2012 Ekim Anneleri

ben de bunu soracaktım.perşembe günü hastaneden alacaklar topuk kanını.sağlık ocağından da tekrar isterler mi acaba diyodum.off desene bi kere daha ağlatacaklar oğluşumu..kaç günlük oldunuz siz?

doğduğu gün pazar günü almışlardı canım, çarşamba da aldılar sarılık için, bugün de aldılar sağlık ocağında ve hastaneye götürdük sarılık var baktır dediler biz baktırdık dediler tekrar baktıralım dedik gittik elinden yavrumun bir tüp kan aldılar, sarılık değeri yükselmiş 10 du 13,4 olmuş doktor normal 17 yi geçmezse problem yok diyor araştırıyoruz internet den Rabbim bebeklerimize sağlık versin.....

bugün 11 günlük olduk

güzel anneler nasılsınız?

bekleyen güzeller Allah yardımcınız olsun inşallah çok zor beklemek.

oğluşumun bu kadar kısa sürede bu kadar değişmesi hergün şok ediyor bizi yanaklarımız tombik tombik oldu bile. kuzum benim çok şükür uslu bir bebek açlığa sabrımız hiç yok ama 1 dakika geciksek kıyamet kopuyor obur şirinim benim diyorum

0-3 aylık kıyafetlerimizi 3.ayın sonuna kadar giyemicez galiba şimdiden herşeyimiz tam oluyor üzerimize

bizimde 4. gün 11,4 çıkmıştı değerimiz ; 7. gün tekrarlattık 12,7 çıktı. problem yok dedi doktorumuz

bol bol emzirip ,emmeden sonra 2-3 kaşık su verdik attık sarılığı çok şükür

buarada kilo durumlarınız ne alemde kızlar. 10,5 kilo almışım benim doğumdan 3 gün sonra 9 kilosu gitmişti evdeki tartım bozuk merak ediyorum bakalım yarın sağlık ocağında tartılırım şuan ne alemdeyim

15. gün d-vit vericeklermiş sağlıkocağından çağırdılar, bıngıldağın kapanması için sürcekmişiz. 30.gün de hepatit b aşımızın 2.si var

bizimde 4. gün 11,4 çıkmıştı değerimiz ; 7. gün tekrarlattık 12,7 çıktı. problem yok dedi doktorumuz

bol bol emzirip ,emmeden sonra 2-3 kaşık su verdik attık sarılığı çok şükür

çok korkuyorum ben 1 hafta geçti aradan 10 dan 13.4 e yükselmiş dua edin bize..

Merhaba hanimlar diger 1ekimcilerden haber varmi ben 1ekimde sezaryen oldum ama hala bebisimi kucagima alamadim kuveze koydular oglusumuzu. 37. Hafta+4 gun olmasina ragmen cigerleri gelismemis kuzumun tedabi oluyor. Ciger gelistiriciye ihtiyac duymamis benim dr keske onlem amacli bana o igneyi yapsalardi simdi boyle bir sorunumuz olmazdi. Napalim nasip boyleymis. Sutumu sagmaya dun basladik bir sagista 1 yemek kasigi ancak cikiyor boylemi oluyor sizinde? Birde sezaryen sonrasi yan yatabiliyormusunuz ben yataktan kalkarken zorlaniyorum ayakta gerilince kesi yeri aciyor biraz bugun 48 saati doldurdum artik daha rahat olurum heralde

çok korkuyorum ben 1 hafta geçti aradan 10 dan 13.4 e yükselmiş dua edin bize..

üzülme annesi ,gözlerimiz falan sararmıştı bizimde. bol bol emzir ,su vermeyi ihmal etme atıyolar çabuk Allah'ın izniyle

buarada doktor bize 2 saatte 1 ,iki memeyi de 10ar dk emzirmemizi söyledi ama bazen oğlum 1 saatte uyanıp ağlıyor emziriyorum hemen yazık değil mi ağlatayım mı 1 aat çocuğu? bir de bir memeyi bıraktırırsam 2. memeyi almıyor, o yüzden bende bir emmede bir memeyi, 2. emmede diğer memeyi veriyorum.

herkes de aynı şeyi söylüyor zaten istedikçe emzir bebeği diyorlar

gözünaydın canım inşallah çok çabuk alırsın kucağına bebişini de çıkarsınız beraber hastaneden

hemen yatamadım ben yan sezeryandan bikaç gün sonra ancak yatabilmiştim. zaten bikaç gün biri kaldırmadan yataktan bile kalkamıyor insan

bende çok sıkıldım canımm ama elimizden gelen bişey yok son günlerimizin tadını çıkarmaya bakmalıyız bence :) insanları ve olayları akışına bırakmak gerekiyor yoksa hepten stres oluruz...
oğlumun hayaliyle yaşıyorum artık, çok korkuyorum aklım onda sürekli,
kakasını yapar diye korkuyorum çok, yarın da kontrole gitcem, pazartesiye kadar beklicez gelmezse sezeryan olcam mecburen, sabrım kalmadı valla kocam da stres oldu iyice çaktırmadan bana
çoğu kişi kavuştu yavrusuna ne mutlu darısı başımıza.... allah hepimize yavrularımızı koklamayı nasip etsin

canım senin doktor yokken yerine baklacak olan dr ile de bi tanış bence. o strese girme cumaya kadar doğurdun doğurdun yoksa açıkta kalırım diye. benim de en büyük korkum doğumda kendi doktorumun olmaması.

