sağol canım aminnnngözün aydın canım maşallah bebişinedarısı duymayanların başına :)
sağol tatlım sizde duyun inşallah canımmgözünaydın arkadasım darısı bize inşallah benim bebiş 2 gün geriden geliyor umarım birdaha gitmeme ilerlemiş olur :)
sağol tatlım aminnngözün aydın canım darısı bize inşallahhhh
canım benım 6+5 de alttan duyulabildi pıt pıtlar..
günaydınlarrr
hayırlı cumalar olun hepimize
sabah kalktık kahvaltımızı yaptık ilacımızı içtik geldik
agrı sancı mide bulantısı yok
hersey yolunda ilerliyor inşallah
yaa kızlar ben normal de hep karnımı sıkarak yürürdüm plates yaptıgım dönemden kalma şimdi sıkmayım diyorum farkedince bırakıyorum ama bazen farkında omadan gene sıkmısım bişi olurmu acaba yaaa off nasıl unutcam sıkmamayı( 53:
aminn inşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğarkan pıhtılaşması mı var canım sende canım üzüldüm ama dikkat edersen inş. rabbimin izniyle herşey güzel olcak
canım inş. yaşadığımız son acı olsun rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inş.
slm masumiyet nasılsın? canım bol hamişli ve sonra bol bebişli bi topik olur inş.
aminn inşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğar
aslında yok canım Allaha şükür kan pıhtılaşması veya hiç bi sorun yokmuş yani bulamadılar , ama 2 düşük olunca tedbir amaçlı kullandırıyolar...
delik deşik oldumm:))) ama bebeğim için hepsine razıyım yeterki bu sefer sağlıkla doğsun o doğduğunda 6 yılı geçmiş olucak evliliğimizz....
Sagol canim iyiyim bekleme sureci iste kese goruldu kalp atisi duyuldu sira 12. Haftada 2 li teste ense kalinligina geldi epey zaman var beklemek zor merakim fazla Allaha emanet meleklerimiz
Seni taniyor muyum canim diger topiklerden bazen nick degisince cikaramiyorumda :26:
aminn inşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğar
aslında yok canım Allaha şükür kan pıhtılaşması veya hiç bi sorun yokmuş yani bulamadılar , ama 2 düşük olunca tedbir amaçlı kullandırıyolar...
delik deşik oldumm:))) ama bebeğim için hepsine razıyım yeterki bu sefer sağlıkla doğsun o doğduğunda 6 yılı geçmiş olucak evliliğimizz....
beklemek benim içinde zor canımrabbim korusun emanetlerini... kalbini ferah tut benim içinde günler geçmiyor ayın 17. de test yaptım sonra pazartesi bi tane daha çift çizgi gördüm bu salı kan testiyle öğrendim hamiş olduğumu kalp atışı için bekliyorum ve günler geçmek bilmiyor:26:
canım tanışmıyoruz ama gel kollarıma
beklemek benim içinde zor canımrabbim korusun emanetlerini... kalbini ferah tut benim içinde günler geçmiyor ayın 17. de test yaptım sonra pazartesi bi tane daha çift çizgi gördüm bu salı kan testiyle öğrendim hamiş olduğumu kalp atışı için bekliyorum ve günler geçmek bilmiyor:26:
canım tanışmıyoruz ama gel kollarıma
Maasallah bebegine diyelim
Cok yakinda kalp atislarini da duyacaksin insallah
Takip listesine bilgilerini birakda seni de ekleyeyim canim aramiza hos geldin
dirmit çok şekersinn
canım tebrik ederim..çok şükür duydun miniğinin kalp atışlarını..haftaya inşallah bende duyarım kısmetsegünaydın canlarım dra gittim geldim Allaha çok şükür duydum bebeğimiin kalp atışlarınıdr 15 gün sonra tekrar gel dedi bide 3gün önde bebişim 6+3 diye bliyodum 6+6 çıktı ultrasonda :) Allah herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzel bişeyy
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gırdım ama yazamadım ya musterım vardı ancak vaktım oldu.
sızın yardımlarınız ve dualarınız sayesınde bebıslerde herhangı bırsey yokmus ve ılk defa dun gıttıgımızde kalp atıslarını duyduk ıkısınınde.
okadar korkmuum kı duydugum anda sevıncten gozlerımden yaslar geldı.
progestan jel verdı doktorum 15 gun sonrada gel dedı tekrardan ılkın jelı gorunce kortum yıne dedım gıren gırıcek ama deneyınce cok kolaymıs neysekı:)
evdekı bılgısayarın ekranı gıttı tamıre verıcez aksam yazamadım hepınızı cok sevıyorum ve hepınıze yardımlarınız ıcın tesekkur edıyorum.
bır kadın cocugunu karnında hıssettıgınde anne olurmus ya bızlerde oyleyız herhalde.
aranıza bende katıldım..2 kimyasal gebeliğin ardından şükür bhcg 4 gün önce 1361 çıktı:))) allahım sen koru bebişlerimizi
aranıza bende katıldım..2 kimyasal gebeliğin ardından şükür bhcg 4 gün önce 1361 çıktı:))) allahım sen koru bebişlerimizi
gözünaydın arkadasım hayırlısıyla saglıkla kucagına al inşallah bebişi
aramıza hoşgeldin
melekangel ve yeşil33 gözünüz aydın.çok sevindim duymuşsunuz pıt pıtları
yeni arkadaşlar gelmiş.hoşgeldiniz siz de...
benim canım hiçbişey yemek istemiyo.biraz önce zorla 1 dilim ekmek ve süzme yoğurt yedim sadeceen sevdiğim şeyleri bile yiyesim gelmiyo yaa.ama kilo vermişim ben de.ilk aylar vermem iyi yoksa fil gibi olcam doğuma kadar