2012 Ekim Anneleri

Arkadaslar malesef Ekim annesi olamadım kızımı kaybettim çok üzgünüm sozun bitdigi yerdeyim hiç bişeye uzulmeyinrabbim kucağınıza almayı nasip etsin çok kötüyüm cok

ayyy yaaa yanlışmı okuyorum dedim bir an kıyamam yaa içimden birşeyler koptu, bende aynı şeyleri yaşadım meleğimi geçen sene 21 eylülde kaybetmiştim sözün bittiği yer seni teselli edemeyeceğim bu yüzden sadece sana dua edebilim ALLAHIM SABIR VERSİN.yurt dışındaydın dimi yanında inşallah birileri vardır

AYYY BEN HEYACANLADIMMM bence bu ara doğurursunn gibime geliyooooo :))) bende son hafta bişiler yaparım haralde doğumu tetikliyim diyeeee :)
Ayy hadi ağzın bal yesin gelsin artık dimi :)
Yap yap birde vajinaya Halis zeytinyağlı pamuk koyun son hafta diye okudum yumuşatıyor mus açılmayı kolaylaştırıyormus. annem de anlatti ebeler eskiden evde yagla ova ova acarlarmis kesik olmasin diye ona da başlıcam annem de en halisinden vardi zeytinyağı onu aldım bakalım :))

Ayyy ne guzel olur be oyle bir haber verebilsem :) tabi sende... biz bu hareketlilikle acilmamissak kimse acilamaz valla hahaha birde sen 10. Kat mi dedinn :) soyle kaynvalidene otomata bassin. Inip inip cikicam merdivenleri :) canim benim ev dublex. Hergun inip inip cikiyorum mecburen. Acaba diyorum spor niyetone yapsam mi in cik :) ne dersin?

Benim rahim ağzında yumuşama var ama kegel egzersizi yapabiliyorum:) Kegel egzersizi vajen kaslarıyla alakalı, rahimle değil.
Bende çok duyuyorum 4-5 cm açılma olmuş farketmemişler, kontrolde ortaya çıkmış.

bende çok kötü oldum , kaynımın düğünü var eşim doğuma gelemicek filan diyordu , şimdi yapsınlar düğünü , çalsın oynasınlar doya doya nasıl sinir oldum anlatamam Allahım dayanma gücü versin

Canim bu dedigini biz de biliyruz da sen niye umudumuzu kiriyorsun :) biz herseyi acilmalara yumusamalara baglayip sevinmek istiyoruz :) lutfeeeeennnnn

Evet ilk haftalarım da sormuştum tabiki dedi hemen fakat 4 cm beklemen gerekecek sadece dedi zaten o yaparız tabii en güzeli deyince iyice tmm dedim. Benim çok yAkın arkadasım iki kez yaptı epidural normal Cook memnun kaldı esimin teyzesi yaptı memnun. onda fıtık vardı ondan epidural yapmışlar belini zorlamasın diye sanırım . Kuzenimin bi kuzeni ilki normal ikinciyi epidural normal yaptı kesinlikleeee diyor o kesikte dikişde filan bile uyuşuk oldugun için hic acı hissetmiyorsun dedi valla bakalım yaşayıp görucez ins ve burada da ne sekilde yaşandiysam paylaşicam :) sevcanyk epidural normal yaptı ama henüz müsait olamadı dogum hikayesini bi yazsa iyi gelecek netice de yeni yaptı ekim annesi :)

kızlar açılma yumuşama var diye heveslenmeyin benim geçen hafta 2 cm açıklık ve rahimde yumuşama var dedi dr ama hala duruyoruz ayyy yarın dese 5 cm açıklık ne sevinirim varya

Canim bu dedigini biz de biliyruz da sen niye umudumuzu kiriyorsun :) biz herseyi acilmalara yumusamalara baglayip sevinmek istiyoruz :) lutfeeeeennnnn

Bende bu ç.tesi kontrole doğuma gider gibi gittim. Kesin açılmam vardır dedim, ama 2 hafta önceki yumuşama ile kaldık yine. İlerleme yok. Çok canım sıkıldı. Sizde iyi gaza geldiniz, herşeye hazırlayın kendinizi.

