıl olacak bilmiyorm.elim ayağım titriyor.
ayy hiç bir heyecan yok o kadar sogukkanlı oluyor ki insan Allah sabrını veriyor.Arada mukusla beraber kan geliyor ama normalmiş.Bir de adet sancısı gibi hafif hafif sancım oluyo arada ama belden değil.hayırlısı.amin canım
amin inşallah canım.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.Nişan geldiği gün gece duş ta aldım suyum gelir belki diye ama yok gelmedi.Cuma günü normal kontrolüm var.o zamana kadar gelmezse giderim kontrole.Çatı muayenesi de yapıldı açıklığın yok dedi ebe ve normal doğum yapabilirsin dedi.ÇAtı muayenesinden korkmayın kızlar basit bişi
aaa bende hıc yurumedım agrısız sancısız tam 8 cm oldu acılmam sadece son 3 cm de sancım oldu oda dayanılmıycak gıbı degıldı.bana gore yuruyusle kolay dogumun aakası bıle yok....
merhaba kızlar , berbat bir gece geçirdim , gece 11 de kasıklarıma sancı vurmaya başladı ama başka bişey yok ne nişan ne su :44: napıcağımı bilemedim , sürekli tekrarlayan ama kısa süren bir sancıydı bu ne şimdi acaba :26: daha kişisel bakımda yaptırmamıştım , birazdan hemen gidicem ağdaya , hala ara ara sancı giriyor sol kasığıma , acaba doktora gitmelimiyim ? ağrı eşiğimmi yüksek acaba diyorum doğum sancısı böyle olmasa gerek ama bilemedim doktorumda kongreye gitmiş offfffff
umarım benimde açılmam rahat olur...hayırlısı inşallah...
Canim ben sancimi anlatiyim,ilk once kasigimin alt tarafi sadece sezeryan yerini dusun,komple kasiliyordu,beni uykudan uyandiracak kadar,sabah belimden baslayip kasiklarima vuran ve nefesimi kesen agrilar basladi gercek sancilar oymus o zaman anladim,dk tut ben yarim saatte bir basladi en son 10 dk da bir 45 sn suremeye basladi,dr a gittigimde 7 cm acilmisti,benim agri esigim gercekten yuksekmis kimse inanamadi evde bekleyebildigime...