2012 Ekim Anneleri

merhaba güzel anneler.....evettt biz dün bebeğimizle tekrar buluştuk ve o minnacık kalbi güm güm atıyordu yavrumuzun çok harikaydı tabikide gözlerden akmaya başladı mutluluk gözyaşları:)....tam haftasındaymış miniğim 8 mm teyzeleri herşey yolunda dedi doktorum 10. haftada tekrar çağırdı bulantılarımdan bahsettim ve sana saçma gelebilir ama kusura bakma ben hastalarım felaket midem deği anda seviniyorum çünkü herşey yolunda demektir dedi olmazsa sorun ararım sağlıklı bir gebeliğin göstergesidir dedi buna sevineceğime inanmazdım:KK70: çünkü berbattım 1,5 haftadır kızlar....ve çok etkili olduğunu söylediği bir ilaç verdi hap zofer diye ona başaldım bakalım ne olacak...herkes iidir umarım melekleriyle benden bu kadar öpüyorum hepinizi...:KK16::KK49:

ne güzel canım..maşallah:nazar: kocam olmuş bile miniğin:) ne mucizevi bi duygu dımı:KK16: daha kimbilir ne güzel anları paylaşıcaz birlikte..:KK16::KK16:

herkes başladı aşermeye :KK9:

buarada kızlar bugün doktora kasık ağrılarını sordum, normal olduğunu söyledi. kafamıza çok takmayalım :KK19:

çok güzeldi ya pıt pıt kalp atışları :KK16:

ıyı ne guzel sormussun yoksa bende cumartesı sorucaktım sendede kasık agrısı sankı adet olcakmıs gıbı mı gelıyor

ıyı ne guzel sormussun yoksa bende cumartesı sorucaktım sendede kasık agrısı sankı adet olcakmıs gıbı mı gelıyor

evet öyle oluyor, zaten doktorda aynı şeyi dedi adet olcakmışsın gibi ağrılar çok normalmiş

sağlıkla sıhhatle doğsunlar bakalım daha neler yaşıcaz, neler hissedicez bu kuzucuklarla

biran önce büyüsün istemeye başladım artık, hissedeyim hareketlerini karnımda :KK31: doğsun alayım kucağıma mis kokulu kuzumu :KK31:

merhaba güzel anneler.....evettt biz dün bebeğimizle tekrar buluştuk ve o minnacık kalbi güm güm atıyordu yavrumuzun çok harikaydı tabikide gözlerden akmaya başladı mutluluk gözyaşları:)....tam haftasındaymış miniğim 8 mm teyzeleri herşey yolunda dedi doktorum 10. haftada tekrar çağırdı bulantılarımdan bahsettim ve sana saçma gelebilir ama kusura bakma ben hastalarım felaket midem deği anda seviniyorum çünkü herşey yolunda demektir dedi olmazsa sorun ararım sağlıklı bir gebeliğin göstergesidir dedi buna sevineceğime inanmazdım:KK70: çünkü berbattım 1,5 haftadır kızlar....ve çok etkili olduğunu söylediği bir ilaç verdi hap zofer diye ona başaldım bakalım ne olacak...herkes iidir umarım melekleriyle benden bu kadar öpüyorum hepinizi...:KK16::KK49:

canım tebrik ederim çok güzel bir duygu =) yalnız benim mide bulantım hiç yok ama bu sağlıksız bir gebelik dönemi demek olmuyor benim kuzeniminde 9 ay boyunca hiç bir mide bulantısı olmadı 2 haftaönce dünya tatlısı 4.5 kilo ağırlığında bir bebek dünyaya getirdi dr.un yanlış anlatmış ben druma dünde sordum bulantılarım yok dedim olabilir dedi bulantılarının olması kadar olmamasıda çok doğal bu kişiyle alakalı bir durum dedi. inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımza alırız :)

evet öyle oluyor, zaten doktorda aynı şeyi dedi adet olcakmışsın gibi ağrılar çok normalmiş

sağlıkla sıhhatle doğsunlar bakalım daha neler yaşıcaz, neler hissedicez bu kuzucuklarla

biran önce büyüsün istemeye başladım artık, hissedeyim hareketlerini karnımda :KK31: doğsun alayım kucağıma mis kokulu kuzumu :KK31:

