kızlar bebişin kalp atışlarını biz hissedermiyiz acaba az önce göbegimde kalp atışı hissetdim sanki:)
bunu kimseye söyleyemiyordum tuhaf kaçar diye:)sanki bende böyle pıtır pıtır bişeyler hissediyorum elimi koyunca oralara..ama bence bize öyle geliyordur...aslında steteskop alasım var:)
iyi akşamlar kızlar yarın sabah dra gidiyorum bebişin kalp atışlarını duyacam inşallah dua edin kızlar bebişimin pıt pıtlarını duyayım :18:duyarım dimi yarın 6+3 oluyor birde canlarım bu zamanlarda duyan varmı varsa vajinalmı yoksa üsttenmi ultrasonla bakıldı ?
iyi akşamlar kızlar yarın sabah dra gidiyorum bebişin kalp atışlarını duyacam inşallah dua edin kızlar bebişimin pıt pıtlarını duyayım :18:duyarım dimi yarın 6+3 oluyor birde canlarım bu zamanlarda duyan varmı varsa vajinalmı yoksa üsttenmi ultrasonla bakıldı ?
cok normal arkadasım hamilelik ilerledikc dahada artıcak ben 9. haftadan sonra karnım cıkana kadar sagdan sola bile dönememiştimKızlar bişi soracağım benim çok şiddetli kalçam ağrıyo içinizde yaşayan varmı bu durumu lütfen yardımcı olun özellikle akşamları artıyo
hayırlı haberlerini bekliyoruzKIZLAR GECEN ACIK KAHVERENGIMSI akıntı gelıyor dıyordum ya bugun daha koyu kahverengı akıntım oldu cumartesı gunu kalp atımlarını dınlıcektım doktorumu aradım korktum bugun gel muayeneye dedı kalp atımı duyulmadan dusukte olabılır dedı bana
ben fena kabızım zaten tutuk bir bagırsagım var hamilelikle daha da arttı lifli gıdalar cok yemeliymşiszBenimde mide bulantım hiç yok yalnızca şişkinliğim var sizin de kabızlık probleminiz var mı kızlar?
şalgam suyu cok faydalı birsey istedigin gibi iç hiç sıkıntı yokbende de kabızlık oluyor ama uzun sürmüyor sıkıntım. kayısı kurusu yiyorum ben çok..kahverengi olandan..kızlar beyaz ekmek hiçççç yemeyin..bir de eşimin canı şalgam suyu istemiş bende 1 bardak içtim çok severim. ama sonra acaba zararlı mı diyorum sizce???herhangi bi sitede de görmedim
hadi bakalım bebişi duyun tıp tıp hayırlı haberlerle gelin inşallahmerhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra anca gelebildim geçen hafta dra gittik kesemizi gördük ancak ultrasonun çözünürlüğü iyi olmadığı için kalp atışlarını haftaya görelim dedi yarın bir daha gitcez inşallah bir sorun yoktur.
aman iyi haberler getirmişsin ...dikkat etmek lazımslm kıslarrr nasılsınızzzzz ben geldimmm size haberlerleee benim kanamam oldu geçen hafta aklım çıktı düşük diye ama deilmiş ALLAH a şükür bebeğin arkasında kanama alanı oluşmuş bu hafta gittiğimde kanama alanı yok dedi dktor fazla yatmana gerek yok ama tedbri elden bırakma dedi geçen hafta miniğimin kalp atışlarınıda gördükk RABBİM hepimizin meleklerini korusun
bu aradaaa çiğ köfteeeeeeeeee demişsinizzz ve şuandaa agaazım sulanıyooooooooooooooooooooo bendee istiyorummmmmm
ben bazen cok istiyor canım 1 tane içiyorum ama içim almıyor bulanıyor midemkızlar sigara kullanan var mı aranızda hala?
