2012 Ekim Anneleri

benim kızımda adı CAN olucak diyor başka bişi demiyor. ne diyeyim hayırlısı artık:KK1: benim ilki mecburen sezeryan olmuştu. normal başlayıp 8 saat sancı çektikten sonra acil sezeryana girdim. ikisini de yaşadım. bana göre sezeryan daha iyi:KK9:

Hoş geldin canım nerelerdeydin? gelmiyorsun epeydir :KK20:

Hoş geldin canım nerelerdeydin? gelmiyorsun epeydir :KK20:

hoşbulduk canım valla çalıştığım için öğlen 1 gibi geliyorum eve. anca dinlen yemek yap derken akşam oluyor. bi de akşamları tavuk modundayım artık erkenden uyuyup kalıyorum içim geçiyor. fırsatını bulduğum anda da giriyorum hemen buraya:KK16:

aaaaaaaa süper harika bişey bu çok sevindimmmm Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı şekilde :) aş ermelerin oluyormu seninde benim ekşi olan herşeyi canım istiyor normalde tatlı canavarıyımdır çok severim ama son 1 haftadır hiç canım istemiyor hep ekşili şeyler yiyorum sende durumlar nasıl cnm?

sağol canım benim...canım olmammı yaaaa hemde nasıl ekşi elma yemekten bi hal oldum:KK70: süper oluyo ama özellikle bulantıda....

tatlı yemek isteyen kimse yok galiba herkes ekşiye mi aşeriyor :KK1:

az önce limon yiyorum, biri diyor ki sen limon mu yiyosun ,bu ne ki dedim gözümü açar açmaz ayva yedim sabah :KK1: karşımda kimse limon ayva yemesin :KK56:

çok sevindim gözün aydın canım.. benım de bir dahaki randevum 10. haftada heyecanla bekliyorum o günü. Yalnız benım hiç midem bulanmıyo ya tek şikayetim acayip tuvalete gidiyorum. hele kı gece hiç şaşmıyo 2 -3 kere uykumdan uyanıp gidiyorum. Bu sorunu ben mı yaşıyorum acaba :KK53:

çokk teşekkür ederim arkadaşım sen tek değilsin canm benim bende çok yaşadım bunu ama mide bulantılarım başladığından beri suyu o kadar içemiyorum :KK43: ondan gece daha rahatım fazla kalkmıyorum korkma hersey yolunda:KK34:

hoşbulduk canım valla çalıştığım için öğlen 1 gibi geliyorum eve. anca dinlen yemek yap derken akşam oluyor. bi de akşamları tavuk modundayım artık erkenden uyuyup kalıyorum içim geçiyor. fırsatını bulduğum anda da giriyorum hemen buraya:KK16:

Aman sen ve bebek iyi olsunda önemli olan o :KK34:
Bebişin kalp atışlarını dinlemiş miydin sen?

ne güzel canım..maşallah:nazar: kocam olmuş bile miniğin:) ne mucizevi bi duygu dımı:KK16: daha kimbilir ne güzel anları paylaşıcaz birlikte..:KK16::KK16:

çok sağol canım yaaa darısı henüz duymayanların başına diyelim... aynen ööle tatlım daha nice güzel anlar paylaşıcaz allahın izni ile birlikte :KK34::KK49:

acılll yardımmmm bugun progestan kullanmaya basladım bu nedır boyle agızdan aldım basım ıçmışıde sankı felaket donuyor ıçım gecıyor ayaga kalkamıyorum kalkınca yere yıgılıyorum agzım uyuştu konuşamıyorm neden boyle oldu ne yapmam lazım

Çınarefenin annesi doktorum bana bu yüzden ağızdan almamamı söyledi.Vajinadan alıyorum ben.Sende öyle yapsan nasıl olur?

merhaba güzel anneler.....evettt biz dün bebeğimizle tekrar buluştuk ve o minnacık kalbi güm güm atıyordu yavrumuzun çok harikaydı tabikide gözlerden akmaya başladı mutluluk gözyaşları:)....tam haftasındaymış miniğim 8 mm teyzeleri herşey yolunda dedi doktorum 10. haftada tekrar çağırdı bulantılarımdan bahsettim ve sana saçma gelebilir ama kusura bakma ben hastalarım felaket midem deği anda seviniyorum çünkü herşey yolunda demektir dedi olmazsa sorun ararım sağlıklı bir gebeliğin göstergesidir dedi buna sevineceğime inanmazdım:KK70: çünkü berbattım 1,5 haftadır kızlar....ve çok etkili olduğunu söylediği bir ilaç verdi hap zofer diye ona başaldım bakalım ne olacak...herkes iidir umarım melekleriyle benden bu kadar öpüyorum hepinizi...:KK16::KK49:

Kızlar günaydınlar dün dr kontrolüm vardı veeee size güzel hayırlı haberlerle geldim bebeğimin kalp atışlarını duydum 4 hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz inş rabbim hayırlısını versin :nazar:

gözünüz aydın.maşallah bebişlere:nazar::nazar:

kızlar merhaba gçenlerde yazmıştım doktora gittim cumartesi geç yumurtlama dedi kesenin şekli düzgün dedi embriyoyu da gördük daha 3 mm ama kesenin yanında bir kan pıhtısı var dedi ama herhangi bir ilaç vermedi allaha şükrü kanamam da yok sarı renkli akıntım var bu sıkıntı yok demektir demi hanımlar sadece decavit kullanıyorum bu hafta sonu kalp atışını duymak için çağırdı

endişelenme canım bi sıkıntı olsaydı doktorun bişey söylerdi veya ilaç verirdi.kanaman da yokmuş.inşallah haftasonu duyarsınız pıt pıtları...

Evet canım benim de bir oğlum var. 2 yaşında. Kardeşi çok kıskanacağa benziyor. Dün sordum kardeşin olursa adı ne olsun diye cevap "PEPE"

:KK9::KK9::KK9::KK9:
geçenlerde benim oğlumda aynısını söyledi.pepee koycakmış adını çok gülmüştüm:KK9:bi de arada kendi karnını açıyo baaak burda da bebek var diyo:KK1::KK1:

acılll yardımmmm bugun progestan kullanmaya basladım bu nedır boyle agızdan aldım basım ıçmışıde sankı felaket donuyor ıçım gecıyor ayaga kalkamıyorum kalkınca yere yıgılıyorum agzım uyuştu konuşamıyorm neden boyle oldu ne yapmam lazım

canım bence hemen dr unla irtibata geç çünkü yan etkisini fazla hissediyor olabilirsin dr belki vajınadan almanı soyler vakit kaybetme bence

oy çok güldüm:KK1::KK1::KK1:
normal doğummu oldu kızlar bebeklerinizzz

Ben de çok güldüm. Dün de "Kardeşin olursa onunla oynayacak mısın?" dedim. "Oynıycamm. Bak böyle oynıycam" dedi kalktı göbek atmaya başladı:KK9::KK9::KK9::KK9:

Sezeryan oldum ben canım. Çok istedim normal doğumu ama dr um müsade etmedi. Biraz zor oldu bizim oğlan. "Kıymetli bebek riske atmayalım" dedi. Ben de hiç olmazsa gün belirlemeyelim kendi gelsin istedim. O da 3,5 hafta erken geldi aceleci sıpa :KK76:

Haaa ama çok memnun kaldım valla sezeryandan, özendirmek gibi olmasın ama

:KK36:

Son düzenleme:

Canım bende de olmuştu aynı şeyler. Gün geçtikçe azalıyor. Ama şu vajinadan alma işini dr a sor bence de mantıklı.

gözünüz aydın.maşallah bebişlere:nazar::nazar:

endişelenme canım bi sıkıntı olsaydı doktorun bişey söylerdi veya ilaç verirdi.kanaman da yokmuş.inşallah haftasonu duyarsınız pıt pıtları...

geçenlerde benim oğlumda aynısını söyledi.pepee koycakmış adını çok gülmüştüm:KK9:bi de arada kendi karnını açıyo baaak burda da bebek var diyo:KK1::KK1:

Öldürecek bu pepee aşkı beni zaten. Çok tatlılar :KK16:

Son düzenleme:
KIZLAR İKİZ BEKLEYENLER NASILSINIZ BAKALIM...BENİM MİDE BULANTIM BAŞLADI MAALESEF...

ÇOK KORKUYORUM NASIL DOĞURUCAZ,NASIL BÜYÜTÜCEZ DİYE...MİLLET BİR TANESİNİN HAKKINDAN GELEMİYOR BİZDE İKİ TANE OLACAK..

BİR DE BUGÜN RÜYAMDA İKİZLERİMİN CİNSİYETİNİN KIZ OLDUĞUNU GÖRDÜM...PEMBİŞ PEMBİŞ KIYAFETLER VARDI...ÇOK MUTLU OLDUM,GÖZLERİM DOLDU FALAN FİLAN...

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...:emir_bebek::emir_bebek:

X