valla ıyı oldu bu cnm ya yoksa cumartesı gunu ancak ogrenebılıcektım cevabını.
annelık cok tuhaf bırsey vallaha ya gercekten daha neler yasıcaz kım bılır.bu arada esım benı bosamazsa ıyıdır bana kokuyor hep aksam dus aldırıyorum ona yıne kokuyor napcaz bılmıyorum :KK52:
bende ıstıyorum bır an once gecsın su aylarda elımıze alalım bebıslerımızı benm yıne ıkı tane kucagım bos kalmıcak amanınınnnnn:emir_bebek::emir_bebek:

canım tebrik ederim çok güzel bir duygu =) yalnız benim mide bulantım hiç yok ama bu sağlıksız bir gebelik dönemi demek olmuyor benim kuzeniminde 9 ay boyunca hiç bir mide bulantısı olmadı 2 haftaönce dünya tatlısı 4.5 kilo ağırlığında bir bebek dünyaya getirdi dr.un yanlış anlatmış ben druma dünde sordum bulantılarım yok dedim olabilir dedi bulantılarının olması kadar olmamasıda çok doğal bu kişiyle alakalı bir durum dedi. inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımza alırız :)

canım seninle haftamız aynı şansa bak:nazar: tabikide doktordan doktora değişiyor bu durumlar önemli olan herkesin sağlıklı bir gebelik gecirmesi değilmi...yanlış anlasılmasın kimsede korkmasın ben yaşadığımı sööledim ve doktoruma güvenim sonsuz şükür çok ama çok ii referanslarla gittim benide rahatlattı şükür dediğin gibi tabiki benimde cevremde var canım mide bulantısı olmayan hamileler tabikide bu süper olsa gerek en azından anne için...ben cektiğimden dolayı yoğun bir şekilde..doktorum bunun kötü değil aksine bişeyler için iyi sinyal olduğunu sööledi sağlıklı bir gebelikte hatta ben internettende okumuştum bir doktor sitesinden:KK34: olay bu yani bende sevindim tabi ööle diyince canım...yaşayanlar varsa korkmasınlar die yazdım analayacağın benim durumumda çok arkadaş var....

canım tebrik ederim çok güzel bir duygu =) yalnız benim mide bulantım hiç yok ama bu sağlıksız bir gebelik dönemi demek olmuyor benim kuzeniminde 9 ay boyunca hiç bir mide bulantısı olmadı 2 haftaönce dünya tatlısı 4.5 kilo ağırlığında bir bebek dünyaya getirdi dr.un yanlış anlatmış ben druma dünde sordum bulantılarım yok dedim olabilir dedi bulantılarının olması kadar olmamasıda çok doğal bu kişiyle alakalı bir durum dedi. Inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımza alırız :)

arkadaşım şimdi bizim midemiz bulanmadığından diğer arkadaşlarda bu şekilde yazdığında ister istemez endişe ediyoruz sakın endişelenme hamilelik herkesin farklı yaşadığı bi dönem benimde bulanmıyo bazen acaba diyorum ama bununla ilgili o kadar çok yazı okuyorumki mide bulantısı ile sağlıklı gebelik arasında bi orantı yok sadece onlar hamileliği fazla hissediyolar o kadar benimde arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı ve onunda ne midesi bulandı ne aşerdi ne halsizdi ama doğum yaptı biz şanslıyız hamileliğin güzel şeylerini yaşıyoruz mide bulantısı hiç iyi bişi değil sürekli rahatsız mutsuz ve halsiz olmak istemezdim şahsen

valla ıyı oldu bu cnm ya yoksa cumartesı gunu ancak ogrenebılıcektım cevabını.
annelık cok tuhaf bırsey vallaha ya gercekten daha neler yasıcaz kım bılır.bu arada esım benı bosamazsa ıyıdır bana kokuyor hep aksam dus aldırıyorum ona yıne kokuyor napcaz bılmıyorum :KK52:
bende ıstıyorum bır an once gecsın su aylarda elımıze alalım bebıslerımızı benm yıne ıkı tane kucagım bos kalmıcak amanınınnnnn:emir_bebek::emir_bebek:

koku olayı çok fena ya insanlar ter kokuyor, ağız kokusu ,sigara kokusu herşey en yoğun haliyle bizi buluyo galiba :KK25:

