2012 Ekim Anneleri

günaydınlar herkesee... çalışan anne adayları var mı aramızda ? nasıl bir beslenme kültürü oluşturmalıyız bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirimm:KK16:

Bu arada ben de daha hiç bir değişiklik yok ama hapşurunca sağ tarafıma bi sancı saplanıyo sadece:KK1:

canımm ben calısmıyorum ama o hapsırma olayına katılıyorum benımde karnımdan bıryer kopuyor sanki.. hapsırırken korkuya kapılıyorumm. bıde benım kanamam olmustu hapsırınca ve oyle agrılar gırınce heran tekrar kanama olcakmıs gıbı dusunuyorumm..

herkese merhaba anne adayları...hafta sonu ben de test yaptım idrarda pozitif çıktı sonra ertesi günü (pazar) kan verdim 2360 geldi...çok şaşırdık oğlum daha 13 aylık ben de 2010 aralık annesiyim oğlum 25 aralık doğumlu ekince ve estampı hatırlıyorum...biraz şaşkındık ama rabbime şükürler ediyorum önceki gebeliğim çok zor olmuştu bu kendiliğinden geldi...sadece oğluma haksızlık mı yapıyorum düşüncesinden dolayı endişelendik ve yeterince ilgilenebilecek miyiz diye düşünüyoruz...tüm anne adaylarını tebrik ediyorum hayırlı sağlıklı bebekler diliyorum herkese.
benim sat 1 ocak tdt 7 ekim kilom 66 daha 4 kilo doğumdan kalan fazlam vardı ama neyse bu gebelikte inşallah daha az kilo alırım :)

canım benımde ılk hamıslıgım uc yıl ugrastan sonra.. sana oglusun konusunda bırsey dıyemıcem bende ard ardına sıralamak ıstıyorum cocukları kararım degısmezse tabı.. hayırlı olsun gebelıgın..

günaydınlar herkesee... çalışan anne adayları var mı aramızda ? nasıl bir beslenme kültürü oluşturmalıyız bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirimm:KK16:

Bu arada ben de daha hiç bir değişiklik yok ama hapşurunca sağ tarafıma bi sancı saplanıyo sadece:KK1:

tatlım memnun oldum ismim gamze senin neydi bende çalışıyorum ve bu konuda bende endişeliyim yarın allahın izniyle doktoruma ilk kontrole gidicem sorcağım ilk soruda bu olcak sanırsam mesaim yoğun değil ama en az 2 öğünümüz işyerine denk geliyor hamileleikte sık ve az yemek önemli olduğundan öğlen ve ikindi hadi ikindide meyve kuruyemiş le geçistirsek öğlen nasıl bir yemek yemeli dışardan yemek yemek korkutuyor beni yada ben çok pimpirikli oldum:18:bilmiyorum

canımm ben calısmıyorum ama o hapsırma olayına katılıyorum benımde karnımdan bıryer kopuyor sanki.. hapsırırken korkuya kapılıyorumm. bıde benım kanamam olmustu hapsırınca ve oyle agrılar gırınce heran tekrar kanama olcakmıs gıbı dusunuyorumm..

canım benımde ılk hamıslıgım uc yıl ugrastan sonra.. sana oglusun konusunda bırsey dıyemıcem bende ard ardına sıralamak ıstıyorum cocukları kararım degısmezse tabı.. hayırlı olsun gebelıgın..

sağol cnm hepimizin de hayırlı plsun inş. ilk gebeliğim 2 yıl uğraşın ardından tüp bebekle oldu açıklanamayan infertilite nedeniyle...çevremde açıkladığım herkes çok iyi olmuş beraberce büyütürsün diyor...şimdi oğlumdan dolayı ücretsiz izindeydim başlamadan tekrar hamile kaldım artık hazır evdeyken ikisini bir büyütürüm inşallah.
ayrıca bişey sorcam bu çin takvimi doğru mudur acaba benim oğlumda tutmuştu şimdi yine baktım gene oğlan diyor hayılısı bakalım inş.

