2012 Ekim Anneleri

kızlar hastane çantanıza bebeğiniz ve kendiniz için nevresim takımı koydunuz mu? ben hazırlayıp arabaya koymayı düşünüyorum, ihtiyaç olursa eşim getirir.

Yarın sabah 9 da doğuma gireceğim.Korku var herşeyden fazla.kesilmek beni çok ürkütüyor.hiç hastane ortamına girmedm.grip dışında.nasıl olacak bilmiyorm.elim ayağım titriyor.

ben nisan annesiyim oğlum dün 6.ayını doldurdu keşke doğduğu günü bikez daha yaşasam insan bebeğinin melek yüzünü görünce hiç ağrı falan hissetmıyor sezaryanla doğum yaptım bu arada allah hepinize hayırlı doğumlar versın bebeğinizi sağlıkla buyutun o güzel günü doyasıya yaşayın bolbolda fotograf çekin ilk günler kimsenin sütü olmuyor nerde benim sütüm diyede kafanıza takmayın :emir_bebek::emir_bebek:

merhaba kızlar ..
27. eylül ,00:00 da 3.170 kg .normal doğumla kızım(ELVİN RABİA) dünaya gözlerini açtı :emir_bebek:
37 haftalık doğdu sabırsız kuzum
darısı bekleyenlerin başına :KK49::KK49::KK49:

günaydın herkese zaman yaklaştıkça bende çok heyecanlanıyorum birde korku var tabi.doğum iznine ayrıldım evdede hiç vakit geçmiyor arkadaşlar..

merhaba kızlar ..
27. eylül ,00:00 da 3.170 kg .normal doğumla kızım(ELVİN RABİA) dünaya gözlerini açtı :emir_bebek:
37 haftalık doğdu sabırsız kuzum
darısı bekleyenlerin başına :KK49::KK49::KK49:

hayırlı olsun allah bağışlasın kuzucuğunuzu.doğumunuz normalmi oldu.bendede bu aralar sancılar başladı ,benim kuzucuktamı erken gelmek istiyor acaba....bilemiyorum:nazar:

pztesi sabahı nişanım geldi.heemn doktora gittik.nstde sancı çıkmadı kalp atışları da düzenli ve hala bekliyorum suyumun ve sancımın gelmesini.bebişim gelecek ama ne zaman belli değil.

canım evet epıdural normal doğum yaptım.. kilo da almamıstım pek,bebeğimde 3 kilo 164 gr doğdu doktorum ve anestezi uzmanı da cok iyiydi sükürler olsun harika kolay bir doğum oldu yarım saatte aldım kızımı koynuma:nazar::nazar::nazar::nazar:

doğum seklinden hiç korkma epıdural takılırken hiç acı falan yok,ondan öncesinde adet agrısının biraz daha fazlası gibi bir sancım oldu ama tolere edilmeyecek kadar değildi... burundan nefes alıp agızdan vererek def ediyorsun sancıyı zaten cok uzun sürmüyor.. ara ara geliyor..

sonrası da ıkınma işlemi zaten.. olabildiğince derin nefes alıp verirken var gücünle büyük tuvaletini yapar gibi ıkınıyorsun ve bebeişi kucaklıyorsun... korkulacak hiç birsy yok ınan bana,hele vucudun da uygunsa cok kılo almadıysan göreceksin bir avazdaaaa... :KK1:

doğum hikayemi geniş bir zamanda yazarım canım... hiç korkma hayırlı doğumlarrrr...

maşallah sana hayatım:nazar: inşallah banada böyle yazmak nasip olur.bende epidural normal istiyorum bende çok kilo almadım maşallah diyeyim kendime:nazar::KK52: son 20 günüm hala her işimi kendim görüyorum.bebekte çok kilolu olmayacak sanırım 3 küsürlerde olacağız boyumuz çok uzun bizimde :nazar: ama o doğumu etkilemez sanırım.çokda güzel cesaret vermişsin korkan arkadaşlara hep söylüyorum doğurmak değil, hamile kalmak bence delilik çünkü herşeyi baştan kabulleniyosun:KK9:

pztesi sabahı nişanım geldi.heemn doktora gittik.nstde sancı çıkmadı kalp atışları da düzenli ve hala bekliyorum suyumun ve sancımın gelmesini.bebişim gelecek ama ne zaman belli değil.

