2012 Ekim Anneleri

gözün aydın canım maşallah bebişine:nazar::nazar::nazar:darısı duymayanların başına :)
sağol canım aminnnn:KK16:
gözünaydın arkadasım darısı bize inşallah benim bebiş 2 gün geriden geliyor umarım birdaha gitmeme ilerlemiş olur :)
sağol tatlım sizde duyun inşallah canımm:KK16:
gözün aydın canım darısı bize inşallahhhh
sağol tatlım aminnn :KK16:
canım benım 6+5 de alttan duyulabildi pıt pıtlar..

banada alttan baktı canım ama bu son dedi artık 2 hafta sonra üstten bakacam dedi

günaydınlarrr
hayırlı cumalar olun hepimize
sabah kalktık kahvaltımızı yaptık ilacımızı içtik geldik
agrı sancı mide bulantısı yok
hersey yolunda ilerliyor inşallah
yaa kızlar ben normal de hep karnımı sıkarak yürürdüm plates yaptıgım dönemden kalma şimdi sıkmayım diyorum farkedince bırakıyorum ama bazen farkında omadan gene sıkmısım bişi olurmu acaba yaaa off nasıl unutcam sıkmamayı :KK43:(:-)53:

karnımızı içe çekmemek gerekl diye biliyorum ben.. bence vazgeçin

kan pıhtılaşması mı var canım sende canım üzüldüm ama dikkat edersen inş. rabbimin izniyle herşey güzel olcak
canım inş. yaşadığımız son acı olsun rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inş.
aminn inşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğar:nazar::nazar::nazar:
aslında yok canım Allaha şükür kan pıhtılaşması veya hiç bi sorun yokmuş yani bulamadılar , ama 2 düşük olunca tedbir amaçlı kullandırıyolar...

delik deşik oldumm:))) ama bebeğim için hepsine razıyım yeterki bu sefer sağlıkla doğsun o doğduğunda 6 yılı geçmiş olucak evliliğimizz....

slm masumiyet nasılsın? canım bol hamişli ve sonra bol bebişli bi topik olur inş.:nazar::nazar::nazar:

Sagol canim iyiyim bekleme sureci iste kese goruldu kalp atisi duyuldu sira 12. Haftada 2 li teste ense kalinligina geldi epey zaman var beklemek zor merakim fazla Allaha emanet meleklerimiz
Seni taniyor muyum canim diger topiklerden bazen nick degisince cikaramiyorumda :26:

aslında yok canım Allaha şükür kan pıhtılaşması veya hiç bi sorun yokmuş yani bulamadılar , ama 2 düşük olunca tedbir amaçlı kullandırıyolar...

delik deşik oldumm:))) ama bebeğim için hepsine razıyım yeterki bu sefer sağlıkla doğsun o doğduğunda 6 yılı geçmiş olucak evliliğimizz....

inş. canım olmadığına sevindim ama neden kullandırıyorlar o zaman benim diğer topikte arkadaşta var testle anlıyorlar olup olmadığını 2 düşük ten sonra ayrıntılı araştırma yaptırdın mı?

rabbim sesini duysun canım bu sefer sağlıkla gelsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Sagol canim iyiyim bekleme sureci iste kese goruldu kalp atisi duyuldu sira 12. Haftada 2 li teste ense kalinligina geldi epey zaman var beklemek zor merakim fazla Allaha emanet meleklerimiz
Seni taniyor muyum canim diger topiklerden bazen nick degisince cikaramiyorumda :26:

beklemek benim içinde zor canım :KK31::KK31::KK31: rabbim korusun emanetlerini... kalbini ferah tut benim içinde günler geçmiyor ayın 17. de test yaptım sonra pazartesi bi tane daha çift çizgi gördüm bu salı kan testiyle öğrendim hamiş olduğumu kalp atışı için bekliyorum ve günler geçmek bilmiyor:26:

canım tanışmıyoruz ama gel kollarıma:KK48::KK48::KK48::KK16::KK16::KK16:

