selam kızlar progestan hap kullanan arkadaşlar halen devam ediyormusunuz bana doktor bi kutu daha verdi lekelenmem geçti ama nie devam ettiriyoki acaba.bide mide bulantısı hapı kullanan varmı ne hangi hapı kullanıyorsunuz.
selam millet :) hepinizi tebrk ediyorum. Hayırlısıyla alalalım bebişleri kucağımıza diyorum ve aranıza katılıyorum :) bende 4 haftalık hamileyimekim annesi olucam sanıırm keseyi gördüm minicikti :) 10 gun sonra tekrar bi gidicez bakalım. Çok sık aranızda olamıcam arasıra fırsat buldukça :) 3 yaşında bi kızım var 2 cisi yolda sağlıkla gelsin istiyorum ama inşallah erkek olsun istiyorum bakalım kısmet.
slm kıslarrr nasılsınızzzzz ben geldimmm size haberlerleee benim kanamam oldu geçen hafta aklım çıktı düşük diye ama deilmiş ALLAH a şükür bebeğin arkasında kanama alanı oluşmuş bu hafta gittiğimde kanama alanı yok dedi dktor fazla yatmana gerek yok ama tedbri elden bırakma dedi geçen hafta miniğimin kalp atışlarınıda gördükk RABBİM hepimizin meleklerini korusun
bu aradaaa çiğ köfteeeeeeeeee demişsinizzz ve şuandaa agaazım sulanıyooooooooooooooooooooo bendee istiyorummmmmm
selamlar ben de ekim annesi olucam inşallah nasılsınız?
slm mısafırlerım gıttı bennde geldım çok heyecanlıyım yarın yenı drumla tanışcaz ve kalp atışlarını görebılcekmıyız dıye merak edıyorum kalbım yerımden çıkıcak nerdeyse yarın hayırlı haberlerle gelırım ınsallah
iyi akşamlar kızlar yarın sabah dra gidiyorum bebişin kalp atışlarını duyacam inşallah dua edin kızlar bebişimin pıt pıtlarını duyayım :18:duyarım dimi yarın 6+3 oluyor birde canlarım bu zamanlarda duyan varmı varsa vajinalmı yoksa üsttenmi ultrasonla bakıldı ?
selam kızlar..herkese iyi akşamlar.. dün akşamdan beri sürekli kasık ağrım vardı.bu sabah işe gittim ama 15 dk sonra acil çıkıp hastaneye gittik. sancım çok fazlaydıkomaya girdim sanki gittik doktora işte. kanamam filan yok ama çok şiddetli sancım vardı. dr baktı işte, kesemizi gördük çok şükür. minicikti
ağrı kesici verdi iki kere al günde dedi. eğer artarsa cumartesi tekrar gel dedi. korktum inşallah kötü bişi olmaz.:26: gerçi dr düşük tehliken vs yok dedi. ama bebişi göremedik. hafta içi görücez inşallah..
iyi geceler kızlarrr
biz bugün dr amcamıza gittik ve çok şükür üstten kalp atışlarını duyduk
ne kadar güzel bir duyguydu o an :) eşim o an bu nasıl bir kalp atışı taramalı tüfek gibi atıyor demez mi
sevinçten mi gülmekten mi yaş geldi gözlerimden anlamadım
bu arada 2 kilo vermişimmm çok sevindimmmm
bebişimde sol tarafımdaa..
idrar ve kan testlerim herşey yolunda çıktı..maşallah hiç bir sorun yok..herşey olması gerektiği gibi..
dr bir dahaki kontrolümü 11. haftada not aldı..12. haftada da gelebilirsin..
ama o kadar nasıl dayanıcam meraktan çatlarım heralde
gözünaydın canımevet bi dahaki kontrol yaklaşık 1 ay sonra benim de.sabretmek zor
geçmiş olsun... keseyi de görmüşsünüz,haftaiçi de bebişi görürsünüz inşallah...
kızlar aranızda panik ataklı olan varmı bende var panik atak.Allah yardımcım olsun inşallah gebelikte tutmaz.
günaydın melek angel merak ettım gıreyımde bakayım gıtmeden dedım yazmamış umarım kötu bı sorun yoktur
günaydın kızlar hayırlı cumalar
Melekangel gelmemiş, inşallah bişey yoktur
nunus bende de var canım ağrılar, bu hafta doktora gitmiştim sordum çok normal olduğunu söyledi.
iyi bari canım ya.bende korkmaya başlamıştım.
korkma canım allah'ın izniyle böyle böyle sağlıkla gelicek bebişler
buarada haftamız tam aynı 8+3