2012 Ekim Anneleri

merhaba kızlar , berbat bir gece geçirdim , gece 11 de kasıklarıma sancı vurmaya başladı ama başka bişey yok ne nişan ne su :44: napıcağımı bilemedim , sürekli tekrarlayan ama kısa süren bir sancıydı bu ne şimdi acaba :26: daha kişisel bakımda yaptırmamıştım , birazdan hemen gidicem ağdaya , hala ara ara sancı giriyor sol kasığıma , acaba doktora gitmelimiyim ? ağrı eşiğimmi yüksek acaba diyorum doğum sancısı böyle olmasa gerek ama bilemedim doktorumda kongreye gitmiş offfffff :KK37:

Canim ben sancimi anlatiyim,ilk once kasigimin alt tarafi sadece sezeryan yerini dusun,komple kasiliyordu,beni uykudan uyandiracak kadar,sabah belimden baslayip kasiklarima vuran ve nefesimi kesen agrilar basladi gercek sancilar oymus o zaman anladim,dk tut ben yarim saatte bir basladi en son 10 dk da bir 45 sn suremeye basladi,dr a gittigimde 7 cm acilmisti,benim agri esigim gercekten yuksekmis kimse inanamadi evde bekleyebildigime...

Gunaydin arkadaslar takip ediyorum burayi ama fazla yazamiyorum benimde bugun kontrolum var saat 10:30 da oncesinde nst ye giricem 36+1 iz bakalim ne alemdeyiz:KK1: ara ara sancilarim oluyo benimde ama geciyo saglikla gelsin ins bebislerimiz:KK16::KK49:

Günaydın Kızlar :KK3:
geçmişe daha bakamadım.. ben bugün yine bir gün izinden sonra iş aktarımı için iş yerindeyim :KK9: iş manyağı gibe oldum çıktım sanırsam
mesai 9da başlıyor hala gelen giden yok, ben ilk işe başladığımda bana 15-20 dk önce burada olacaksın demişlerdi :KK47:
hadi bakalım hayırlısı, gelen kişi ne kadar yapabilecek bizimkilerle çok merak ediyorum şimdiden.

Kizlar hepinize iyi aksamlar
Bugunde hastanedeyiz. Dune gore dikis yerlerimdeki agrilar azaldi tek basima yatakdan kakip ustumu degistire bildim. Dun ameliyat guzel gecti hic bir sikinti hissetmedim. Odama gectigimde de gayet iyiydim kizimi da gormek superdi yanagima verdiler sicacikti hayatimin en guzel aniydi. Ama ilacin etkisi gecince isler degisti 3 kere agri kesici oldum. Bugun cok daha iyiyim :nazar:
Kizimi bugun daha guzel emzirdim o da uyuyor simdi sutum bol degil ama verdikce gelecekmis kiz cok istahli maasallah fena yapisiyor goguslerime ve tabi ki cok aciyor
Yarin cikiyoruz simdilik bu kadar :KK34:
Allah diger arkadaslarima da hayirli dogumlar nasip etsin insaallah

Canim cok sevindim guzel haberlerine,bugun cikarsiniz artik...

Agrilar fena biraz evet ama 1 haftaya gercekten hissedilir derecede azaliyor,biraz sabir:))
Kendini cok yormamaya calis ben bir an kendimi cok iyi hissedip kalkip kosturuyorum evde,sonra daha fena oluyorum,enerjini sadece kizina ver...
Gogus deme bana sol gogus ucum parcalaniyor resmen:KK43:(((((

Felisim i gorebildin mi onlar nasillar??

ınanamıyoum gelmez bu 3 ekım dedım ve geldı....saat 04:30-05:00 gıbı yola cıkacagız ev hastaneye yakın,ama tahlıller ,serum falan filan ,erken gıt dedı orada dogum yapan arkadasım..Allahım nasıl değişik bir duygu bu,hepimizi bir avazda kurtar yarabbim.sizlere doğum esnasında dua edeceğim,uyuyabılır mıyım bılmıyorum...ayrıca yarın dogum yapacak sevdamceee ve sinem33 e de kolay dogumlar dılıyorum...cep ten gıremeyebılırım ama en kısa surede habedar edecegım sizi,benden ve bebişimden dualarınızı esirgemeyin ve hakkınız helal edın,güzel ekim anneleri ve minnoş bebekleri :KK48:
canım dualarımız sizinle inşallah sağlıkla kavuşcaksın minnoşunaa:KK16::KK16:
güzel haberlerinizi bekliyoruz burdaaa.......
kizlar hastaneye giris yaptim damar yolu actilar,kan aldilar bekliyoruz.anestezi uzmani gelecek,bense buraya gelene kadar cok heyecanliydim buraya gelince nedense biraz rahatladim.sanki Allah tarafindan cesaret geldi insallah dogum sirasindada boyle olur...
inşallah bende cesaretlenirim senin gibi doğum zamanı canım:KK16:
hayırlısıyla al bakalım minnoşunu kucağına canım belkide şimdi aldın bileee:nazar::nazar:
evttt artist cnmm sen bebişini kucagına aldın bile belkii hayırlıı olsunn ve bizedee gitmee vaktiii geldiiii benim haberimii kızlarr yazar sizeeee hamişş annişlerr bol bol duaa bekliyoruz sizden hepiniz ALLAH a emanet olun byyyy:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

