bulantının olmaması tabiki normal canım.herkeste olcak diye bişey yok...benimde iştahım hiç yok..ama midem yine de kazınıyorbulantımda yo hiç..normal mi acaba:?
melekangel ve yeşil33 gözünüz aydın.çok sevindim duymuşsunuz pıt pıtları
yeni arkadaşlar gelmiş.hoşgeldiniz siz de...
benim canım hiçbişey yemek istemiyo.biraz önce zorla 1 dilim ekmek ve süzme yoğurt yedim sadeceen sevdiğim şeyleri bile yiyesim gelmiyo yaa.ama kilo vermişim ben de.ilk aylar vermem iyi yoksa fil gibi olcam doğuma kadar
bulantının olmaması tabiki normal canım.herkeste olcak diye bişey yok...[/QUOT
teşekkürler canım..2 kimyasal gebeliğin ardından korkuyorum.
hayırlı cumalar canım kalp atışları için çok erken daha. 1 hafta 10 gün sonra tekrar çağırır büyük ihtimal
canım bende pazartesi gidicem ama benim tüp bebek olduğundan normale göre bir hafta geriden geliyorum
sizler gibi hesaplayınca benimde 6 haftalık olmam lazım ama 5 haftalığım işte
inşallah duyarsın pıt pıtları doktor gel dediyse git duymasanda bebişini görmüş olursunnnnnn
bulantının olmaması tabiki normal canım.herkeste olcak diye bişey yok...[/QUOT
teşekkürler canım..2 kimyasal gebeliğin ardından korkuyorum.
cnm tebriklerr...bende 8 ay içinde 2 kimyasal gebelik bi normal gebelik geçiriyorum şuanda...
olmaz die korkuyodum bende 2 kimyasaldan sonra..
kızlarrr merhaba...
öncelikle melekangel arkadaşım senın adına çok sevindim...ben de ikiz bebek beklediğim için açıkcası çok korkuyordum ama allahınizniyle bişey olmaz inş.
bu hafta nerdeyse her sabah bulantım oluyordu mide boş olunca safra falan çıkarıyordum ...
ablam tuzlu leblebi ye dedi.
vallahi sabah gözümü açtım daha yataktan kalkmadan yemeye başladım hafif suyla birlikte...sonra 1 saat snra bi daha yedim.
allaha şükür bugün hiç çıkarmadım...herkese tavsiye ederi siz de yiyin..midenin asidini alıyormuş iyi oluyormuş...
birde ben çok su içemiyorum ilk başlarda çok içiyordum ama şimdi midemi bulandırıyor napcam...akıl verin..
çantamda leblebi, kraker, naneli şeker falan taşıyorum ben de
nur o safra çıkarmak felaket bişey ya, sabah kalkıyorum tam işe gitmek için çıkıcak hadi lavaboya. sonra biraz yatıyorum midem kendine geliyor ondan sonra çıkıyorum evden.
bi atlatsak şu 3 ayı hayırlısıyla
inş. canım olmadığına sevindim ama neden kullandırıyorlar o zaman benim diğer topikte arkadaşta var testle anlıyorlar olup olmadığını 2 düşük ten sonra ayrıntılı araştırma yaptırdın mı?
rabbim sesini duysun canım bu sefer sağlıkla gelsin
mrhb canım aynı şekilde bende clexane kullanıyorum sabah akşam vuruyorum iğneyi her iğne vurduğumda bebeğim sağlıklı olsun diye dua ediyorum bende 4 senedir bekliyorum bebişi doktorum tekrar düşük yaşamayayım diye verdi 1 tane düşüğüm var önceden kan pıhtılaşmam yok allahım hakkımızda hayırlısını versin bebişi istiyorsak katlanıcaz buna eşim çok üzülüyor karnım bacaklarım morardı iğneden ben de olsun diyorum ne yapalım bizde bunları yaşayarak bebeğimizi kucağımıza alıcaz inşallah allah yardımcımız olsun sağlıklı bir gebelik geçiririz inşallah
kızlar merhaba,
ben 2012 mart annesi olacakken böcük kızım fazla aceleci davrandı ve 37 gün önce 18 ocak 'ta tam 7 hafta erken doğdu, benim suyum bitmişti o yüzden acil sezaryana aldılar.
alışverişten tutunda her türlü hamilelikte sağlık problemine kadar oldukça deneyimliyim, özellikle idrar yolu enfeksiyonu su azalması konusunda doktorlar kadar bilgiye sahip oldum :)
alışveriş ve bebek ihtiyaçları konusundada hamileliğimde her bir kalemi tek tek araştırıp ona göre listemi hazırlamıştım , aylarca süren bir çalışma sonucu 2 günde tüm eksikleirni almıştık, doğumdan sonrada ihtiyacımıza göre yeni eksikler çıktı hamileliğimde ihtiyacım olmaz diye düşündüğüm, sormak istediğiniz birşey olursa mesaj atın veya 2012 mart anneleri topic inden her daim ulaşabilirsiniz bana....
ayrıca e-bebek bk kulüp üyesiyim, referans ile üye olunan bir kulüp bir çoğunuz biliyordur zaten, üye olmak isteyen varsa mesaj atarsanız referans olurum , puan toplama konusunda baya avantajlı oluyor orası.
iyi geceler kızlarrr
biz bugün dr amcamıza gittik ve çok şükür üstten kalp atışlarını duyduk
ne kadar güzel bir duyguydu o an :) eşim o an bu nasıl bir kalp atışı taramalı tüfek gibi atıyor demez mi
sevinçten mi gülmekten mi yaş geldi gözlerimden anlamadım
bu arada 2 kilo vermişimmm çok sevindimmmm
bebişimde sol tarafımdaa..
idrar ve kan testlerim herşey yolunda çıktı..maşallah hiç bir sorun yok..herşey olması gerektiği gibi..
dr bir dahaki kontrolümü 11. haftada not aldı..12. haftada da gelebilirsin..
ama o kadar nasıl dayanıcam meraktan çatlarım heralde
benim olmuyor ama olanları duydum..arkadaşlar bişey sormak istiyorum.8.haftadayım ve kasık ağrılarım başladı.acaba nedeni adet dönemimin gelmiş olmasımı.normalde bu tarihlerde adet olucaktım hamile olmasam.duyduğuma göre hamileliğin ilk aylarında adet dönemlerinde olcakmış gibi belirti olurmuş.varmı böle olan.korkmaya başladım..
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gırdım ama yazamadım ya musterım vardı ancak vaktım oldu.
sızın yardımlarınız ve dualarınız sayesınde bebıslerde herhangı bırsey yokmus ve ılk defa dun gıttıgımızde kalp atıslarını duyduk ıkısınınde.
okadar korkmuum kı duydugum anda sevıncten gozlerımden yaslar geldı.
progestan jel verdı doktorum 15 gun sonrada gel dedı tekrardan ılkın jelı gorunce kortum yıne dedım gıren gırıcek ama deneyınce cok kolaymıs neysekı:)
evdekı bılgısayarın ekranı gıttı tamıre verıcez aksam yazamadım hepınızı cok sevıyorum ve hepınıze yardımlarınız ıcın tesekkur edıyorum.
bır kadın cocugunu karnında hıssettıgınde anne olurmus ya bızlerde oyleyız herhalde.
kızlar saç boyama konusunda ne düşünüyorsunuz? 3. aydan sonra bitkisel boyalarla boyanabilir diye okumuştum ama ne derece güvenilir?
malesef beyazlar var bende ve boyayabileceğimi sanmıyorum ya bebeğe zararı olursa