eşim ilk ultrasonda yanımdaydı ikinci var mı diye sordu hemen :KK9: doktor dedi daha sadece kese görünüyor bir dahaki muayeneye daha net olur

dün gelemedi eşim ,çıkınca aradım hemen ilk sorduğu soru : ikiz mi? :KK9: hayalleri yıkıldı kocamın kendini ikize şartlandırmıştı

cinsiyetini öğrendin mi diyor ,dur daha ya dedim ne bu acele :KK9:

canım seninle haftamız aynı şansa bak:nazar: tabikide doktordan doktora değişiyor bu durumlar önemli olan herkesin sağlıklı bir gebelik gecirmesi değilmi...yanlış anlasılmasın kimsede korkmasın ben yaşadığımı sööledim ve doktoruma güvenim sonsuz şükür çok ama çok ii referanslarla gittim benide rahatlattı şükür dediğin gibi tabiki benimde cevremde var canım mide bulantısı olmayan hamileler tabikide bu süper olsa gerek en azından anne için...ben cektiğimden dolayı yoğun bir şekilde..doktorum bunun kötü değil aksine bişeyler için iyi sinyal olduğunu sööledi sağlıklı bir gebelikte hatta ben internettende okumuştum bir doktor sitesinden:KK34: olay bu yani bende sevindim tabi ööle diyince canım...yaşayanlar varsa korkmasınlar die yazdım analayacağın benim durumumda çok arkadaş var....

Anladım cnm benim tabiki önemli olan hayırlısıyla Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamız :) hakketten gebelik haftamız aynı o zaman ikimizde 9 ekimde mi doğum yapacaz benim drum 9 ekim tarihi verdi. çok sevindim seninde aynı tarh olmasına =))

Anladım cnm benim tabiki önemli olan hayırlısıyla Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamız :) hakketten gebelik haftamız aynı o zaman ikimizde 9 ekimde mi doğum yapacaz benim drum 9 ekim tarihi verdi. çok sevindim seninde aynı tarh olmasına =))

aynen ööle ve benim için dahadsa güzeli 9 ekim doğumgünüm teyzesi bebeğimle aynı gün doğacaz:KK70:çok istemiştim bu ay hamile kalmayı biliyodum önceden:KK34:nasip kısmet işte

kızlar beslenmeniz nasıl? ben doğru düzgün beslenemiyorum ya

sabah kahvaltı istemiyor canım :KK25: ya işe ekmek peynir falan getiriyorum ya da açma poğaçaya devam :26:

öğle akşam normal öğünümü yiyorum yanına ayran, yoğurt mutlaka oluyor. meyveyi de ihmal etmiyorum

çay, kahve, tatlılardan uzağım. Allah'tan hepsinden tiksinme geldi :KK25:

tek problemim sabah kahvaltıları malesef

koku olayı çok fena ya insanlar ter kokuyor, ağız kokusu ,sigara kokusu herşey en yoğun haliyle bizi buluyo galiba :KK25:

eşim ilk ultrasonda yanımdaydı ikinci var mı diye sordu hemen :KK9: doktor dedi daha sadece kese görünüyor bir dahaki muayeneye daha net olur

dün gelemedi eşim ,çıkınca aradım hemen ilk sorduğu soru : ikiz mi? :KK9: hayalleri yıkıldı kocamın kendini ikize şartlandırmıştı

cinsiyetini öğrendin mi diyor ,dur daha ya dedim ne bu acele :KK9:

:KK9: erkek mılletı degıl mı ıste..bende ılkın ıkız ogrendıgıme esım gelememıstı ona ılk soyledıgımde bana naptın sen dedı sankı ek basıma bıse yapmıs gıbı:):)
adam sokkk yarım saat onunla kafa buldugumu sandı sonra alıstık ıkımızde artık ıkızlerımızın gelecegını dusunmek bızı mutlu edıyor..
erkekler bızden daha heyecanlı valla sorma cnm:)

Daha bes haftalik oldugu icin kalp atimi icin erken demisti dr. Kanamadan once gunduz ultrasonda hersey cok guzeldi olmasi gerektigi gibiydi sonra aksam biraz yurudum soguk diye hizli yurudum arkasindan acik pembe kan geldi hemen acile gittik dr kesenin sekli bozulmus dedi cumaryesiden beri duzelir umuduyla yatiyorum

