2012 Ekim Anneleri

canım üzme kendini..allahın izni ile hiç bişi olmıcak meleklerimize:KK16: moralini bozupta bebişinide üzme annesi..:KK20:o bırakmıycak seni..
benimde korkularım var çok :18: daha keseciğimi bile göremedim:KK43: bu cumartesi inşallah.. ama pozitif düşünmek istiyorum..allah herkesin bebeğini korusun, kaybedenlere de allah yeniden nasip etsin inşallah biran önce..
herkese yardım etsin rabbim...

inşallah teyzesi inşallah iyidir meleklerimiz...tek umudumuz duamız o zaten.bende kese göremem die korkuyordum gördüm ve kalp atışlarını bile gördüm..çevremdede çok insan var sonradan kalbi duran o yüzden kafama takıyorum

dirmit saol cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Son düzenleme:
gunaydınn bugun babamızın mesaısı yokmuş guzelcene kalkıp kahvaltımızı yapıp ılaclarımızı aldık.hersey bebışlerımız ıçın:)))

kızlar merhaba gçenlerde yazmıştım doktora gittim cumartesi geç yumurtlama dedi kesenin şekli düzgün dedi embriyoyu da gördük daha 3 mm ama kesenin yanında bir kan pıhtısı var dedi ama herhangi bir ilaç vermedi allaha şükrü kanamam da yok sarı renkli akıntım var bu sıkıntı yok demektir demi hanımlar sadece decavit kullanıyorum bu hafta sonu kalp atışını duymak için çağırdı

evet cnm ilk hamileliğim senin?

benim ikinci canım temmuzda 8 haftalık bebeğimi kaybettim:KK14::KK14::KK14: bu ay doğum ayımdı rabbim yeniden nasip etti onun için ben sadece hayırlısı ve sağlıklısını diliyorum allahtan sende stres yapma aklında çıkar kuzum allaha emanet meleklerimiz dua etmekten başka bişey gelmez elimizden bi kendime iyi bakmalıyız tabii

merhaba kızlar. keyifli geçiyordur umarım günleriniz. çok bunalmış durumdayım ben. 1.5 haftadır falan sürekli midem ağzımda ve her sabah yediklerimi kusuyorum. çok yorucu oluyor iş yerindeyim ölcem sanıyorum bitkinleşiyorum. denemediğim şey kalmadı haşlanmış patates, kraker vs.vs. ama yok her sabah kusuyorum. çok açıkıyorum yemezsem açlıktan ölcem yersemde geri geliyo.artık bitsin bu kusmalarım nolurrrrrr.

bide 2 gündür rüyamda bebek görüyorum önceki gün emziriyodum, bu gecede oynuyodum :) ama cinsiyetini göremedim :)
bu gece belki görürüm :emir_bebek::KK49::KK52:

aynen öyle bende çok bunaldım napcamı bilemez haldeyim mide bulantısı heryer kokuyo gibi gelio offf sabunlar bile kokuyo pis pis
napcam bilmem:KK50:

aynen ööle ve benim için dahadsa güzeli 9 ekim doğumgünüm teyzesi bebeğimle aynı gün doğacaz:KK70:çok istemiştim bu ay hamile kalmayı biliyodum önceden:KK34:nasip kısmet işte

aaaaaaaa süper harika bişey bu çok sevindimmmm Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı şekilde :) aş ermelerin oluyormu seninde benim ekşi olan herşeyi canım istiyor normalde tatlı canavarıyımdır çok severim ama son 1 haftadır hiç canım istemiyor hep ekşili şeyler yiyorum sende durumlar nasıl cnm?

ya sorma..bende giyiyorum ama rahat edemiyorum içinde pantolonlarımın. sağdan soldan da işte pantolon giyme zararı olur filan laflarını duyunca da korkuyorum:26: elbiseye geçtim bende ne yapayım:KK43: geniş pant alana kadar etek elbise takılmayı düşünüorum:KK34: şubede topuklu ayakkabıda giymemeye çalışıorum. dr mümnkün oldukça düz ayakkabı tercih et dedi. :KK31:

ayy aynı sorun bende de var ve bizde elbise de yasak:KK43: pantolon düğmelerimi kapamıyorum bende napim:KK70:

benim ikinci canım temmuzda 8 haftalık bebeğimi kaybettim:KK14::KK14::KK14: bu ay doğum ayımdı rabbim yeniden nasip etti onun için ben sadece hayırlısı ve sağlıklısını diliyorum allahtan sende stres yapma aklında çıkar kuzum allaha emanet meleklerimiz dua etmekten başka bişey gelmez elimizden bi kendime iyi bakmalıyız tabii

cnm çok geçmiş olsun ama bak rabbim vermiş en yakın zamanda.Kalbimi durmuştu yoksa kanamamı olmuştu cnm?

ben de katıldım aranıza..dün hamile olduğumu öğrendim...çok tuhaf bi duygu..yarın da doktora gideceğim.Allah isteyen herkese versin
tebrikler, hoşgeldin :nazar:

arkadaşlar aklıma biirşey takıldı cumartesi doktora gittik kalp atışları için doktorum bi dahaki randevuyu 1 ay sonraya verdi. Acaba çok mu geç? bende pek belirti de yok o yüzden çok meraklanıyorum bu bir ay nasıl geçicek diye.. acaba iki hafta sonra gitsem mi bilemedim:KK54:

bana da 3 hafta sonraya gün verdi.ama ben 7+2 idim gittiğimde.haftasına göre ayarlama yapıyorlar.ortalama 10. haftada çağırıyorlar.telaşanma yani..