mrhb canım aynı şekilde bende clexane kullanıyorum sabah akşam vuruyorum iğneyi her iğne vurduğumda bebeğim sağlıklı olsun diye dua ediyorum bende 4 senedir bekliyorum bebişi doktorum tekrar düşük yaşamayayım diye verdi 1 tane düşüğüm var önceden kan pıhtılaşmam yok allahım hakkımızda hayırlısını versin bebişi istiyorsak katlanıcaz buna eşim çok üzülüyor karnım bacaklarım morardı iğneden ben de olsun diyorum ne yapalım bizde bunları yaşayarak bebeğimizi kucağımıza alıcaz inşallah allah yardımcımız olsun sağlıklı bir gebelik geçiririz inşallah

beklemek benim içinde zor canım :KK31::KK31::KK31: rabbim korusun emanetlerini... kalbini ferah tut benim içinde günler geçmiyor ayın 17. de test yaptım sonra pazartesi bi tane daha çift çizgi gördüm bu salı kan testiyle öğrendim hamiş olduğumu kalp atışı için bekliyorum ve günler geçmek bilmiyor:26:

Maasallah bebegine diyelim :nazar:
Cok yakinda kalp atislarini da duyacaksin insallah
Takip listesine bilgilerini birakda seni de ekleyeyim canim aramiza hos geldin :KK34:

dirmit çok şekersinn :KK16:

günaydın canlarım dra gittim geldim Allaha çok şükür duydum bebeğimiin kalp atışlarını:nazar:dr 15 gün sonra tekrar gel dedi bide 3gün önde bebişim 6+3 diye bliyodum 6+6 çıktı ultrasonda :) Allah herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzel bişeyy:KK16:
canım tebrik ederim..çok şükür duydun miniğinin kalp atışlarını..haftaya inşallah bende duyarım kısmetse:KK16:
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gırdım ama yazamadım ya musterım vardı ancak vaktım oldu.
sızın yardımlarınız ve dualarınız sayesınde bebıslerde herhangı bırsey yokmus ve ılk defa dun gıttıgımızde kalp atıslarını duyduk ıkısınınde.
okadar korkmuum kı duydugum anda sevıncten gozlerımden yaslar geldı.
progestan jel verdı doktorum 15 gun sonrada gel dedı tekrardan ılkın jelı gorunce kortum yıne dedım gıren gırıcek ama deneyınce cok kolaymıs neysekı:)
evdekı bılgısayarın ekranı gıttı tamıre verıcez aksam yazamadım hepınızı cok sevıyorum ve hepınıze yardımlarınız ıcın tesekkur edıyorum.
bır kadın cocugunu karnında hıssettıgınde anne olurmus ya bızlerde oyleyız herhalde.

çok şükür canım..allahımın izni ile herşey yolunda gitti bak..herşey çok daha güzel olacak bundan sonra inşallah..:KK16:

aranıza bende katıldım..2 kimyasal gebeliğin ardından şükür bhcg 4 gün önce 1361 çıktı:))) allahım sen koru bebişlerimizi:nazar:

merhabalar
kızımı ögle uykusuna yatırdım bende bişiler atıstırıyorum,
sürekli acmısım gibi geliyor midem kazınıyor yiyincede bulanıyor ne var yemeden bulansada yemesem

melekangel ve yeşil33 gözünüz aydın.çok sevindim duymuşsunuz pıt pıtları:nazar::nazar:

yeni arkadaşlar gelmiş.hoşgeldiniz siz de...

benim canım hiçbişey yemek istemiyo.biraz önce zorla 1 dilim ekmek ve süzme yoğurt yedim sadece:KK9::KK9:en sevdiğim şeyleri bile yiyesim gelmiyo yaa.ama kilo vermişim ben de.ilk aylar vermem iyi yoksa fil gibi olcam doğuma kadar:KK1:

melekangel ve yeşil33 gözünüz aydın.çok sevindim duymuşsunuz pıt pıtları:nazar::nazar:

yeni arkadaşlar gelmiş.hoşgeldiniz siz de...

benim canım hiçbişey yemek istemiyo.biraz önce zorla 1 dilim ekmek ve süzme yoğurt yedim sadece:KK9::KK9:en sevdiğim şeyleri bile yiyesim gelmiyo yaa.ama kilo vermişim ben de.ilk aylar vermem iyi yoksa fil gibi olcam doğuma kadar:KK1:

benimde iştahım hiç yok..ama midem yine de kazınıyor:KK43: bulantımda yo hiç..normal mi acaba:?

X