2012 Ekim Anneleri

kızlar bebişin kalp atışlarını biz hissedermiyiz acaba az önce göbegimde kalp atışı hissetdim sanki:)

bunu kimseye söyleyemiyordum tuhaf kaçar diye:)sanki bende böyle pıtır pıtır bişeyler hissediyorum elimi koyunca oralara..ama bence bize öyle geliyordur...aslında steteskop alasım var:)

bunu kimseye söyleyemiyordum tuhaf kaçar diye:)sanki bende böyle pıtır pıtır bişeyler hissediyorum elimi koyunca oralara..ama bence bize öyle geliyordur...aslında steteskop alasım var:)

bencede öle cnm vücudumuzdaki bütün değişimleri hareketleri hamilelikten sanıyoruz:)

slm mısafırlerım gıttı bennde geldım çok heyecanlıyım yarın yenı drumla tanışcaz ve kalp atışlarını görebılcekmıyız dıye merak edıyorum kalbım yerımden çıkıcak nerdeyse yarın hayırlı haberlerle gelırım ınsallah

iyi akşamlar kızlar yarın sabah dra gidiyorum bebişin kalp atışlarını duyacam inşallah dua edin kızlar bebişimin pıt pıtlarını duyayım :18: duyarım dimi yarın 6+3 oluyor birde canlarım bu zamanlarda duyan varmı varsa vajinalmı yoksa üsttenmi ultrasonla bakıldı ?

cnm bende yarın gıdıyorum 6+4 olucak ınsallah duyarız ıkımızde:)))

bu arada apartmanda bı arkadasım 5 aylık hamıle 8 haftada embrıyoyu 9 dada vajınal kalp sesını duymuşlar

Yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım benim üstten duyulmuştu senin zamanlarında gitmiştim doktora merak etme sende duyarsın yani

Kızlar bişi soracağım benim çok şiddetli kalçam ağrıyo içinizde yaşayan varmı bu durumu lütfen yardımcı olun özellikle akşamları artıyo
cok normal arkadasım hamilelik ilerledikc dahada artıcak ben 9. haftadan sonra karnım cıkana kadar sagdan sola bile dönememiştim

hayırlı haberlerini bekliyoruz
sakın sıkma canını kahve akıntı srun yoktur inşallah bol bol dinlenmen lazıminşallah güzel haberlerle gelrsin

Benimde mide bulantım hiç yok yalnızca şişkinliğim var sizin de kabızlık probleminiz var mı kızlar?
ben fena kabızım zaten tutuk bir bagırsagım var hamilelikle daha da arttı lifli gıdalar cok yemeliymşisz
şalgam suyu cok faydalı birsey istedigin gibi iç hiç sıkıntı yok

hadi bakalım bebişi duyun tıp tıp hayırlı haberlerle gelin inşallah

aman iyi haberler getirmişsin ...dikkat etmek lazım

kızlar sigara kullanan var mı aranızda hala?
ben bazen cok istiyor canım 1 tane içiyorum ama içim almıyor bulanıyor midem

kızlar bebişin kalp atışlarını biz hissedermiyiz acaba az önce göbegimde kalp atışı hissetdim sanki:)
daha duymayız o senin bagırsak hareketlerindir
en erken 15. haftada hissedersin oda hareketli bir bebekse
ben kızımda 15.de hissettim o haftadan sonra karnım 5 dakka durmadı karsımda oturan insan bile farkederdi kımıl kımıl karnımı ayyy cok guzel bişi özlemişim beee

hadi güzel haberlerini bekliyoruz arkadasım

iyi geceler güzel anneler keyifler nasıl
ben iyiyim ama mide bulantısı falan yok habire yiyorum yaaa kilo almak istemiyorum ilk 3 ay yaaaa

cnm bende yarın gıdıyorum 6+4 olucak ınsallah duyarız ıkımızde:)))

bu arada apartmanda bı arkadasım 5 aylık hamıle 8 haftada embrıyoyu 9 dada vajınal kalp sesını duymuşlar
inşallah canım demek geç döllenme falan olmuş canım baya bi geç duymuş bakalım biz napacaz yarın
Yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım benim üstten duyulmuştu senin zamanlarında gitmiştim doktora merak etme sende duyarsın yani

inşallah canım duyarım alttan bakılmakatan bıktım üstten bakar inşallah her seferinde korkuyla gidiyoruz ya bu heycan Allah nasip ederse doğurup kucağımıza alana kadar sürecek heralde :)

benim üstten tam 6 da duyuldu.. hayırlı haberlerle gel inşallah..

aksam komsularım geldı çok zayıfladıgımı soyledıler evet gercektende zayıfladım yaaa 7/24 bulantımı olur çok fenayım yarın dr söylucem ılaç ıstıcem ınsallah verır 49 kılo olmuşum 1 haftada 2 kılo vermışım

selam kızlar..herkese iyi akşamlar.. dün akşamdan beri sürekli kasık ağrım vardı.bu sabah işe gittim ama 15 dk sonra acil çıkıp hastaneye gittik. sancım çok fazlaydı komaya girdim sanki gittik doktora işte. kanamam filan yok ama çok şiddetli sancım vardı. dr baktı işte, kesemizi gördük çok şükür. minicikti
ağrı kesici verdi iki kere al günde dedi. eğer artarsa cumartesi tekrar gel dedi. korktum inşallah kötü bişi olmaz.:26: gerçi dr düşük tehliken vs yok dedi. ama bebişi göremedik. hafta içi görücez inşallah..

hayırlı olsun canım..tebrik ederim..
canım ben o kadar uzu süre kullanmadığım için şimdi içiorum folic asiti. günde iki tane alıyorum. üç ayı bitene dekte alıcam..saol canım..
benimde bel ve sırt ağrılarım oluo canım. normal dedi dr. her ağrı normal zaten anlamadım gitti
Hoşbuldukkk, aminn canımm hepimizinn inş.
c.tesi gidicem doktora, sen gittin mi?
canım işte bugün gittik zorunlu olarak.keseciğimizi gördük çok şükür.ama bebiş için önümüzdeki hafta gidicez kısmetse.

Son düzenleme:
ben melekangel ı merak ettim noldu acaba?? kızlar bir de 2011 ekim anneleri mart ayından itibaren göbek şov yapmaya başlamışlar(denniisssss sen bilirsin) gezerken baktım,baya 3 5 hafta sonra çıkıcak galiba bebiş göbişi:)gerçi bende fazlasıyla var hali hazırda.. bir de şişkinlik var,yemeği az kaçırsam o kadar rahatsız oluyorum ki nefes alamıyorum sanki.

merhaba arkadaşlar kızımı uyutup anca gelebildim benim dr um aradı bugün bütün testlerim normal çıkmış çok şükür bulantım için ilaç vermio kesinlikle eğer çok fazlalaşırsa serum veririz dedi.bu sabah ilk defa istifra ettim çok kötü ya...

semayasar83 arkadaşım ben seni izmirden tireden tanıyor olabilir miyim?? özelden yazabilirsin istersen..

gözün aydın canımmm

tebrik ederim canımmm

canım dr dan geldin mi merak ettim senii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…