tatlım memnun oldum ismim gamze senin neydi bende çalışıyorum ve bu konuda bende endişeliyim yarın allahın izniyle doktoruma ilk kontrole gidicem sorcağım ilk soruda bu olcak sanırsam mesaim yoğun değil ama en az 2 öğünümüz işyerine denk geliyor hamileleikte sık ve az yemek önemli olduğundan öğlen ve ikindi hadi ikindide meyve kuruyemiş le geçistirsek öğlen nasıl bir yemek yemeli dışardan yemek yemek korkutuyor beni yada ben çok pimpirikli oldum:18:bilmiyorum

ah sağol gamze ya sor bakalım neler yemeliyiz ben yanıma ceviz , yoğurt bi tane de elma aldım öğün aralarında yemek için:) benım daha doktora gitmeme 2 hafta var kalp atışları için çok korkuyorum duyamazsam diye:KK43: herkes benım gibi karamsar mı yahu

selam kızlar. kktc de son saatlerim nihayet. heyecan dorukta. bir an önce gidip miniğimi görmek istiyorum ben. 10-15 gün çok giremem, bizi unutmayın lütfen :)))

ah sağol gamze ya sor bakalım neler yemeliyiz ben yanıma ceviz , yoğurt bi tane de elma aldım öğün aralarında yemek için:) benım daha doktora gitmeme 2 hafta var kalp atışları için çok korkuyorum duyamazsam diye:KK43: herkes benım gibi karamsar mı yahu

evet canım bendede karamsarlık oluyo zaman zaman sen tek değilsin:) ii etmişsin bende meyve alıyorum yanıma zor çalışırken beslenme olayı ama başarıcaz allahın izniyle doktorun anlattığı herşeyi sana yarın aktarırım merak etme stressiz ve yormadan kendimize bol bol dikkat etmemiz gerek bunu net biliyoruz....

merhaba cnm sen dr kontrolüne gittin mi ben henüz gitmedim şu anda benim 6 haftalık sat 1 ocak karnımdan usgde görülür mü acaba yoksa alttan muayene olmak istemiyorum.

merhabalar cnm
topiğiniz henüz çok sakin kimseler yok aktif değil..yavaş yavaş gelir yeni hamileler:)
Ben eylül topiğine takılıyorum ama benimde ekime denk gelecek sanırım..
Sat 23 aralıktı benim.23 ocakta olmayınca ertesi gün test yaptım silik çizgi çıktı.Akşam kan tahlili yapıp doktora gittim 79.63 çıktı.Kese falan hiçbişi görünmedi tabiki.Doktor 4 şubat cumartesi çağırmıştı gittim cumartesi günü kesemizi gördük:nazar::nazar:Bende çok endişeliydim ya görünmezse ya yoksa diye.Kalp atışı henüz yok.7 haftadan sonra gel dedi.Bana göre 6+4 çıkıyor.Ultrasonda 5+3 bugün tam:emir_bebek:
Ben hiç alttan muayene olmadım çok korkuyorum.Doktorumda alttan muayene yapmıyor zaten.Darısı başınıza inşallah.Seninde kesen görülebilir sanırım

Son düzenleme:
merhabalar cnm
topiğiniz henüz çok sakin kimseler yok aktif değil..yavaş yavaş gelir yeni hamileler:)
Sat 23 aralıktı benim.23 ocakta olmayınca ertesi gün test yaptım silik çizgi çıktı.Akşam kan tahlili yapıp doktora gittim 79.63 çıktı.Kese falan hiçbişi görünmedi tabiki.Doktor 4 şubat cumartesi çağırmıştı gittim cumartesi günü kesemizi gördük:nazar::nazar:Bende çok endişeliydim ya görünmezse ya yoksa diye.Kalp atışı henüz yok.7 haftadan sonra gel dedi.Bana göre 6+4 çıkıyor.Ultrasonda 5+3 bugün tam:emir_bebek:
Ben hiç alttan muayene olmadım çok korkuyoru.Doktorumda alttan muayene yapmıyor zaten.Darısı başınıza inşallah.Seninde kesen görülebilir sanırım

hayırlı olsun cnm inşallah kalp atışlarını da duyarsın...ben senden 1 hf gerideyim demekki benim sat 1 ock nette 5+1 görünüyor bugün ben de haftaya gideyim diye düşünüyorum...ben alttan muayene oldum çok canını acıtan birşey değil ama insan yine de rahatsız oluyor karından görülebilirken niye alttan oldun dimi ama :)

hayırlı olsun cnm inşallah kalp atışlarını da duyarsın...ben senden 1 hf gerideyim demekki benim sat 1 ock nette 5+1 görünüyor bugün ben de haftaya gideyim diye düşünüyorum...ben alttan muayene oldum çok canını acıtan birşey değil ama insan yine de rahatsız oluyor karından görülebilirken niye alttan oldun dimi ama :)

yeni arkadaşlar gelmiş.hoşgeldiniz güzel anneler:KK49::KK49:

kukuleta benim de sat 1 ocak.ben de dr gitmedim henüz.perşembe,cuma gidebilirim belki.aslında şimdi gitsek kese görünür ama biraz daha bekleyeyim diyorum ben işte.ikinci bebeğim olcak benim de inşallah.3,5 yaşında bi oğlum var..