evet canım doktor yerine birini önerdi tanısıcam ama bide bunun alışması var belkide görüp doguma giricem =((

tatlım sanırım suan sezeryanda olmalısın. rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eyler inşaAllah... cok duygulanıyorum böyle doğum haberlerini aldıkca. cok öptüm ikinizi de

güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarım seninle

teşekküreler kızlarr aradan tam 1 hafta geçti bilgisayar başına oturma fırsatım hiç olmadı şmdi fırsat bulabildim sonunda sizleride çok özledim gelelim banaaaaa geçen hafta salı günü sabah doğuma girdim sezaryan oldu malum epidural oldu ve epiduralde nedense benim canım acıdı öle böle atlattım çok şükürr şimdi kuzum içerde yatıyor ilk günlerde biraz sıkıntımız vardı sütüm gelmedi bebk aç ağlıyo v.s sağmaya çalıştım yetersiz oldu 2 gün ağladım sonra süt geldi ufak ufak ama bebk memeyi tutamadı silikon başlıklar aldık hiç bi,r faydası olmadı süt sağıp keçıkla vermeye çalıştık ama been inat ettim Allahın izniyle emdircem dedim hiç burakmadım her dk memyi verdim turturmaya çalıştım vee sonunda minnoşum aldı Allahıma çok şükür şimdi bir sıkıntı yok cuma günü dr kontrolümüz var bakalım sütüm yeterlimi değilmi ona bakacak dr . kızlarrr sizler neler yaptınız bakalım sanırım doğurmayan çok az kişi kaldı vbelkide hiç kalamadı :) hadi bakalım doğum hikayelerimizi yazmaya başlayalım eminim herkezin anlatacağı çok şey var ben açıkcası sabırsızlanıyorum hep hayalimdi acaba benimde doğum hikayem olacak mı diyordum . doğum yapan tüm arkadaşlarımı tek tek tebrik ediyorum Alllah analı babalı büyütsün hepsini kuzuumuuu yapacak olan arkadaşlarımada şimdiden geçmil olsun Allah kolaylık versin çok öpüyorum en kısa zamanda görüşmek üzere canlarımmm

kızlarrr mavibattaniye gözükmüyo bugün dün normal dogum diye diye gaza gelip dogumamı gitti acabaa

Kizlar merhaba. Anca yazabiliyorum. bugun kontrolumuz vardi. Korkulu ruyam cati muayenesi oldum. hicte abartilacak kadar urkutucu degilmis. canim yanmadi desem yeridir. Fakat catim darmis, bebek iriymis ve kafasi 39 haftalikmis ben bugun 37+0 im. doktorum sezeryana hazirla kendini dedi. Dun sancim vardiya nst de kucuk kucuk sancilar cikti, onemli degilmis.

kızlar merhaba bizde bugün dr kontrolündeydik çok canım sıkıldı bebebğimi 1 haftadır hiç besliyememişim 2 hafta önde giden bebeğim haftasına düşmüş görünüyor açılma aynı bebeğin kalp atışları 180lerde dr normal dedi ama korktum ben sancı da var ama haftaya görüşelim dedi dra göre herşey normal ama benim canım çok sıkıldı yaaa

kızlarrr mavibattaniye gözükmüyo bugün dün normal dogum diye diye gaza gelip dogumamı gitti acabaa

Kiz simdi girdim foruma... sabahtan beri islerimiz var. Esimle oradan oraya kosuyoruz. Belki sancim gelir diye itiraz etmeden yuruyorum... ayrica kusburnunun dogumu tetikledigini okudum. Simdi oturduk bir yerde. Esim cay iciyor ben kusburnu. Adam bilse icirir mi acaba :) sizler nasilsiniz?

Dogum yapmis arkadaslara da tekrar hayirli olsun diyorum. Gozunuz aydin umarim hersey yolundadir :)

Canim su 40 larda gezen sancilardan bahsediyorsan onlar muhim degil. Hele 20 cavarindakiler hicbirsey. Benim son gittigimde 70 e vurmustu. Yine de birsey demedi dr. Daha dogrusu 1 tane sancin cikmis dedi. Onemsiz demeye getrdi yani. Devamli olmasi gerekiyr

Canim sikma canini benimde bebegim iki hafta onden gidiyordu gecen hafta hic almamis gozuktu. bugun yine kontrolum vardi 250 gr kadar almis. simdi bir hafta onden gidiyoruz. saglikli olsunlarda dunyaya geldikten sonra aliyolar nede olsa. haftaya almis olur seninkide uzulme hem haftasyla uyumlu geride degilki uzuluceksin. kaldiki geri olan arkadaslarda var. Saglikli olduktan sonra zayif olsun alirlar nede olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…