2012 Ekim Anneleri

selam kızlar progestan hap kullanan arkadaşlar halen devam ediyormusunuz bana doktor bi kutu daha verdi lekelenmem geçti ama nie devam ettiriyoki acaba.bide mide bulantısı hapı kullanan varmı ne hangi hapı kullanıyorsunuz.

canım lekelenme geçtiği zaman progestanı bırakamıyorsun 12. haftaya kadar kullanman gerekiyor..
bırakırsan lekelenme görürsün..ilk düşüğümde başıma gelmişti benimm..

selam millet :) hepinizi tebrk ediyorum. Hayırlısıyla alalalım bebişleri kucağımıza diyorum ve aranıza katılıyorum :) bende 4 haftalık hamileyim:KK9: ekim annesi olucam sanıırm keseyi gördüm minicikti :) 10 gun sonra tekrar bi gidicez bakalım. Çok sık aranızda olamıcam arasıra fırsat buldukça :) 3 yaşında bi kızım var 2 cisi yolda sağlıkla gelsin istiyorum ama inşallah erkek olsun istiyorum bakalım kısmet.

tebrik ederim canımmm :nazar:

slm kıslarrr nasılsınızzzzz ben geldimmm size haberlerleee benim kanamam oldu geçen hafta aklım çıktı düşük diye ama deilmiş ALLAH a şükür bebeğin arkasında kanama alanı oluşmuş bu hafta gittiğimde kanama alanı yok dedi dktor fazla yatmana gerek yok ama tedbri elden bırakma dedi geçen hafta miniğimin kalp atışlarınıda gördükk RABBİM hepimizin meleklerini korusun

bu aradaaa çiğ köfteeeeeeeeee demişsinizzz ve şuandaa agaazım sulanıyooooooooooooooooooooo bendee istiyorummmmmm:KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

gözün aydın canımmm :nazar:

melekangel nerde kaldı acaba merak ettim randevusu 4 deymiş...
inş bir sorun yoktur..yarın güzel haberlerini alırız :nazar:

iyi geceler kızlarrr :emir_bebek:

biz bugün dr amcamıza gittik ve çok şükür üstten kalp atışlarını duyduk :nazar:
ne kadar güzel bir duyguydu o an :) eşim o an bu nasıl bir kalp atışı taramalı tüfek gibi atıyor demez mi :KK1:
sevinçten mi gülmekten mi yaş geldi gözlerimden anlamadım :nazar:

bu arada 2 kilo vermişimmm çok sevindimmmm :nazar:

bebişimde sol tarafımdaa..

idrar ve kan testlerim herşey yolunda çıktı..maşallah hiç bir sorun yok..herşey olması gerektiği gibi..
:nazar: :nazar: :nazar:

dr bir dahaki kontrolümü 11. haftada not aldı..12. haftada da gelebilirsin..
ama o kadar nasıl dayanıcam meraktan çatlarım heralde :KK1:

slm mısafırlerım gıttı bennde geldım çok heyecanlıyım yarın yenı drumla tanışcaz ve kalp atışlarını görebılcekmıyız dıye merak edıyorum kalbım yerımden çıkıcak nerdeyse yarın hayırlı haberlerle gelırım ınsallah

iyi akşamlar kızlar yarın sabah dra gidiyorum bebişin kalp atışlarını duyacam inşallah dua edin kızlar bebişimin pıt pıtlarını duyayım :18::KK16: duyarım dimi yarın 6+3 oluyor birde canlarım bu zamanlarda duyan varmı varsa vajinalmı yoksa üsttenmi ultrasonla bakıldı ?

yarın hayırlı haberlerle gelin inşallah pıt pıtları duyarsınız...

selam kızlar..herkese iyi akşamlar.. dün akşamdan beri sürekli kasık ağrım vardı.bu sabah işe gittim ama 15 dk sonra acil çıkıp hastaneye gittik. sancım çok fazlaydı:KK14: komaya girdim sanki:KK43: gittik doktora işte. kanamam filan yok ama çok şiddetli sancım vardı. dr baktı işte, kesemizi gördük çok şükür. minicikti:KK16:
ağrı kesici verdi iki kere al günde dedi. eğer artarsa cumartesi tekrar gel dedi. korktum inşallah kötü bişi olmaz.:26: gerçi dr düşük tehliken vs yok dedi. ama bebişi göremedik. hafta içi görücez inşallah..

geçmiş olsun... keseyi de görmüşsünüz,haftaiçi de bebişi görürsünüz inşallah...

iyi geceler kızlarrr :emir_bebek:

biz bugün dr amcamıza gittik ve çok şükür üstten kalp atışlarını duyduk :nazar:
ne kadar güzel bir duyguydu o an :) eşim o an bu nasıl bir kalp atışı taramalı tüfek gibi atıyor demez mi :KK1:
sevinçten mi gülmekten mi yaş geldi gözlerimden anlamadım :nazar:

bu arada 2 kilo vermişimmm çok sevindimmmm :nazar:

bebişimde sol tarafımdaa..

idrar ve kan testlerim herşey yolunda çıktı..maşallah hiç bir sorun yok..herşey olması gerektiği gibi..
:nazar: :nazar: :nazar:

dr bir dahaki kontrolümü 11. haftada not aldı..12. haftada da gelebilirsin..
ama o kadar nasıl dayanıcam meraktan çatlarım heralde :KK1:

gözünaydın canım:nazar:evet bi dahaki kontrol yaklaşık 1 ay sonra benim de.sabretmek zor:KK9:

gözünaydın canım:nazar:evet bi dahaki kontrol yaklaşık 1 ay sonra benim de.sabretmek zor:KK9:

tşk ederim canımmm...
valla çok uzun veriyorlar bir daha ki kontole..
bebişler biraz büyüse tamam ayda 1 normal..
ama daha çok küçükler..
aklımız hep onlarda acaba iyiler mi diye :18:

allah hepimizin minişlerini korusun inş :nazar:

geçmiş olsun... keseyi de görmüşsünüz,haftaiçi de bebişi görürsünüz inşallah...

saol canım..inşallah hayırlısı ile bebişide bi görseydik..dr herşey yolunda dedi ama bebeği görmeden de rahat etmiyoruz diyo, haklıda..ama ağrı beni hem çok zorluyor hem çok korkutuyor:26: inş herşey ii olur hepimiz için canım..:KK16:

bırde bışı sorcaktım gercı druma da soylucemde ben her kalkışımda sabah sol burnum kanamış kabuk tutmuş oluyor sızdede oluyormu

kızlar aranızda panik ataklı olan varmı bende var panik atak.Allah yardımcım olsun inşallah gebelikte tutmaz.

bende var canım.yaygın anksiyete bozukluğu(yani kaygı bozukluğu)umarım panik atağım tutmaz.şimdilik gayet iyi.merak etme bebişler bize iyi gelicek.:nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar bişey sormak istiyorum.8.haftadayım ve kasık ağrılarım başladı.acaba nedeni adet dönemimin gelmiş olmasımı.normalde bu tarihlerde adet olucaktım hamile olmasam.duyduğuma göre hamileliğin ilk aylarında adet dönemlerinde olcakmış gibi belirti olurmuş.varmı böle olan.korkmaya başladım..

günaydın kızlar hayırlı cumalar :KK16:

melekangel gelmemiş, inşallah bişey yoktur

nunus bende de var canım ağrılar, bu hafta doktora gitmiştim sordum çok normal olduğunu söyledi.

X