canım üzme kendini..allahın izni ile hiç bişi olmıcak meleklerimizemoralini bozupta bebişinide üzme annesi.. o bırakmıycak seni..
benimde korkularım var çok :18: daha keseciğimi bile göremedimbu cumartesi inşallah.. ama pozitif düşünmek istiyorum..allah herkesin bebeğini korusun, kaybedenlere de allah yeniden nasip etsin inşallah biran önce..
herkese yardım etsin rabbim...
dirmit saol cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
inş. canım ilk hamileliğin mi?
evet cnm ilk hamileliğim senin?
merhaba kızlar. keyifli geçiyordur umarım günleriniz. çok bunalmış durumdayım ben. 1.5 haftadır falan sürekli midem ağzımda ve her sabah yediklerimi kusuyorum. çok yorucu oluyor iş yerindeyim ölcem sanıyorum bitkinleşiyorum. denemediğim şey kalmadı haşlanmış patates, kraker vs.vs. ama yok her sabah kusuyorum. çok açıkıyorum yemezsem açlıktan ölcem yersemde geri geliyo.artık bitsin bu kusmalarım nolurrrrrr.
bide 2 gündür rüyamda bebek görüyorum önceki gün emziriyodum, bu gecede oynuyodum :) ama cinsiyetini göremedim :)
bu gece belki görürüm
aynen ööle ve benim için dahadsa güzeli 9 ekim doğumgünüm teyzesi bebeğimle aynı gün doğacazçok istemiştim bu ay hamile kalmayı biliyodum önceden nasip kısmet işte
ya sorma..bende giyiyorum ama rahat edemiyorum içinde pantolonlarımın. sağdan soldan da işte pantolon giyme zararı olur filan laflarını duyunca da korkuyorum:26: elbiseye geçtim bende ne yapayımgeniş pant alana kadar etek elbise takılmayı düşünüorum şubede topuklu ayakkabıda giymemeye çalışıorum. dr mümnkün oldukça düz ayakkabı tercih et dedi.
ayy aynı sorun bende de var ve bizde elbise de yasakpantolon düğmelerimi kapamıyorum bende napim
benim ikinci canım temmuzda 8 haftalık bebeğimi kaybettimbu ay doğum ayımdı rabbim yeniden nasip etti onun için ben sadece hayırlısı ve sağlıklısını diliyorum allahtan sende stres yapma aklında çıkar kuzum allaha emanet meleklerimiz dua etmekten başka bişey gelmez elimizden bi kendime iyi bakmalıyız tabii
tebrikler, hoşgeldinben de katıldım aranıza..dün hamile olduğumu öğrendim...çok tuhaf bi duygu..yarın da doktora gideceğim.Allah isteyen herkese versin
arkadaşlar aklıma biirşey takıldı cumartesi doktora gittik kalp atışları için doktorum bi dahaki randevuyu 1 ay sonraya verdi. Acaba çok mu geç? bende pek belirti de yok o yüzden çok meraklanıyorum bu bir ay nasıl geçicek diye.. acaba iki hafta sonra gitsem mi bilemedim
kızlar vitamin kullanan varmı folikasit haricinde bana folik asitten başka vitamin vermediler süt yogurtta yiyemiyorum vitaminsiz kalcak bebegim
kızlar size ayvayı daha çok severek yemeniz için bir öneri:
önce ayvayı elinize alıp et dövme aparatı var ya pirzola falan döveriz işte onunla bir güzel dövün...1dk falan iyice evire çevire elinizde dövün ki iyice yumuşasın...
sonra bir tabağa küçük küçük dilimleyin...
üstüne önce tuz sonrada 1 tane limon sıkın..iyice karıştırın ki sulansın...
vee sonuç harika bir tat....kesinlikle tavsiye ederim...ben hep öyle yiyorum..hem daha lezzetli hem de sulu oluyor....
sen öyle anlatınca aklıma ne geldi; küçükken ağaçtan toplardık ayvayı sert olanları taşa vura vura ezerdik suları akardı resmen..ne güzel günlerdii
Merhaba kızlar bende ekim anne adayı olarak aranıza katıldım :)
benimde bel ağrım çok fazla var dün kontrele gittim dr.um bunlar olabilecek şeyler dedi. bende decavit kullanıyorum 2 haftadır birde demir hapı verdi bunun yanında folikplus da kullanıyorum tabi ilk 3 ay için önemli folikplus sonra bırakacam.
Herkese merhaba bende aranıza bugün katılıyorum pazar günü yaptığım test ve dünkü doktorun keseyi görmesiyle yeni bir heyecan daha başladı.2008 ekim annesiydim kısmet olursa 2012 ekim annesi olacağım.Giray isminde bir oğlum var yaşam kaynağım herşeyim bakalım bu bebişle neler paylaşacağız.herkese hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
cnm çok geçmiş olsun ama bak rabbim vermiş en yakın zamanda.Kalbimi durmuştu yoksa kanamamı olmuştu cnm?
aynen öyle bende çok bunaldım napcamı bilemez haldeyim mide bulantısı heryer kokuyo gibi gelio offf sabunlar bile kokuyo pis pis
napcam bilmem
senin ilacın yokmuydu mide için sanki öyle yazmıştın geçenlerde öyle hatırlıyorum. işe yaramıyormu?