- 3 Ekim 2010
- 622
- 0
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gırdım ama yazamadım ya musterım vardı ancak vaktım oldu.
sızın yardımlarınız ve dualarınız sayesınde bebıslerde herhangı bırsey yokmus ve ılk defa dun gıttıgımızde kalp atıslarını duyduk ıkısınınde.
okadar korkmuum kı duydugum anda sevıncten gozlerımden yaslar geldı.
progestan jel verdı doktorum 15 gun sonrada gel dedı tekrardan ılkın jelı gorunce kortum yıne dedım gıren gırıcek ama deneyınce cok kolaymıs neysekı:)
evdekı bılgısayarın ekranı gıttı tamıre verıcez aksam yazamadım hepınızı cok sevıyorum ve hepınıze yardımlarınız ıcın tesekkur edıyorum.
bır kadın cocugunu karnında hıssettıgınde anne olurmus ya bızlerde oyleyız herhalde.
evet canım benim doğum inş.1 ekim.senin ne zaman.?
sızın yardımlarınız ve dualarınız sayesınde bebıslerde herhangı bırsey yokmus ve ılk defa dun gıttıgımızde kalp atıslarını duyduk ıkısınınde.
progestan jel verdı doktorum 15 gun sonrada gel dedı tekrardan ılkın jelı gorunce kortum yıne dedım gıren gırıcek ama deneyınce cok kolaymıs neysekı:)
evdekı bılgısayarın ekranı gıttı tamıre verıcez aksam yazamadım hepınızı cok sevıyorum ve hepınıze yardımlarınız ıcın tesekkur edıyorum.
bır kadın cocugunu karnında hıssettıgınde anne olurmus ya bızlerde oyleyız herhalde.
sat 28 aralık ona göre 3 ekimdi ama bebiş 3 gün önden gidiyordu ilk gittiğimde doktora, bu haftada tam haftasını yakalamış oldu.
Doktor da bişey demedi doğum konusunda
günaydın kızlar hayırlı cumalar ..nasılsınız bakalım bebişler nasıl
kızlar çoğunuz 6. haftada bebeğinizin kalp atışlarını duymuşsunuzbizde tam 6 haftalıkken gittik duylmadı kap atışlarımız korkmaya başladım doktor erken dedi ama ben korkuyorum :26:
günaydın kızlar hayırlı cumalar ..nasılsınız bakalım bebişler nasıl
kızlar çoğunuz 6. haftada bebeğinizin kalp atışlarını duymuşsunuzbizde tam 6 haftalıkken gittik duylmadı kap atışlarımız korkmaya başladım doktor erken dedi ama ben korkuyorum :26:
gözün aydın duymuşsun kalp atışlarınıçok sevindim canım gözün aydın. maşallah bebişlere
günaydın canım korkma erken olabilir üzme kendini. ben 8 haftalıkken yani bu hafta gittim ona rağmen karından duyamadı (idrar kesem tam dolu değilmiş) vajinal ultrasonla duyduk. üzme kendini ne zaman çağırdı tekrar?
günaydınn canımm..
endişelenme daha erken dönemde gitmişsin..önümüzdeki hafta gidersen rahatlıkla duyarsın bebişini..
canımmm çok sevindimm gözünüz aydınnn
bebişlerimiz bizlere sıkı sıkı tutunuyor merak etme allahın izniyle kucağımıza da almak nasip olucak..
kendine dikkat et olur mu??
benim sat 26 aralık.ama benimde 2 gün geriden gidiyordu.yumurtalamadan sanırım.6 martta öğrenicez haftasını yakalamışmı.
bu arada melekangel çok sevindim cnm gözün aydın.....
günaydın canlarım dra gittim geldim Allaha çok şükür duydum bebeğimiin kalp atışlarınıdr 15 gün sonra tekrar gel dedi bide 3gün önde bebişim 6+3 diye bliyodum 6+6 çıktı ultrasonda :) Allah herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzel bişeyy
melekangel çok sevindim canım gözün aydın
günaydın canlarım dra gittim geldim Allaha çok şükür duydum bebeğimiin kalp atışlarınıdr 15 gün sonra tekrar gel dedi bide 3gün önde bebişim 6+3 diye bliyodum 6+6 çıktı ultrasonda :) Allah herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzel bişeyy
teşekkürn ederim canımmmgözün aydın canımmm
ne güzel bir duygu bende inşallah 2 hafta sonra duyucam...demek kilo vermişsin ayy bende alıyorum yaa hamile modunda bile degilim yemem normal ama off offffiyi geceler kızlarrr
biz bugün dr amcamıza gittik ve çok şükür üstten kalp atışlarını duyduk
ne kadar güzel bir duyguydu o an :) eşim o an bu nasıl bir kalp atışı taramalı tüfek gibi atıyor demez mi
sevinçten mi gülmekten mi yaş geldi gözlerimden anlamadım
bu arada 2 kilo vermişimmm çok sevindimmmm
bebişimde sol tarafımdaa..
idrar ve kan testlerim herşey yolunda çıktı..maşallah hiç bir sorun yok..herşey olması gerektiği gibi..
dr bir dahaki kontrolümü 11. haftada not aldı..12. haftada da gelebilirsin..
ama o kadar nasıl dayanıcam meraktan çatlarım heralde
dogru duymussun ben normalde sancılı adt olurum ilk bebegimde ilk 3 ay her adet dönemimde sancım olmustuarkadaşlar bişey sormak istiyorum.8.haftadayım ve kasık ağrılarım başladı.acaba nedeni adet dönemimin gelmiş olmasımı.normalde bu tarihlerde adet olucaktım hamile olmasam.duyduğuma göre hamileliğin ilk aylarında adet dönemlerinde olcakmış gibi belirti olurmuş.varmı böle olan.korkmaya başladım..
cok güzel bir haber öyle aklım sende kaldı neyseki bak bişi cıkmamıs cok şükrgunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr