şişlik herkesde oluyo canım 8 haftada felan normale dönüyomuş
Canım evet 5 hafta kalp atımı için erken. Bekleyip göreceksin artık. Hakkında hayırlısı olsun. İyi haberlerini bekliyoruz canım...
Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin canım...
Bence kesinlikle çok geç Kalp atışını duyana kadar gerekirse her hafta çağırması gerekir normalde. Ben senin yerinde olsam haftaya başka bir doktora da olsa gider ultrasona girerim. 1 ay sabredilir mi yaa!!
Canımilk 3 ay bebeğimiz bizim yediklerimizden beslenmiyor merak etme. İstersen netten araştırabilirsin. 3. aydan sonra kendine güzel bir beslenme programı yaparsın...
Canım demirine bakıldı mı ki demir hapı verdi hemen. Yani demirin düşükse tamam. Ama değerlerin normalse demir ağır metaldir ve vücutta birikim yapar, sağlıklı değildir yani. Hamileliğin sonlarına doğru içilebilir, çünkü gıdalardan alınan demir bebekle hamileye yetmez. Sadece dikkatini çekmek istedim...
Kesinlikle sana katılıyorum canım. Oğlumda zerre kadar mide bulantım olmadı. Çok şükür son derece sağlıklı bir bebekti. Hala da öyle. Şimdi de hiç bulantım yok. Arkadaşımın nerdeyse 7 ay bulantısı oldu. Bebeği 2,5 kg doğdu, hastalıktan hiç kurtulmayan bir çocuk oldu. Yani bulantı olması bebeğin canlı olduğuna işaret edebilir ama olmaması sağlıksız bebek anlamına gelmez bence de kesinlikle.
Canım evet 5 hafta kalp atımı için erken. Bekleyip göreceksin artık. Hakkında hayırlısı olsun. İyi haberlerini bekliyoruz canım...
Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin canım...
Bence kesinlikle çok geç Kalp atışını duyana kadar gerekirse her hafta çağırması gerekir normalde. Ben senin yerinde olsam haftaya başka bir doktora da olsa gider ultrasona girerim. 1 ay sabredilir mi yaa!!
Canımilk 3 ay bebeğimiz bizim yediklerimizden beslenmiyor merak etme. İstersen netten araştırabilirsin. 3. aydan sonra kendine güzel bir beslenme programı yaparsın...
Canım demirine bakıldı mı ki demir hapı verdi hemen. Yani demirin düşükse tamam. Ama değerlerin normalse demir ağır metaldir ve vücutta birikim yapar, sağlıklı değildir yani. Hamileliğin sonlarına doğru içilebilir, çünkü gıdalardan alınan demir bebekle hamileye yetmez. Sadece dikkatini çekmek istedim...
Kesinlikle sana katılıyorum canım. Oğlumda zerre kadar mide bulantım olmadı. Çok şükür son derece sağlıklı bir bebekti. Hala da öyle. Şimdi de hiç bulantım yok. Arkadaşımın nerdeyse 7 ay bulantısı oldu. Bebeği 2,5 kg doğdu, hastalıktan hiç kurtulmayan bir çocuk oldu. Yani bulantı olması bebeğin canlı olduğuna işaret edebilir ama olmaması sağlıksız bebek anlamına gelmez bence de kesinlikle.
şişlik herkesde oluyo canım 8 haftada felan normale dönüyomuş
günaydın kızlar ne güzel muhabbetler etmişiniz sayfaları 20 dk da zor bitirdimmm
yeni gelen arkadaşlarım gözünüz aydın inşallah sağlıklı sıhatli kollarımıza alırız yavrularımızı
kalpleri pıt pıt atan bebişlerini duyan arkadaşlarımmmm sizinde gözünüz aydın darısı bize olsun inşallahhhh
kızlarrrrrr benim hiç bir pantolonum olmuyorrrretek özürlüyüm hiç etek giymem hep pantolon giyerim işte daha rahat ettiğim için snırım şimdide düğmelerini ilikleyemiyorum:26: bana tavsiyede bulunun ne yapsam ne alıp giysem
benim karnım çok şişti tüp bebek olduğumuzdan aldığımız onca hormon şimdi 5-6 aylık hamile gibiyimsizler ne giyiyorsunuzz
özellikle çalışan hanımlarrrr bide kasıklarımı hafiften sıkıyor giydiyim pantolonlar bunların zararı olurmu
Daha bes haftalik oldugu icin kalp atimi icin erken demisti dr. Kanamadan once gunduz ultrasonda hersey cok guzeldi olmasi gerektigi gibiydi sonra aksam biraz yurudum soguk diye hizli yurudum arkasindan acik pembe kan geldi hemen acile gittik dr kesenin sekli bozulmus dedi cumaryesiden beri duzelir umuduyla yatiyorum
bir de inanmazsın benim eşim kesinlikle çocuk istemeyen bir adamdı
ya sorma..bende giyiyorum ama rahat edemiyorum içinde pantolonlarımın. sağdan soldan da işte pantolon giyme zararı olur filan laflarını duyunca da korkuyorum:26: elbiseye geçtim bende ne yapayımgeniş pant alana kadar etek elbise takılmayı düşünüorum şubede topuklu ayakkabıda giymemeye çalışıorum. dr mümnkün oldukça düz ayakkabı tercih et dedi.
