2012 Ekim Anneleri

selam kızlar progestan hap kullanan arkadaşlar halen devam ediyormusunuz bana doktor bi kutu daha verdi lekelenmem geçti ama nie devam ettiriyoki acaba.bide mide bulantısı hapı kullanan varmı ne hangi hapı kullanıyorsunuz.

canım lekelenme geçtiği zaman progestanı bırakamıyorsun 12. haftaya kadar kullanman gerekiyor..
bırakırsan lekelenme görürsün..ilk düşüğümde başıma gelmişti benimm..

tebrik ederim canımmm

gözün aydın canımmm

melekangel nerde kaldı acaba merak ettim randevusu 4 deymiş...
inş bir sorun yoktur..yarın güzel haberlerini alırız

iyi geceler kızlarrr

biz bugün dr amcamıza gittik ve çok şükür üstten kalp atışlarını duyduk
ne kadar güzel bir duyguydu o an :) eşim o an bu nasıl bir kalp atışı taramalı tüfek gibi atıyor demez mi
sevinçten mi gülmekten mi yaş geldi gözlerimden anlamadım

bu arada 2 kilo vermişimmm çok sevindimmmm

bebişimde sol tarafımdaa..

idrar ve kan testlerim herşey yolunda çıktı..maşallah hiç bir sorun yok..herşey olması gerektiği gibi..

dr bir dahaki kontrolümü 11. haftada not aldı..12. haftada da gelebilirsin..
ama o kadar nasıl dayanıcam meraktan çatlarım heralde

yarın hayırlı haberlerle gelin inşallah pıt pıtları duyarsınız...

geçmiş olsun... keseyi de görmüşsünüz,haftaiçi de bebişi görürsünüz inşallah...

gözünaydın canımevet bi dahaki kontrol yaklaşık 1 ay sonra benim de.sabretmek zor

gözünaydın canımevet bi dahaki kontrol yaklaşık 1 ay sonra benim de.sabretmek zor

tşk ederim canımmm...
valla çok uzun veriyorlar bir daha ki kontole..
bebişler biraz büyüse tamam ayda 1 normal..
ama daha çok küçükler..
aklımız hep onlarda acaba iyiler mi diye :18:

allah hepimizin minişlerini korusun inş

geçmiş olsun... keseyi de görmüşsünüz,haftaiçi de bebişi görürsünüz inşallah...

saol canım..inşallah hayırlısı ile bebişide bi görseydik..dr herşey yolunda dedi ama bebeği görmeden de rahat etmiyoruz diyo, haklıda..ama ağrı beni hem çok zorluyor hem çok korkutuyor:26: inş herşey ii olur hepimiz için canım..

bırde bışı sorcaktım gercı druma da soylucemde ben her kalkışımda sabah sol burnum kanamış kabuk tutmuş oluyor sızdede oluyormu

kızlar aranızda panik ataklı olan varmı bende var panik atak.Allah yardımcım olsun inşallah gebelikte tutmaz.

bende var canım.yaygın anksiyete bozukluğu(yani kaygı bozukluğu)umarım panik atağım tutmaz.şimdilik gayet iyi.merak etme bebişler bize iyi gelicek.

arkadaşlar bişey sormak istiyorum.8.haftadayım ve kasık ağrılarım başladı.acaba nedeni adet dönemimin gelmiş olmasımı.normalde bu tarihlerde adet olucaktım hamile olmasam.duyduğuma göre hamileliğin ilk aylarında adet dönemlerinde olcakmış gibi belirti olurmuş.varmı böle olan.korkmaya başladım..

günaydın kızlar hayırlı cumalar

melekangel gelmemiş, inşallah bişey yoktur

nunus bende de var canım ağrılar, bu hafta doktora gitmiştim sordum çok normal olduğunu söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…