- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
günaydınlar herkesee... çalışan anne adayları var mı aramızda ? nasıl bir beslenme kültürü oluşturmalıyız bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirimm
Bu arada ben de daha hiç bir değişiklik yok ama hapşurunca sağ tarafıma bi sancı saplanıyo sadece
canımm ben calısmıyorum ama o hapsırma olayına katılıyorum benımde karnımdan bıryer kopuyor sanki.. hapsırırken korkuya kapılıyorumm. bıde benım kanamam olmustu hapsırınca ve oyle agrılar gırınce heran tekrar kanama olcakmıs gıbı dusunuyorumm..
herkese merhaba anne adayları...hafta sonu ben de test yaptım idrarda pozitif çıktı sonra ertesi günü (pazar) kan verdim 2360 geldi...çok şaşırdık oğlum daha 13 aylık ben de 2010 aralık annesiyim oğlum 25 aralık doğumlu ekince ve estampı hatırlıyorum...biraz şaşkındık ama rabbime şükürler ediyorum önceki gebeliğim çok zor olmuştu bu kendiliğinden geldi...sadece oğluma haksızlık mı yapıyorum düşüncesinden dolayı endişelendik ve yeterince ilgilenebilecek miyiz diye düşünüyoruz...tüm anne adaylarını tebrik ediyorum hayırlı sağlıklı bebekler diliyorum herkese.
benim sat 1 ocak tdt 7 ekim kilom 66 daha 4 kilo doğumdan kalan fazlam vardı ama neyse bu gebelikte inşallah daha az kilo alırım :)
canım benımde ılk hamıslıgım uc yıl ugrastan sonra.. sana oglusun konusunda bırsey dıyemıcem bende ard ardına sıralamak ıstıyorum cocukları kararım degısmezse tabı.. hayırlı olsun gebelıgın..