günaydın kızlar ne güzel muhabbetler etmişiniz sayfaları 20 dk da zor bitirdimmm
yeni gelen arkadaşlarım gözünüz aydın inşallah sağlıklı sıhatli kollarımıza alırız yavrularımızı
kalpleri pıt pıt atan bebişlerini duyan arkadaşlarımmmm sizinde gözünüz aydın darısı bize olsun inşallahhhh
kızlarrrrrr benim hiç bir pantolonum olmuyorrrretek özürlüyüm hiç etek giymem hep pantolon giyerim işte daha rahat ettiğim için snırım şimdide düğmelerini ilikleyemiyorum:26: bana tavsiyede bulunun ne yapsam ne alıp giysem
benim karnım çok şişti tüp bebek olduğumuzdan aldığımız onca hormon şimdi 5-6 aylık hamile gibiyimsizler ne giyiyorsunuzz
özellikle çalışan hanımlarrrr bide kasıklarımı hafiften sıkıyor giydiyim pantolonlar bunların zararı olurmu
günaydın güzel meleklerin güzeller güzeli anneleriiii
Kızlar bende de kalça ağrısı var kasık ağrısı var kokulara hassasiyet var:26:
Bulntım pek başlamadı arada geliyor hemen gidiyor geri özellikle sevmediğim kokular olursa onun haricinde çok şükür iyiyzz
Benim tüp bebek olduğundan kaç hafta olduğu sizlerden biraz daha farklı hesaplandı adetime bakarsak 6 haftalığım ama tüp olduğu için 1 hafta geriden hesaplanıyor dedi doktorum
şimdi bende sizlere bişiy soracam öksürünce hapşırınca çok tedirgin oluyorum ben çünü kasıklarım geriliyor şeyim dışa doğru kasılıyor sanki
Bunlardan bişey olurmu diye çok tedirgin oluyorum bende sizde tedirginmisiniz bunlardannnn:44::44::44:
Arkadaşın biri demişya böyle şeylerden bişey olsaydı dünyada bebek kıtlığı olur diyeeeayyyyyy ona çok güldüm ama işte insan korkuyor genede
bende pazar günü çıkıp alıyım 1-2 elbise etek ama bu seferde düşünüyorum daha kalp atışın duymadan yanlış olur diye düşünüyorum:26::26: neyse bakıcam artık:26:
slm kızlar çok moralim bozuldu en korktuğum şeyi duydum az önce yine
eylül anneleri topiğinde bi arkadaşımız kontrole gitmiş onların haftasın bizden 2-3 hafta fazla bazılarının
bebeğinin kalp atışları durmuş kürtaj olmuş çok üzüldüm...
bende çok korkuyorum durmasından
martın başında randevum var rabbim büyüksün...
ya canım diğer arkadaşlara da bir ay vermişler bi dahaki randevuyu o yüzden biraz içim rahatladı bi de kalp atışlarını duydum çok şükür. ben sorun olursa diye korktuğum için bir ay geç mi dedim ama hala bilemiyorum...
Herkese merhaba bende aranıza bugün katılıyorum pazar günü yaptığım test ve dünkü doktorun keseyi görmesiyle yeni bir heyecan daha başladı.2008 ekim annesiydim kısmet olursa 2012 ekim annesi olacağım.Giray isminde bir oğlum var yaşam kaynağım herşeyim bakalım bu bebişle neler paylaşacağız.herkese hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
slm kızlar çok moralim bozuldu en korktuğum şeyi duydum az önce yine
eylül anneleri topiğinde bi arkadaşımız kontrole gitmiş onların haftasın bizden 2-3 hafta fazla bazılarının
bebeğinin kalp atışları durmuş kürtaj olmuş çok üzüldüm...
bende çok korkuyorum durmasından
martın başında randevum var rabbim büyüksün...