2012 Ekim Anneleri

selam kızlar bende dün doktora gittim kalp atışlarını duyduk mide bulantım halsizligim devam edio ilaç verdi doktor mide bulantısına hayattan koptum resmen depresyondayım

gözün aydın canımm

az kaldı bu şikayetlerimizden kurtulucaz inş 3 ayı atlatınca..

aminnnnn

tebrik ederim canımmm

gözün aydın canımm...kocaman olmuş miniğin

geçmiş olsunnn..inş bir mucize olur da düzelir keseniz...

kızlar vitamin kullanan varmı folikasit haricinde bana folik asitten başka vitamin vermediler süt yogurtta yiyemiyorum vitaminsiz kalcak bebegim

canım bana decavit verdi..ama erken başlattı gibibe geliyor..
5+5 den beri kullanıyorumm..

canımm bende özel msj attım ekleyebilirsinn...

kızlar vitamin kullanan varmı folikasit haricinde bana folik asitten başka vitamin vermediler süt yogurtta yiyemiyorum vitaminsiz kalcak bebegim

bebek vitaminsiz kalmaz o herşekilde alırmış zaten senin depondan,ama sen kalırsın kemiklerin güçsüzleşir ve dişlerin çürür,onun için kendine takviye yapman gerek...

edam bu arada senle aynıyız. bende bel ve sırt ağrısı çok oluyor. onun dışında bi sıkıntım yok ha bi de bazen göğsüm çokkkk acıyor..bu kadar. 1 martta diğer randevum. daha önce söylemiştim bende hashimoto tiroid var,onun için 2 haftada hormona mutlaka bakılacak..ben bir de tiroid hapı alıyorum.beslenmeme çok dikkat ediyorum 2 kilo verdim,çünkü bu kadar az az sıksık ve sağlıklı yemeye alışkın değil:)

Merhaba kızlar bende ekim anne adayı olarak aranıza katıldım :)
benimde bel ağrım çok fazla var dün kontrele gittim dr.um bunlar olabilecek şeyler dedi. bende decavit kullanıyorum 2 haftadır birde demir hapı verdi bunun yanında folikplus da kullanıyorum tabi ilk 3 ay için önemli folikplus sonra bırakacam.

tebrik ederim canım
bel ağrısı klasik artık hepimizde var vücut kendini ilk andan itibaren normal doğuma hazırladığı için belimizde ve kalçamızda ağrıların olması normalmiş. daha ne kadar genişliycez bilmem:26:

Allah'ım ayva ve limon deyince insanın bu kadar içi gidebilir mi sabah kalktım hemen ayva yedim

günaydınlar herkese mutlu sabahlar

bebişi 7-8 haftalık olan arkadaşlar kaç cm olmuş bebişiniz? 14,5 mm olmuş bizim kucucuk

canım bana decavit verdi..ama erken başlattı gibibe geliyor..
5+5 den beri kullanıyorumm..

Banada decavit verdi. folic asit içinde aslında en önemli zaman gebelik öncesi demişti. şuan kullanmasan olur dedi.en önemli dönem gebelik öncesi olduğu için çok bi yararı olmuyor hamilelik esnasında filan dedi. kafamı karıştırdı benim. :26: ama ben yinede folic asit içiyorum.

merhaba güzel anneler.....evettt biz dün bebeğimizle tekrar buluştuk ve o minnacık kalbi güm güm atıyordu yavrumuzun çok harikaydı tabikide gözlerden akmaya başladı mutluluk gözyaşları:)....tam haftasındaymış miniğim 8 mm teyzeleri herşey yolunda dedi doktorum 10. haftada tekrar çağırdı bulantılarımdan bahsettim ve sana saçma gelebilir ama kusura bakma ben hastalarım felaket midem deği anda seviniyorum çünkü herşey yolunda demektir dedi olmazsa sorun ararım sağlıklı bir gebeliğin göstergesidir dedi buna sevineceğime inanmazdım çünkü berbattım 1,5 haftadır kızlar....ve çok etkili olduğunu söylediği bir ilaç verdi hap zofer diye ona başaldım bakalım ne olacak...herkes iidir umarım melekleriyle benden bu kadar öpüyorum hepinizi...

çok sevindim gözün aydın canım.. benım de bir dahaki randevum 10. haftada heyecanla bekliyorum o günü. Yalnız benım hiç midem bulanmıyo ya tek şikayetim acayip tuvalete gidiyorum. hele kı gece hiç şaşmıyo 2 -3 kere uykumdan uyanıp gidiyorum. Bu sorunu ben mı yaşıyorum acaba

Kızlar günaydınlar dün dr kontrolüm vardı veeee size güzel hayırlı haberlerle geldim bebeğimin kalp atışlarını duydum 4 hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz inş rabbim hayırlısını versin

Son düzenleme:
Kızlar günaydınlar dün dr kontrolüm vardı veeee size güzel hayırlı haberlerle geldim bebeğimin kalp atışlarını duydum 4 hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz inş rabbim hayırlısını versin

gözün aydın canım maşallah bende bu haftasonu duymak istiyorummm artık hayrılısı ile:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…