benim kızımda adı CAN olucak diyor başka bişi demiyor. ne diyeyim hayırlısı artıkbenim ilki mecburen sezeryan olmuştu. normal başlayıp 8 saat sancı çektikten sonra acil sezeryana girdim. ikisini de yaşadım. bana göre sezeryan daha iyi
Hoş geldin canım nerelerdeydin? gelmiyorsun epeydir
aaaaaaaa süper harika bişey bu çok sevindimmmm Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı şekilde :) aş ermelerin oluyormu seninde benim ekşi olan herşeyi canım istiyor normalde tatlı canavarıyımdır çok severim ama son 1 haftadır hiç canım istemiyor hep ekşili şeyler yiyorum sende durumlar nasıl cnm?
çok sevindim gözün aydın canım.. benım de bir dahaki randevum 10. haftada heyecanla bekliyorum o günü. Yalnız benım hiç midem bulanmıyo ya tek şikayetim acayip tuvalete gidiyorum. hele kı gece hiç şaşmıyo 2 -3 kere uykumdan uyanıp gidiyorum. Bu sorunu ben mı yaşıyorum acaba
hoşbulduk canım valla çalıştığım için öğlen 1 gibi geliyorum eve. anca dinlen yemek yap derken akşam oluyor. bi de akşamları tavuk modundayım artık erkenden uyuyup kalıyorum içim geçiyor. fırsatını bulduğum anda da giriyorum hemen buraya
ne güzel canım..maşallahkocam olmuş bile miniğin:) ne mucizevi bi duygu dımı daha kimbilir ne güzel anları paylaşıcaz birlikte..
merhaba güzel anneler.....evettt biz dün bebeğimizle tekrar buluştuk ve o minnacık kalbi güm güm atıyordu yavrumuzun çok harikaydı tabikide gözlerden akmaya başladı mutluluk gözyaşları:)....tam haftasındaymış miniğim 8 mm teyzeleri herşey yolunda dedi doktorum 10. haftada tekrar çağırdı bulantılarımdan bahsettim ve sana saçma gelebilir ama kusura bakma ben hastalarım felaket midem deği anda seviniyorum çünkü herşey yolunda demektir dedi olmazsa sorun ararım sağlıklı bir gebeliğin göstergesidir dedi buna sevineceğime inanmazdımçünkü berbattım 1,5 haftadır kızlar....ve çok etkili olduğunu söylediği bir ilaç verdi hap zofer diye ona başaldım bakalım ne olacak...herkes iidir umarım melekleriyle benden bu kadar öpüyorum hepinizi...
Kızlar günaydınlar dün dr kontrolüm vardı veeee size güzel hayırlı haberlerle geldim bebeğimin kalp atışlarını duydum 4 hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz inş rabbim hayırlısını versin
kızlar merhaba gçenlerde yazmıştım doktora gittim cumartesi geç yumurtlama dedi kesenin şekli düzgün dedi embriyoyu da gördük daha 3 mm ama kesenin yanında bir kan pıhtısı var dedi ama herhangi bir ilaç vermedi allaha şükrü kanamam da yok sarı renkli akıntım var bu sıkıntı yok demektir demi hanımlar sadece decavit kullanıyorum bu hafta sonu kalp atışını duymak için çağırdı
geçenlerde benim oğlumda aynısını söyledi.pepee koycakmış adını çok gülmüştümEvet canım benim de bir oğlum var. 2 yaşında. Kardeşi çok kıskanacağa benziyor. Dün sordum kardeşin olursa adı ne olsun diye cevap "PEPE"
benimde kıyafetlerim olmuyor sanırım tüp bebek olduğu için bebişten çok kullandığımız ilaçlar şişiriyor bizi
acılll yardımmmm bugun progestan kullanmaya basladım bu nedır boyle agızdan aldım basım ıçmışıde sankı felaket donuyor ıçım gecıyor ayaga kalkamıyorum kalkınca yere yıgılıyorum agzım uyuştu konuşamıyorm neden boyle oldu ne yapmam lazım
Aman sen ve bebek iyi olsunda önemli olan o
Bebişin kalp atışlarını dinlemiş miydin sen?
offdfg çok kötuyım gormnem degıştı felç gıbı oldum çok kötuyum esımge markete gıttı(((((((((
offdfg çok kötuyım gormnem degıştı felç gıbı oldum çok kötuyum esımge markete gıttı(((((((((
oy çok güldüm
normal doğummu oldu kızlar bebeklerinizzz
acılll yardımmmm bugun progestan kullanmaya basladım bu nedır boyle agızdan aldım basım ıçmışıde sankı felaket donuyor ıçım gecıyor ayaga kalkamıyorum kalkınca yere yıgılıyorum agzım uyuştu konuşamıyorm neden boyle oldu ne yapmam lazım
gözünüz aydın.maşallah bebişlere
endişelenme canım bi sıkıntı olsaydı doktorun bişey söylerdi veya ilaç verirdi.kanaman da yokmuş.inşallah haftasonu duyarsınız pıt pıtları...
geçenlerde benim oğlumda aynısını söyledi.pepee koycakmış adını çok gülmüştümbi de arada kendi karnını açıyo baaak burda da bebek var diyo