Bence haftasonuna dogru gelir bebisin:KK16: Senin yerinde olsam en ufak agrida doguruyormuyum moduna girerdim:KK9: Ne guzel heycanlar bunlar:KK16: Saglikla kavusun birbirinize:emir_bebek::nazar:

hadi hayırlısı olsun hayatım darısı günümüz dolunca bizlere olsun.stres yapma onun tarihi, saati yazıldığı için o onu bekliyor anneciği:KK16:

selamlar güzel hayırlı bir gün olsun inşallah hepimizzz içinn

doğum yapanlara acil şifalar diliyorum, bebişlerimize uzunnn ömürler diliyorum.

temizliğim başladı sayılır kızlarcım yıkanacak banyo paspaslarını, perdelerini, birkaç kırlent vardı onları yıkadım, birkaç dantel ve örtülerimi yıkayıp ütüledim hazırladım.bu gün halılarım yıkamaya gidecek, gözün aydına gelenlere ikram olsun diye börek yapacağım şimdi yufkadan ilk 1 hafta idare etsin sonra yine yaparız:KK56:akşama doğruda eşimle mutfağı temizleyeceğiz, cuma günüde kısmet olursa yardımcı abla gelecek.günlerimi böyle geçiriyorum.herkese kolay geleee:KK49::KK49::KK49:

merhaba kızlar , berbat bir gece geçirdim , gece 11 de kasıklarıma sancı vurmaya başladı ama başka bişey yok ne nişan ne su :44: napıcağımı bilemedim , sürekli tekrarlayan ama kısa süren bir sancıydı bu ne şimdi acaba :26: daha kişisel bakımda yaptırmamıştım , birazdan hemen gidicem ağdaya , hala ara ara sancı giriyor sol kasığıma , acaba doktora gitmelimiyim ? ağrı eşiğimmi yüksek acaba diyorum doğum sancısı böyle olmasa gerek ama bilemedim doktorumda kongreye gitmiş offfffff :KK37:

canım pazartesi gecesi sol kasığımda benimde oldu. sabaha jadar ara ara sancı oldu..uyuyamadım sancıdan..ama sabah kalkınca geçti...dünde 1-2 kez oldu geçti...geçtiği için yalancı sancıdır diye düşünüyorum. gerçek sancı belden yada sırrtanbaşlıyr diye biliyorum acıkcası alttan yada kasıklarıma olan sancıları önemsemiyorum.. çünkü benim son 10 gündür ara ara ya kasıklarımdan başlayan yada alttan giren ağrılar var..

Bence haftasonuna dogru gelir bebisin:KK16: Senin yerinde olsam en ufak agrida doguruyormuyum moduna girerdim:KK9: Ne guzel heycanlar bunlar:KK16: Saglikla kavusun birbirinize:emir_bebek::nazar:
ayy hiç bir heyecan yok o kadar sogukkanlı oluyor ki insan Allah sabrını veriyor.Arada mukusla beraber kan geliyor ama normalmiş.Bir de adet sancısı gibi hafif hafif sancım oluyo arada ama belden değil.hayırlısı.amin canım

hadi hayırlısı olsun hayatım darısı günümüz dolunca bizlere olsun.stres yapma onun tarihi, saati yazıldığı için o onu bekliyor anneciği:KK16:

amin inşallah canım.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.Nişan geldiği gün gece duş ta aldım suyum gelir belki diye ama yok gelmedi.Cuma günü normal kontrolüm var.o zamana kadar gelmezse giderim kontrole.Çatı muayenesi de yapıldı açıklığın yok dedi ebe ve normal doğum yapabilirsin dedi.ÇAtı muayenesinden korkmayın kızlar basit bişi