canım sağlıkla sen ve sinem 33 de kucağınıza alın kuzucuklarınızı sizinde güzel haberleriniz,i bekliyoruz :KK16::KK16: dualarımız sizinleee:KK16:

herkese günaydın... 36. haftamı doldurdum 37. haftadayım inanılmaz bir tedirginlik var üzerimde gece sürekli tetikteyim suyum gelir mi kanama olur mu diye.. yani sancısız da doğum başlayabilir mi yarın nst ye giricem. doğum başlasa kesin anlarız di mi? kasıklarımda ve belimde sürekli artmayan veya azalmayan bir ağrı var tedirginim.

aa nasıl sinir oldum anlatamam size kızlar, bizim yeni eleman geç gelecekmiş bugün, daha dur ilk günün senin yaa nereye geç geliyorsun? bize böyle haklar tanınmadı zamanında,insanlar ne kadar rahatlar yahu :KK47: ben sabahtan geliyorum o gelecek diye ve bundan yeni haberim oluyor, bizimkilerde de suç, insan bir gece önceden haber verir en azından der bu kadın izinli son zamanları hamile hamile gelecek diye ama nerdeee:KK47::KK47: öğleye kadar buradayım daha falza durmyacağım, olmaz ki bu kadar
ooooffff burada doğurtacaklar beni bu gidişle

günaydın kızlar...
bizde dün kontrole gittik ben nstdeyken bir normal doğum vardı kadının günü 10 geçmiş suni sancı veriyorlardı.o sancıdan bağırdıkça benim sancılarım yükseldi ama doktorum nst çok güzel dedi başka bir şey demedi...
bende temizlik yapıcam bugün belki doğururum :KK1: benden 10 gün sonra doğuracaklar bile doğurdu.

Kizlar ben cok alingan oldum:KK43: Daha dogrusu ilgi bekliyorum sevdigim herkesden ama istedigimi bulamiyorum. Sozde herkes beni dusunuyor ama ben hissedemiyorum. Boyle dusununce kendime de kiziyorum. Sevdigim herkesden uzaktayim belki birazda onun verdigi alinganliktir. Off dogursamda kurtulsam su hamilelik psikolojisinden. Boyle diyorum ama bunun birde lohusa psikolojisi var:KK1:

canım bende çok alınganım herşeye üzülüyorum...köpeğimiz var annemlere götürdüm doğumda bakamayacağım için,eve dönerken yol boyunca ağladım...çok üzüldüm ama annemin benden iyi bakacağına eminim yinede üzüldüm :)

günaydın kızlar...
bizde dün kontrole gittik ben nstdeyken bir normal doğum vardı kadının günü 10 geçmiş suni sancı veriyorlardı.o sancıdan bağırdıkça benim sancılarım yükseldi ama doktorum nst çok güzel dedi başka bir şey demedi...
bende temizlik yapıcam bugün belki doğururum :KK1: benden 10 gün sonra doğuracaklar bile doğurdu.

canım bende çok alınganım herşeye üzülüyorum...köpeğimiz var annemlere götürdüm doğumda bakamayacağım için,eve dönerken yol boyunca ağladım...çok üzüldüm ama annemin benden iyi bakacağına eminim yinede üzüldüm :)

Gunaydin:KK3: Seninde mi kopegin var:) Biz kizimizi hastaneye yatmadan birgun once ve hastaneden ciktiktan birgun sonra alacagiz. Garibim zaten tatillerden aliskin:KK1: Dondugunde abla olacak kizim:KK16:

artist kavusmustur herhalde yavrusuna:KK16: Ikiside iyilerdir umarim:nazar::emir_bebek: Benim halaaaa 11 gunum var. Yok gecmiyor zaman:KK43: 40. haftada sezeryan mi olurmus canim:KK14:

günaydın kızlar...