kızlar vitamin kullanan varmı folikasit haricinde bana folik asitten başka vitamin vermediler süt yogurtta yiyemiyorum vitaminsiz kalcak bebegim:KK43:

ben de kullanmıyotum vitamin,zaten erken de daha.demir az olduğu için demir hapı kullanıyorum onun içinde var ama vitamin.diyeceğim o ki. süt, peynir, yoğurt niye tüketmiyorsun bunları?dr um günde 2 kase yoğurt ye,süt iç,sağlam kahvaltını yap yumurta ye dedi bana.ara öğünlerde yiyebilirsin yoğurt ve de meyve..bunlar çok önemli...

kızlar size ayvayı daha çok severek yemeniz için bir öneri:

önce ayvayı elinize alıp et dövme aparatı var ya pirzola falan döveriz işte onunla bir güzel dövün...1dk falan iyice evire çevire elinizde dövün ki iyice yumuşasın...
sonra bir tabağa küçük küçük dilimleyin...
üstüne önce tuz sonrada 1 tane limon sıkın..iyice karıştırın ki sulansın...
vee sonuç harika bir tat....kesinlikle tavsiye ederim...ben hep öyle yiyorum..hem daha lezzetli hem de sulu oluyor....

sen öyle anlatınca aklıma ne geldi; küçükken ağaçtan toplardık ayvayı sert olanları taşa vura vura ezerdik suları akardı resmen:KK56:..ne güzel günlerdii :KK14:

:KK49:

Merhaba kızlar bende ekim anne adayı olarak aranıza katıldım :)
benimde bel ağrım çok fazla var dün kontrele gittim dr.um bunlar olabilecek şeyler dedi. bende decavit kullanıyorum 2 haftadır birde demir hapı verdi bunun yanında folikplus da kullanıyorum tabi ilk 3 ay için önemli folikplus sonra bırakacam.

tebrikler, hoşgeldin :nazar:

Herkese merhaba bende aranıza bugün katılıyorum pazar günü yaptığım test ve dünkü doktorun keseyi görmesiyle yeni bir heyecan daha başladı.2008 ekim annesiydim kısmet olursa 2012 ekim annesi olacağım.Giray isminde bir oğlum var yaşam kaynağım herşeyim bakalım bu bebişle neler paylaşacağız.herkese hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

tebrik ederim hoşgeldin :nazar:

cnm çok geçmiş olsun ama bak rabbim vermiş en yakın zamanda.Kalbimi durmuştu yoksa kanamamı olmuştu cnm?

sağol canım. canım perşembe dr. gittim kalbi atıyordu pazartesi gecesi kanamam oldu :KK14::KK14: dr. gittiğimde kese yoktu düşük yapmıştım :2::2:
kalbi durduğunda düşük olmuyor yanlış bilmiyorsam hep kalp durduğunda kürtaj oluyo...

dün doktora gittim keseyi gördüm canım 8 mm kesemiz 5 haftalık meleğim şuan kan testim 6383 değer önceden düşük tehlikem olduğu için progestan kullanıyorum şimdi rabbim meleklerimiz korusun inş.

rabbim meleklerimizi korusun tatlım.bende progestan kullanıyorum doktorum verdi genede kullan dedi

allahım hepimizin meleklerini korusun ona emanet ettik hayırlısı neyse onu göstersin inşallah bize:KK16::KK16::KK16:
bende tüp bebek olduğundan crinone jel(progestoron) kullanıyorum siz hangisini kullanıyosunuz?

aynen öyle bende çok bunaldım napcamı bilemez haldeyim mide bulantısı heryer kokuyo gibi gelio offf sabunlar bile kokuyo pis pis
napcam bilmem:KK50:

senin ilacın yokmuydu mide için sanki öyle yazmıştın geçenlerde öyle hatırlıyorum. işe yaramıyormu?

Kızlar selam hepinize sabahları muhabbetiniz güzel oluyor sayfalar uzamış gitmiş oku oku bitmedi :KK34:
Benimde mide bulantılarım yok ama sağlıksız bir gebelik geçirdiğimi düşünmek istemiyorum. Herkesde farklılık gösterirmiş zaten birinci hamilelikle iikincisi arasında bile fark olurmuş. O yüzden bu tip ayrıntılara takılmayalım. Bende heyecanla 12. haftamı bekliyorum bebeğimi görmek için bu sefer epey büyümüş göreceğimi söylemişti doktorum. Bi de yeni doktora gidicem ethicaya bakalım nasıl olucak. inşallah güzel haberlerle dönücez buraya. :nazar:

pantolonlar şimdiden sıkmaya mı başladı kızlar? ben de yok şişlik hala aynı :26: büyüsün göbüşler de cici cici elbiseler alalım :KK31:

bir de pantolon zararlı mıymış :26: uzun süre oturursam rahatsız oluyorum ben de acaba pantolondan mı ki diye de düşünüyordum

brck Allah korusun olumsuzu düşünmeyelim, rabbim bu canı nasip etmeyecekse bebeklerimize yapacak birşey yok tabi de, ama biz yine de hep olumlu düşünelim.

masumiyet biz de 12. haftada gidicez, büyümüş olur bebişlerimiz ne güzel :KK16:

X