rabbim meleklerimizi korusun tatlım.bende progestan kullanıyorum doktorum verdi genede kullan dedi
allahım hepimizin meleklerini korusun ona emanet ettik hayırlısı neyse onu göstersin inşallah bize
bende tüp bebek olduğundan crinone jel(progestoron) kullanıyorum siz hangisini kullanıyosunuz?
pantolonlar şimdiden sıkmaya mı başladı kızlar? ben de yok şişlik hala aynı :26: büyüsün göbüşler de cici cici elbiseler alalım
bir de pantolon zararlı mıymış :26: uzun süre oturursam rahatsız oluyorum ben de acaba pantolondan mı ki diye de düşünüyordum
brck Allah korusun olumsuzu düşünmeyelim, rabbim bu canı nasip etmeyecekse bebeklerimize yapacak birşey yok tabi de, ama biz yine de hep olumlu düşünelim.
masumiyet biz de 12. haftada gidicez, büyümüş olur bebişlerimiz ne güzel
Slm arkadaşlar nasılsınız?yeni hamişler,güzel haberler var sitemizde ne güzel.
Bu arada bende hamileliğin sağlıklı olmasının bulantıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum.dr um bulantın yoksa çok şanslısın dedi.hiç korkma dedi.umarım hepimizin çok güzel geçer hamileliği ve bebişlerimiz sağlıkla doğar:))
Ay canım mesajında "arkadaşlar aklıma biirşey takıldı cumartesi doktora gittik kalp atışları için doktorum bi dahaki randevuyu 1 ay sonraya verdi. deyince ben de kalp atışlarını henüz duymadın zannettimO zaman normal tabii ama ben oğlumda hiç sabredemedim ilk 3 ay 2 haftada bir gittim. Sanırım bunda da 2 haftada bir gitmeyi talep edicem doktorumdan...
Canım senin de ikinci bebişin ne güzel. Allah tamamına erdirsin. İnsan daha bir sakin oluyor ikincide. Benim oğlum da 2 yaşında şimdi...
pantolonlar şimdiden sıkmaya mı başladı kızlar? ben de yok şişlik hala aynı :26: büyüsün göbüşler de cici cici elbiseler alalım
bir de pantolon zararlı mıymış :26: uzun süre oturursam rahatsız oluyorum ben de acaba pantolondan mı ki diye de düşünüyordum
brck Allah korusun olumsuzu düşünmeyelim, rabbim bu canı nasip etmeyecekse bebeklerimize yapacak birşey yok tabi de, ama biz yine de hep olumlu düşünelim.
masumiyet biz de 12. haftada gidicez, büyümüş olur bebişlerimiz ne güzel
inş. canım kullan aksatma herşey bebişlerimiz için:)
canım seninki ikiz ay ne tatlı tickerin bile bi başka duruyo bayılırım ikizlererabbim sağlıkla 40. haftalrı göstersin inş.ben iğne kullanıyorum canım diğer kontrole kadar bakalım doktorum ne diyecek...
bilmiyordum pantolonun zararlı olduğunu aklımda kalsın dimi moraller yüksek hep pozitif düşünce olsun bebişler allaha emanet
tebrikler, hoşgeldin
bana da 3 hafta sonraya gün verdi.ama ben 7+2 idim gittiğimde.haftasına göre ayarlama yapıyorlar.ortalama 10. haftada çağırıyorlar.telaşanma yani..
ben de kullanmıyotum vitamin,zaten erken de daha.demir az olduğu için demir hapı kullanıyorum onun içinde var ama vitamin.diyeceğim o ki. süt, peynir, yoğurt niye tüketmiyorsun bunları?dr um günde 2 kase yoğurt ye,süt iç,sağlam kahvaltını yap yumurta ye dedi bana.ara öğünlerde yiyebilirsin yoğurt ve de meyve..bunlar çok önemli...
tebrikler, hoşgeldin
tebrik ederim hoşgeldin
valla ben giyiyorum pantolon kızlar kot hemde daracıklar:44:
cnm işte aklıma gelio hep olumsuzluklar hep stres bu hamilelik başka bişi değil yaa...
benide 9.haftada çağırdı yani martın başında ama bu pazar nöbetçiymiş 8+3 oluyorum.Gitsem kızarmı acaba?3 gün farkedermi kızlar?
CANIM NİE KIZSIN ÇOK MERAK EDİYORSAN GİT.İÇİN RAHAT EDER HEMDE.BENİMDE GEÇENLERDE İÇİME Bİ KORKU GİRDİ YA BEBİŞİME BİŞEY OLDUYSA DİYE.BENDE GİTTİM DEVLET HASTANESİNEDOKTORUMA GİDELİ DAHA 1 HAFTA OLMUŞTU.AMA NAPİM DAYANAMADIM. DR A TABİ ÇAKTIRMADIM 1 HAFTA ÖNCE ÖZELE GİTTİĞİMİ BEBİŞİMİ GÖRDÜM RAHATLADIM.BU HAMİLELİK GERÇEKTEN ZORMUŞ BUNU ÇOK İYİ ANLADIM.SADECE DUA EDEBİLİYORUZ BAŞKA ÇAREMİZ YOK
teşekkür ederim sizindemi 2.bebek geliyor?
Evet canım benim de bir oğlum var. 2 yaşında. Kardeşi çok kıskanacağa benziyor. Dün sordum kardeşin olursa adı ne olsun diye cevap "PEPE"
Evet canım benim de bir oğlum var. 2 yaşında. Kardeşi çok kıskanacağa benziyor. Dün sordum kardeşin olursa adı ne olsun diye cevap "PEPE"
benımde 4 yasında oglum var ılk duyunca agladı ıstemedı ama sımdı sureklı kardesım olcak annem hamıle kaldı bana suprız hedıye yaptı dıyor herkese akıllı bademım benım bıde sureklı karnımı sevıyor opuyor.dun dr gıttık demezmı dra kızımız napıyor kızımız:))) adıda gökçe olcakmış
arkadaşlar ne güzel hepiniz hala aynı kıyaferleri giyiyorsunuz ben şiştim valla giyemiyorummecburiyetten alıcam sanırım birkaç rahat bişeyler yoksa özllikle istemiyorum
benim kızımda 3.5 yaşında. tam fırlamalar ya olur olmadık yerlerde aç göbeğini kardeşimi sevecem öpecem diyor