Şimdi şu durumda yine umudunuzu kırdım sanırsam:):):)

Aynen bizde acilmazsak kimse acilmaz Ay ne duruyorsun in çık valla merdiven daha iyi diyorlar hep k.v evi de Dublex ahşap merdiven çatır cutur ses çıkıyor hic sporluk değil :S bizde akşamları oradayiz bi haftadır yemek filan iyi oluyor aslında saka maka ben hic asansör kullanmayayım 10 katı çıkayım tabi bugün dogurmazsam çok değişik tatlı tatlı sancım var çünkü ara ara geliyor bakalım :)

Aynen oyleee saka bi yana umut fakirin ekmeği iste saka maka 40 a giriyorum yarın yanii açılacak ağa bi sekilde rahimm :)

kızlar siz yürüyüş egzersiz falan diyorsunuz yaa ben korktuım valla..hamileliğimin başından beri hiç yürümedim...sağolsun benim doktorda ot gibi hiç bir konuda bilgi vermez...ancak sorarsan söyler..bu gidişle normal doğuramamktan korkuyorum..

yarım saattir bendede var ara gelen sancı , sol kasığımda ama sadece o yüzden ümitlenmiyorum , gerçek doğum sancısı bele ve bacaklara kadar yayılır diyorlar , ayırt etmemen imkansız diyorlar :26: benim yarın 38 hafta doluyor , başlayacağım düzenli hurma yiyip sıcak duş almaya , birde göğüslere masaj yapmakta doğumu başlatabiliyormuş , varmı başka hain planı olan ?

son günlerin öne çıkan teşhisi bumu acaba tövbe tövbe...tatlım hiçç üzülme banada geçen cuma aynı teşhisi koydu bir doktor hemde ilk kez gitmiştim daha öncesinde ne beni takip etmişti nede bebeğimin gelişimini biliyordu.hemen koydu teşhisi plasentan yaşlanmış dedi bebek beslenemiyor dedi.hemen kendi doktomuma gittim en başından beri takip eden prof.e gittim.herşey o kadar normaldiki anlatamam doktorum resmen ateş püskürdü nasıl olurda neye dayanırda bu teşhisi koyar diye.sana önerim

eğer ilk kez gittiğin bir doktorsa sakın ciddiye alma bu sürec uzun bir süreçmiş öyle hemen karar veremezmiş
imkanın varsa dopple yaptır, orada bebeği besleyen damarların ne kadar sağlıklı olduğunu hemen duyacak ve göreceksiniz.hiççç üzülme.
peki plasenta yaşlanması olan bir bebekte boy neden uzuyomuş hııı demekki bu bebek besleniyooo geçmiş olsun

Gogus uclarini uyarmakta direkt rahimde kasilmalara. Neden oluyormus bunu deneyin yada bakalim faydasi olacakmi haaa birde cinsel temas baslatirmis dogumu sonlara dogru )))

Gogus uclarini uyarmakta direkt rahimde kasilmalara. Neden oluyormus bunu deneyin yada bakalim faydasi olacakmi haaa birde cinsel temas baslatirmis dogumu sonlara dogru )))

sağlık ocağından aradılar kızlar beni yarın bebeğimin topuğundan kan alacaklar!! çok üzülüyorum ya mosmor oluyor minnacık ayağı ve çok ağlıyor ben dayanamam....

kızlar açılma yumuşama var diye heveslenmeyin benim geçen hafta 2 cm açıklık ve rahimde yumuşama var dedi dr ama hala duruyoruz ayyy yarın dese 5 cm açıklık ne sevinirim varya
Hadi bakalım der belki ins :) sende yazarsın kızlar doğuruyorum diye oh oh :) inanmayacaksın ama bana henuz dr oyle yumuşama filan hic demedi zaten kendi kendime açılmıştır belki diye umut ediyorum
Doğurursun merak etme bende zaten son 1 aydır dikkat ediyorum ondan önce normal hayatım da yürüdugum kadar iste ama hareketli gecti hamileliğim ins faydası olur :)benim Dr da Son 2 aydır çok sıkıştırıyor yürüme konusunda Sagolsun
o zman ben merdiven inip çıkmaya gidiyorrum

Hadi koş merdivenlere kızlar bu gece hepimiz gaza gelip hareketten doguruyormusuz :))) ama yürüdükten sonra bi yoruluyorum ki ayy şimdi rahim açılsa dogum başlasa Halim yok ki nasıl ıkıncam ben diyorum oyle bi garibim iste hemen doğurayım açılayım diye yürüyüş yapıyorum sonra dinlendikten sonra dogum başlasa bari diye de icmnden geçiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…