2012 Ekim Anneleri

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gırdım ama yazamadım ya musterım vardı ancak vaktım oldu.
sızın yardımlarınız ve dualarınız sayesınde bebıslerde herhangı bırsey yokmus ve ılk defa dun gıttıgımızde kalp atıslarını duyduk ıkısınınde.
okadar korkmuum kı duydugum anda sevıncten gozlerımden yaslar geldı.
progestan jel verdı doktorum 15 gun sonrada gel dedı tekrardan ılkın jelı gorunce kortum yıne dedım gıren gırıcek ama deneyınce cok kolaymıs neysekı:)
evdekı bılgısayarın ekranı gıttı tamıre verıcez aksam yazamadım hepınızı cok sevıyorum ve hepınıze yardımlarınız ıcın tesekkur edıyorum.
bır kadın cocugunu karnında hıssettıgınde anne olurmus ya bızlerde oyleyız herhalde.

günaydın kızlar hayırlı cumalar ..nasılsınız bakalım bebişler nasıl

kızlar çoğunuz 6. haftada bebeğinizin kalp atışlarını duymuşsunuzbizde tam 6 haftalıkken gittik duylmadı kap atışlarımız korkmaya başladım doktor erken dedi ama ben korkuyorum :26:

gözün aydın canım

canımmm çok sevindimm gözünüz aydınnn
bebişlerimiz bizlere sıkı sıkı tutunuyor merak etme allahın izniyle kucağımıza da almak nasip olucak..
kendine dikkat et olur mu??

sat 28 aralık ona göre 3 ekimdi ama bebiş 3 gün önden gidiyordu ilk gittiğimde doktora, bu haftada tam haftasını yakalamış oldu.

Doktor da bişey demedi doğum konusunda

benim sat 26 aralık.ama benimde 2 gün geriden gidiyordu.yumurtalamadan sanırım.6 martta öğrenicez haftasını yakalamışmı.
bu arada melekangel çok sevindim cnm gözün aydın.....

çok sevindim canım gözün aydın. maşallah bebişlere

günaydın canım korkma erken olabilir üzme kendini. ben 8 haftalıkken yani bu hafta gittim ona rağmen karından duyamadı (idrar kesem tam dolu değilmiş) vajinal ultrasonla duyduk. üzme kendini ne zaman çağırdı tekrar?

günaydınn canımm..
endişelenme daha erken dönemde gitmişsin..önümüzdeki hafta gidersen rahatlıkla duyarsın bebişini..

gözün aydın duymuşsun kalp atışlarını

10 gün sonra çağırdı canım .ne bileyim erken duyan kızları görünce kendi bebişi için endişeleniyo insan :26::26:

günaydın canlarım dra gittim geldim Allaha çok şükür duydum bebeğimiin kalp atışlarınıdr 15 gün sonra tekrar gel dedi bide 3gün önde bebişim 6+3 diye bliyodum 6+6 çıktı ultrasonda :) Allah herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzel bişeyy

melekangel çok sevindim canım gözün aydın

canımmm çok sevindimm gözünüz aydınnn
bebişlerimiz bizlere sıkı sıkı tutunuyor merak etme allahın izniyle kucağımıza da almak nasip olucak..
kendine dikkat et olur mu??

aynen bız onları bırakmak ıstemıyoruz onlarda bızı kolay kolay bırakmıyorlar.
ınsallah cnm hepımızın bebıslerını yuce rabbım ve meleklerı korusun ınsallahhh.eee aksam konu yazmıssınız dogum hedıyesı dıye neler ıstıyorsunuz dusundunuz mu hıc....
bana hamılelık hedıyesı ve 14 subat heıyesı karsık bır kolye geldı bakalım doguma kadar bısey olmassa onua goruruz ınsallah.

aday bu arada panık atagın ınsallah tutmaz ama bız bayanlar o kadar vesveselıyızkı bu hamılelık donumınde panık atak olmassak bıdada olmayız herhalde...ben kendımı hıc bu kadar pınpırık gormedım yawww

gözün aydın canım maşallah bebişinedarısı duymayanların başına :)

ya arakdaslar eve bu normal gunlerle ultrasondakı gunler bendede farklı gıdıyor sımdı hangısını baz alıcaz bız benm dun 6+2 ıdı normalde ultrasonra bırı 7+1 cıkdı dıgerı 6+6 cıktı bende anlamadım sım hangısıne gore kac haftalık oldugunu baz alım kendımınkını yoksa ultrasondakını mı aklım karıstı

tesekkur ederım ne kadar gulze duymussun kalp atıslarını bende dun korkuyla gıtım kalp atıslarını duydm.bende ıkı hafta sonra gıdıcem hakkımızda hayırlısı ınsallah..

gözün aydın canımmm
teşekkürn ederim canımmm

ne güzel bir duygu bende inşallah 2 hafta sonra duyucam...demek kilo vermişsin ayy bende alıyorum yaa hamile modunda bile degilim yemem normal ama off offff
aaa benimde kese sağ tarafımda bi manaya geliyormu acaba ????
dogru duymussun ben normalde sancılı adt olurum ilk bebegimde ilk 3 ay her adet dönemimde sancım olmustu

cok güzel bir haber öyle aklım sende kaldı neyseki bak bişi cıkmamıs cok şükr

gözünaydın arkadasım darısı bize inşallah benim bebiş 2 gün geriden geliyor umarım birdaha gitmeme ilerlemiş olur :)

Merhabalar güzel ekim anneleriii
Herkesler iyidir umarım...
Midemde tuhaff bulansammı bulanmasammı die kararsızlık için sanki:)Ne güzel geçmişti bulantılarımız..
Babamızla tv izlerken uyuyuveriyoruz saat 10 10.30 gibi:)
Hemen sabah oluveriyor yahu..
Benim bebeğimde sanırım 5 gün geriden geliyor:)
Sata göre bugün 9 haftalık olmam gerek:)

Son düzenleme:

gözün aydın canım darısı bize inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…