daha duymayız o senin bagırsak hareketlerindirkızlar bebişin kalp atışlarını biz hissedermiyiz acaba az önce göbegimde kalp atışı hissetdim sanki:)
hadi güzel haberlerini bekliyoruz arkadasımslm mısafırlerım gıttı bennde geldım çok heyecanlıyım yarın yenı drumla tanışcaz ve kalp atışlarını görebılcekmıyız dıye merak edıyorum kalbım yerımden çıkıcak nerdeyse yarın hayırlı haberlerle gelırım ınsallah
inşallah canımcnm bende yarın gıdıyorum 6+4 olucak ınsallah duyarız ıkımızde:)))
bu arada apartmanda bı arkadasım 5 aylık hamıle 8 haftada embrıyoyu 9 dada vajınal kalp sesını duymuşlar
Yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım benim üstten duyulmuştu senin zamanlarında gitmiştim doktora merak etme sende duyarsın yani
benim üstten tam 6 da duyuldu.. hayırlı haberlerle gel inşallah..
hayırlı olsun canım..tebrik ederim..kızlar hepinize merhaba
ben de ekim annesi olucam hayırlısıyla
satım 19 ocak
5 haftalık hamişim
bugün kesem göründü minicik daha
2 hafta sonra kalp atısı için çağırdı çok korkuyorum inşallah duyarız kalp atışını..
muhtemel dogum tarihim de 25 ekim..
canım ben o kadar uzu süre kullanmadığım için şimdi içiorum folic asiti. günde iki tane alıyorum. üç ayı bitene dekte alıcam..saol canım..canım benim bir önceki düşüğümle bu hamileliğimin arasında 2 sene var..
ben bir süre korunmama rağmen hiç bırakmadan 2 sene ve hamileykende 3 ay kullanmaya devam ettim..
yani ben 27 aydır folikasit kullandığım için şuan devam ettirmesinin gerek olduğunu sanmıyorum..
bazı arkadaşlarım gebelik öncesi 6-7 ay kullandığı için dr ları şuan kullandırmıyor..
çünkü herşeyin fazlası zarar diye düşünüyorum..
ayriyetten önceki gebeliğimde bende hamile kaldığımda başlamıştım folikasite..
bence sen ne olur ne olmaz devam et..dr ilk 4 ay kullandırıyor diye biliyorum ben..
benimde bel ve sırt ağrılarım oluo canım. normal dedi dr. her ağrı normal zaten anlamadım gittiGünaydın güzel hamişler:)))nasılsınız bugün.benim akşam kasık ve bel ağrım vardı ama bugün daha iyi şükür.bide arada alttan bi ağrı giriyo.çok kuvvetli değil ama genede beni korkutuyor.böle olan varmı acaba kızlar:18:
canım işte bugün gittik zorunlu olarak.keseciğimizi gördük çok şükür.ama bebiş için önümüzdeki hafta gidicez kısmetse.Hoşbuldukkk, aminn canımm hepimizinn inş.
c.tesi gidicem doktora, sen gittin mi?
günaydın güzel anneler
biz bugun sabahtan doktorumuza gittik
4 hafta 5 günlük bebişimin kesesini gördük
2 hafta sonra tekrar gidicem ve bebişi görcez inşallah
hersey normal dedi
günde 3 kere folik alcam
şimdilik istedigin pozisyonda uyu ,cok ayakta durma aynı pozisyonda sürekli oturma dedi
besmenmene dikkat et hamileyim diye olayı abartma dedi
doktorum kilo almayı hiç sevmez ilk hamileliğimde 13 kilo almıstım eh işte demişti inşallah şimdide dengel gider :):)
bizden böyle kızlar
merhabalarrr bende 5 buçuk yıl içinde 2 kez bebeğimi kaybettim inşallah 3. hamileliğim sağlıkla tamamına erer ... tabi burdaki bütün arkadaşlarım da inşallah bebeklerini sağlıkla ,hayırlarla ve kolaylık la kucaklarına alırlarrr... HEPİMİZE SONRUNSUZ HAMİLELİK DİLİYOROM RABBİMDEN
BEKLENEN DOĞUM 28 EKİM BENİM LE AYNI GÜNLERDE DOĞUMU OLAN ARKADAŞLAR VARMI?
KIZLAR GECEN ACIK KAHVERENGIMSI akıntı gelıyor dıyordum ya bugun daha koyu kahverengı akıntım oldu cumartesı gunu kalp atımlarını dınlıcektım doktorumu aradım korktum bugun gel muayeneye dedı kalp atımı duyulmadan dusukte olabılır dedı bana