kukuleta reglin 6 gün gecikmiş cnm henüz gitme doktora kese görünmez daha sanırım ozaman

merhabalar cnm
Ben hiç alttan muayene olmadım çok korkuyorum.Doktorumda alttan muayene yapmıyor zaten.Darısı başınıza inşallah.Seninde kesen görülebilir sanırım

canım alttan muayenenin hiç bişeyciği yok ki korkmana gerenk yok ben ki kan aldırırken bayılan biriyim :KK70: benım 4 haftalıkmış keseyi gördük küçücük bakalım 6. hafta da da kalp atışlarını duyarız dedi. inş. bir sorun olmazz

canım alttan muayenenin hiç bişeyciği yok ki korkmana gerenk yok ben ki kan aldırırken bayılan biriyim :KK70: benım 4 haftalıkmış keseyi gördük küçücük bakalım 6. hafta da da kalp atışlarını duyarız dedi. inş. bir sorun olmazz

çok endişeleniyorum cnm ben yaa nedense:)Doktor 7.haftadan itibaren duyarız dedi.Ama ben 8.hafta gibi gideceğim garanti olsun.
Daha önce 2 kimyasal gebeliğim olduğu için korkmuştum baştan ama şükür kaldı benimle bebeğim kalbide atar inşallah..
Terazi olacak kuzum annesi gibi:21:

yeni arkadaşlar gelmiş.hoşgeldiniz güzel anneler:KK49::KK49:

kukuleta benim de sat 1 ocak.ben de dr gitmedim henüz.perşembe,cuma gidebilirim belki.aslında şimdi gitsek kese görünür ama biraz daha bekleyeyim diyorum ben işte.ikinci bebeğim olcak benim de inşallah.3,5 yaşında bi oğlum var..

sağol cnm hoşbulduk ayy demek aynı sat ha ne güzel...benim de 2. bebeğim bir oğlum var ve henüz 13 aylık biraz erken oldu ama neyse hayırlısı allahtan...senin ne güzel 3.5 yaşındaymış tam zamanı benimkilerin arası 22 ay olacak oğluşum daha 2yi bile doldurmamış olacak :KK43:

kukuleta reglin 6 gün gecikmiş cnm henüz gitme doktora kese görünmez daha sanırım ozaman

7. haftanın içine girince gidicem haftaya ptesi salı filan olabilir. bir de ben 1 kere verdim kan bi daha vermedim hani değerlerin katlaması gerekiyor ya dış gebelik filan olmaması için inşallah hiçkimse problemli bir gebelik yaşamaz

selam bende ekim annesi olucam allah nasip ederse inşallahh.
son adet tarihim 9 ocak ama ben 3 şubatta öğrendim hamile olduğumu.
üç yaşını bitirmiş oğlum var onada hamile kaldığımda erken öğrenmiştim.
kendi hesaplamalarıma göre 4 haftalık daha gitmedim doktora filan oğluma hamile kaldığımda
kese gözükmemişti erken olduğu için alttan muyanne etmek zorunda kalmıştı dr.
ayın 15 den sonra gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.
hepinizi tebrik ediyorum sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahh bebişlerinizi. :emir_bebek::nazar:

sağol cnm hoşbulduk ayy demek aynı sat ha ne güzel...benim de 2. bebeğim bir oğlum var ve henüz 13 aylık biraz erken oldu ama neyse hayırlısı allahtan...senin ne güzel 3.5 yaşındaymış tam zamanı benimkilerin arası 22 ay olacak oğluşum daha 2yi bile doldurmamış olacak :KK43:

olsun canım ne güzel beraber büyürler.tabiiki zor olcaktır ilk zamanlar ama hayırlısı olsun.ilk bebeğin tüp bebekmiş sanırım dimi? bu sefer kendiliğinden gelmiş bebişin annesi ne güzel:nazar::nazar:sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

ne kadar güzel 2.gebeliklerinizmi kızlarr..
Rabbim bunlarıda hayırlısıyla kucağıunıza almayı nasip etsin.
İyi cesaret vallahi ama en güzelini yapmışsınız araları olmıcak beraber büyürler biraz zor olsada..
kukuleta evet cnm bende 3 günde bir yaptırdım kan testi cnm.
normal doğummu yaptınız siz kızlar

ben de 1 kere kan testi yaptırdım.adeti 1 gün geçince 1271di.geçen hafta pazar yaptırmıştım.kesenin karından görünebilmesi için hcg kaç olmalı acaba bilen var mı?şimdi gitsem görünür mü acaba?

benim ilk bebeğim sezeryanla olmuştu..

X