Yarın sabah 9 da doğuma gireceğim.Korku var herşeyden fazla.kesilmek beni çok ürkütüyor.hiç hastane ortamına girmedm.grip dışında.nasıl olacak bilmiyorm.elim ayağım titriyor.

tatlım akıl vermek her zaman kolaydır ama , ılık bir duş al, sonra duanı et, hayırlı güzel şeyler düşün, bunu ne ilk yaşayan nede son yaşayan sen olacaksın, dünyanın var olması için doğum hep olacak bunu düşün vede bu kadar kötü birşey olsaydı havvadan sonra kimse doğurmazdı dimi:KK49::KK49::KK49:

ayy hiç bir heyecan yok o kadar sogukkanlı oluyor ki insan Allah sabrını veriyor.Arada mukusla beraber kan geliyor ama normalmiş.Bir de adet sancısı gibi hafif hafif sancım oluyo arada ama belden değil.hayırlısı.amin canım

amin inşallah canım.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.Nişan geldiği gün gece duş ta aldım suyum gelir belki diye ama yok gelmedi.Cuma günü normal kontrolüm var.o zamana kadar gelmezse giderim kontrole.Çatı muayenesi de yapıldı açıklığın yok dedi ebe ve normal doğum yapabilirsin dedi.ÇAtı muayenesinden korkmayın kızlar basit bişi

valla tatlım şu nişanmıdır, sözmüdür:KK52: bi tek ondan biraz çekiniyorum çünkü onu görünce tamam diyeceğim işte sona yaklaştım belkide sona geldim sonrasında biliyorum ki Allah yardım edecek, herşey çokkk güsel olacak oğluşum babasının kucağında hastaneden çıkacağız:KK16::KK16::KK16: sonra kalabalık, gelennn,gidenn ayy herşey çok güsel olacak inşallah.

merhaba kızlar , berbat bir gece geçirdim , gece 11 de kasıklarıma sancı vurmaya başladı ama başka bişey yok ne nişan ne su :44: napıcağımı bilemedim , sürekli tekrarlayan ama kısa süren bir sancıydı bu ne şimdi acaba :26: daha kişisel bakımda yaptırmamıştım , birazdan hemen gidicem ağdaya , hala ara ara sancı giriyor sol kasığıma , acaba doktora gitmelimiyim ? ağrı eşiğimmi yüksek acaba diyorum doğum sancısı böyle olmasa gerek ama bilemedim doktorumda kongreye gitmiş offfffff :KK37:

ağrı eşiğin yüksek olabilir hayatım bende öyleyim çünkü:nazar: ahh ahh o kişisel bakım konusu erken doğurursam sırf bu nedenle olur yani.kafayı çok taktım.bu gün dinlen bakalım gece eğer artarsa bir görün doktora yada sen bilirsin canım.:18:benimde 1 gün oldu sonra geçti bu anlattığın ağrı.

umarım benimde açılmam rahat olur...hayırlısı inşallah...

ınsallah canım ınsallah benım gıbı agrısı cok cok az olan bır dogumun olur..buarada bebısler doguduktan sonra bol bol resım cekın ılk kucagıma alıp emzırdıgımı cekmıs esım cok cokkk guzel.kızım 1 aylık oldu bana 1 hafta oldu gıı gelıyor..zaman cabuk gecıyor..

slm arkadaşlar ben geldimm saat 4 de sezeryana giricem doktorr git 3 de gel duşunu ,al 3 de gelirsin dedii bendee geldim doktorum spinal ol diyoo bende korku varrrrr:18::18::18::18::18::18:

Canim ben sancimi anlatiyim,ilk once kasigimin alt tarafi sadece sezeryan yerini dusun,komple kasiliyordu,beni uykudan uyandiracak kadar,sabah belimden baslayip kasiklarima vuran ve nefesimi kesen agrilar basladi gercek sancilar oymus o zaman anladim,dk tut ben yarim saatte bir basladi en son 10 dk da bir 45 sn suremeye basladi,dr a gittigimde 7 cm acilmisti,benim agri esigim gercekten yuksekmis kimse inanamadi evde bekleyebildigime...

ayy maşallah canımmm keşke bizimde öyle olsa

X