2012 Ekim Anneleri

günaydınlarrr
hayırlı cumalar olun hepimize
sabah kalktık kahvaltımızı yaptık ilacımızı içtik geldik
agrı sancı mide bulantısı yok
hersey yolunda ilerliyor inşallah
yaa kızlar ben normal de hep karnımı sıkarak yürürdüm plates yaptıgım dönemden kalma şimdi sıkmayım diyorum farkedince bırakıyorum ama bazen farkında omadan gene sıkmısım bişi olurmu acaba yaaa off nasıl unutcam sıkmamayı (53:

aaaaaaaa o sorun bende de var canım bende düşünüyorum bişey olurmu diye:26::26:farkında olmadan sıkıyorum

aaaaaaaa o sorun bende de var canım bende düşünüyorum bişey olurmu diye:26::26:farkında olmadan sıkıyorum

aynen canım yaa bide bırakınca tüm karnım asagı düşcekmiş gibi hissediyorum ilk bebegimdede böyleydi sıkmıcam sıkmıcam diye diye unutmustum

aynen canım yaa bide bırakınca tüm karnım asagı düşcekmiş gibi hissediyorum ilk bebegimdede böyleydi sıkmıcam sıkmıcam diye diye unutmustum

neyse sıkmayalım canımızı bişey olmaz heralde yaaaa her şeyden panik oluyoruzz
ben akşam karar verdim daha rahat olucam bundan sonra

bende akşam dolmuşun arkasından biraz tempolu yürüdüm o dolmuşu kaçırırsam yarım saat beklemem gerekiyordu çünkü
koşmadım ama biraz hızlı yürüdüm allhım öyle pişman oldum anlatamam ağlıcam nerdese bişey oldumu olmadımı çok kastım kendimi
ve sonra karar verdim böyle yaptıkça daha çok yıpranıcaz en iyisi kendi haline bırakmaktabi dikkati elden bırakmadan bidaha dolmuş kaçarsa kaçsın peşinden koşturmammmmmmmm

:):)): bak ilk hamilelikte acemi oluyorsun yürüsen düşücek zannediyorsun beni bir görseydin kızımda eşim arabayı hızlı kullansa altımda ıslaklık hissediyor gibi oluyordum solugu benzinlik lavabosunda alıyordum acaba kanamammı oldu diye 2 haftada bir doktora gidiyordum her gün doktorumu arıyordum adam artık bıkmıstı benden
ama 2 hamileliğim olunca daha sakin geciriyorum ne nasıl olcagını nelerden zarar olcagını biliyorum hatta kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum
senin yazdıgını öyle iyi anlıyorum kii ama daha sakin olunmalı bencede
inşallah en güzel sekilde atlatıcaz hamilelik dönemimizi

canım benım 6+5 de alttan duyulabildi pıt pıtlar..

evet tabi becerebirsemmmm kendi adıma söyleyim bende daha rahat davranıp hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorumallahın izniyle birde kalp atışlarını dinleseydin kuzularımın daha rahat edecektim allahım hayırlısını versin inşallahhhhh

kesinlikle size katılıyorum.en ufacık şeyde sanki bebişime bişey olucak sanıyorum.belirtilerimi biraz az hissedeyim,acaba bişeymi oldu die uykularım kaçıyor.sakin olucam diyorum ama ufacık birşeyde gene efham yapıyorum.allahtan burda tecrübeli arkadaşlarımız varda rahatlıyorum biraz..

cok haklısın
bende 2 hafta sonra gidicem kalp atısını duymaya inşallah saglıkla sıhhatele alırız kucagımıza

gercekten rahat olun ve her anın keyfini cıkarın ben cevremdekilerin burnundan getirmiştim ilk ayar öyle oluyor sonra alısıyorsun ...Rabbim hayırlsıyla tamamına erdirsin hamileliklerimizin
amaaa sakın stres yapmayalım bebegi cok etkiliyor dogduktan sonraki yasantısını hareketlerini cok etkiliyor aman dikkat

kızlar valla yazdıklarınızı okudukça kendimi anormal hissediyorum. sanki 5. çocuğumu doğuruyorum

üzmeyin sıkmayın kendinizi bu kadar, Allah'a emanet kuzucuklarımız

düşünün ne kocasından ne başkasından hiçbir yardım görmeden her işini yapan kadınlar var, arka arkaya kaç tane çocuk doğuruyolar. benim annem 9 ay traktör tepesinde tarlaya gittim diye anlatır bana hamileyken.

iyi düşünelim iyi olsun, dua edelim bu güzel cuma gününde birbirimize inşallah

Canım çok sevindim. Sağlıkla kucaklarımıza aldığımız günleri de paylaşırız inşallah. Sevgiler...

kan pıhtılaşması mı var canım sende canım üzüldüm ama dikkat edersen inş. rabbimin izniyle herşey güzel olcak
canım inş. yaşadığımız son acı olsun rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inş.

tamam canım ben yarın yaptırıcam sonrasıda 2 gün ara ile sonrada kontrolüm var zaten

tickerinı yenilesene sanırım adet döngüsüyle ilgili..bebişli cicili tickerler olsun herkeste....yaşasın topiğimiz

tamam yapıcam canım

Günaydınn kzılarrr, hayırlı cumalarrr

Bir an önce yarın gelsinn de doktora gideyimm, kalp atışlarınıda duyarmıyım acaba yoksa daha çok mu erkenn

melekengel çok sevindim canım bebişlerinin iyi olmasınamaşallahhhhhhh allahım inşallah bana ve burdaki tüm arkadaşlarımada nasip etsin o pıt pıtları duymayı ve sağlıcakla yavrularımızı kucaklamayııı

Bir an önce yarın gelsinn de doktora gideyimm, kalp atışlarınıda duyarmıyım acaba yoksa daha çok mu erkenn

hayırlı cumalar canım kalp atışları için çok erken daha. 1 hafta 10 gün sonra tekrar çağırır büyük ihtimal

canım bende pazartesi gidicem ama benim tüp bebek olduğundan normale göre bir hafta geriden geliyorum
sizler gibi hesaplayınca benimde 6 haftalık olmam lazım ama 5 haftalığım işte
inşallah duyarsın pıt pıtları doktor gel dediyse git duymasanda bebişini görmüş olursunnnnnn

Canım sen SAT'a göre olanı baz alacaksın. Yani 6+2 yi. Ultrasonda sürekli değişiyor haftası gelişimine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…