Gunaydin:KK3: Seninde mi kopegin var:) Biz kizimizi hastaneye yatmadan birgun once ve hastaneden ciktiktan birgun sonra alacagiz. Garibim zaten tatillerden aliskin:KK1: Dondugunde abla olacak kizim:KK16:

benimde minik köpişim, kızım var kızlar, oda abla olacak :KK16: biz muhtemelen bırakmayacağız kimseye, annemler zaten yurtdışındalar, doğumuma gelecekler kısmetse ( 16 ekimde bekliyorum onları) doğumumdan eve döndükten bir kaç gün sonra babama yollarız belki.
ben çok merak ediyorum ilk tepkisini, ne olacak acaba, kıskanacak mı ne yapacak ayy onları beraber oynarken hayal ediyorum da :KK9:

benimde kızım var adı Lena :) biz alalı 2 ay oldu eşim çok istemişti ama ben daha çok bağlandım sanırım evde yalnızken tek eğlencem Lena'ydı:) anneme bıraktıktan sonra ağlaya ağlaya helak oldum eşimde beni sakinleştirmeye çalıştı.annem benden daha iyi bakar eminim ama özlüyorum, doğumdan sonra ilk işim eve geri getirmek

benimde minik köpişim, kızım var kızlar, oda abla olacak :KK16: biz muhtemelen bırakmayacağız kimseye, annemler zaten yurtdışındalar, doğumuma gelecekler kısmetse ( 16 ekimde bekliyorum onları) doğumumdan eve döndükten bir kaç gün sonra babama yollarız belki.
ben çok merak ediyorum ilk tepkisini, ne olacak acaba, kıskanacak mı ne yapacak ayy onları beraber oynarken hayal ediyorum da :KK9:

bizimkide küçük abla olucak daha 4 aylık kızımız :)

Benim kizim 3 yasinda:) Yurtdisina yerlesmeye karar verdigimizde bile ilk onun islemlerini dusunduk:) O kadar bagliyiz ailece. Benim kizim hic kiskanc degildir belki cinsinden oturu. Kendisi golden yani dadi kopek dediklerinden. Cocuklara ve bebeklere karsi cok duyarlidir. Ayy oglum biraz ele geldiginde beraber neler yapacaklar hep onu hayal ediyoruz:KK16:

benim kızımda her sabah patilerini karnıma koyuyor, eşime diyorum hissediyor sanırım.görünce ne yapacak bilmiyorum kıskanır heralde eşimden bile beni kıskanıyor.

bizimkide küçük abla olucak daha 4 aylık kızımız :)

bizim kızımız 4 yaşında canım, cinsi pekinez -tibet spaniel :)

Benim kizim 3 yasinda:) Yurtdisina yerlesmeye karar verdigimizde bile ilk onun islemlerini dusunduk:) O kadar bagliyiz ailece. Benim kizim hic kiskanc degildir belki cinsinden oturu. Kendisi golden yani dadi kopek dediklerinden. Cocuklara ve bebeklere karsi cok duyarlidir. Ayy oglum biraz ele geldiginde beraber neler yapacaklar hep onu hayal ediyoruz:KK16:

siz sorun yaşamazsınız canım bence, golden'lar gerçekten çocuklarla çok iyi geçinirler. beraber yarmazlıkları olacaktır kesin :KK8:

benim kızımda her sabah patilerini karnıma koyuyor, eşime diyorum hissediyor sanırım.görünce ne yapacak bilmiyorum kıskanır heralde eşimden bile beni kıskanıyor.
bizim kızımızda hep gelir ya göğsüme yada kuçağıma yatar kafasını göbişime koyar orada uyur :KK16: kıskanacak mı çok merak ediyorum bende, cins olarak biraz kıskanç ama hırçınlığı yok, daha çok küsüyor ilgi görmeyince. eşime diyorum bende bebiş gelince birimiz bebişi birimiz köpişi öpcek koklayacak diye :KK9:

Yarın sabah 9 da doğuma gireceğim.Korku var herşeyden fazla.kesilmek beni çok ürkütüyor.hiç hastane ortamına girmedm.grip dışında.nasıl olacak bilmiyorm.elim ayağım titriyor.

Yarın sabah 9 da doğuma gireceğim.Korku var herşeyden fazla.kesilmek beni çok ürkütüyor.hiç hastane ortamına girmedm.grip dışında.nasıl olacak bilmiyorm.elim ayağım titriyor.

Ayy cok heycanli:KK52: Yarin yavruna kavusacaksin:KK9::KK16: Stresin cok normal bende de var aynisi:KK14: Saglikla sihhatle kavusun birbirinize:nazar::emir_bebek:

kizlar hastaneye giris yaptim damar yolu actilar,kan aldilar bekliyoruz.anestezi uzmani gelecek,bense buraya gelene kadar cok heyecanliydim buraya gelince nedense biraz rahatladim.sanki Allah tarafindan cesaret geldi insallah dogum sirasindada boyle olur...

artistim benim bu saatlerde sen muhtemelen kuzuna kavuşmuşsundur :nazar::emir_bebek: sana geçmiş olsun canım...kuzun sağlıkla sıhhatle kollarında :KK16:

X