Canım evet 5 hafta kalp atımı için erken. Bekleyip göreceksin artık. Hakkında hayırlısı olsun. İyi haberlerini bekliyoruz canım...

ben de katıldım aranıza..dün hamile olduğumu öğrendim...çok tuhaf bi duygu..yarın da doktora gideceğim.Allah isteyen herkese versin

Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin canım...

arkadaşlar aklıma biirşey takıldı cumartesi doktora gittik kalp atışları için doktorum bi dahaki randevuyu 1 ay sonraya verdi. Acaba çok mu geç? bende pek belirti de yok o yüzden çok meraklanıyorum bu bir ay nasıl geçicek diye.. acaba iki hafta sonra gitsem mi bilemedim:KK54:

Bence kesinlikle çok geç Kalp atışını duyana kadar gerekirse her hafta çağırması gerekir normalde. Ben senin yerinde olsam haftaya başka bir doktora da olsa gider ultrasona girerim. 1 ay sabredilir mi yaa!!

kızlar vitamin kullanan varmı folikasit haricinde bana folik asitten başka vitamin vermediler süt yogurtta yiyemiyorum vitaminsiz kalcak bebegim:KK43:

Canımilk 3 ay bebeğimiz bizim yediklerimizden beslenmiyor merak etme. İstersen netten araştırabilirsin. 3. aydan sonra kendine güzel bir beslenme programı yaparsın...

Merhaba kızlar bende ekim anne adayı olarak aranıza katıldım :)
benimde bel ağrım çok fazla var dün kontrele gittim dr.um bunlar olabilecek şeyler dedi. bende decavit kullanıyorum 2 haftadır birde demir hapı verdi bunun yanında folikplus da kullanıyorum tabi ilk 3 ay için önemli folikplus sonra bırakacam.

Canım demirine bakıldı mı ki demir hapı verdi hemen. Yani demirin düşükse tamam. Ama değerlerin normalse demir ağır metaldir ve vücutta birikim yapar, sağlıklı değildir yani. Hamileliğin sonlarına doğru içilebilir, çünkü gıdalardan alınan demir bebekle hamileye yetmez. Sadece dikkatini çekmek istedim...

Kesinlikle sana katılıyorum canım. Oğlumda zerre kadar mide bulantım olmadı. Çok şükür son derece sağlıklı bir bebekti. Hala da öyle. Şimdi de hiç bulantım yok. Arkadaşımın nerdeyse 7 ay bulantısı oldu. Bebeği 2,5 kg doğdu, hastalıktan hiç kurtulmayan bir çocuk oldu. Yani bulantı olması bebeğin canlı olduğuna işaret edebilir ama olmaması sağlıksız bebek anlamına gelmez bence de kesinlikle.

:KK9: erkek mılletı degıl mı ıste..bende ılkın ıkız ogrendıgıme esım gelememıstı ona ılk soyledıgımde bana naptın sen dedı sankı ek basıma bıse yapmıs gıbı:):)
adam sokkk yarım saat onunla kafa buldugumu sandı sonra alıstık ıkımızde artık ıkızlerımızın gelecegını dusunmek bızı mutlu edıyor..
erkekler bızden daha heyecanlı valla sorma cnm:)

bir de inanmazsın benim eşim kesinlikle çocuk istemeyen bir adamdı :KK53: :KK53:

günaydın kızlar ne güzel muhabbetler etmişiniz sayfaları 20 dk da zor bitirdimmm:KK9::KK9:
yeni gelen arkadaşlarım gözünüz aydın inşallah sağlıklı sıhatli kollarımıza alırız yavrularımızı:emir_bebek:

kalpleri pıt pıt atan bebişlerini duyan arkadaşlarımmmm sizinde gözünüz aydın darısı bize olsun inşallahhhh:KK16::KK16:

kızlarrrrrr benim hiç bir pantolonum olmuyorrrr:KK9::KK9::KK9: etek özürlüyüm hiç etek giymem hep pantolon giyerim işte daha rahat ettiğim için snırım:KK9: şimdide düğmelerini ilikleyemiyorum:26: bana tavsiyede bulunun ne yapsam ne alıp giysem
benim karnım çok şişti tüp bebek olduğumuzdan aldığımız onca hormon şimdi 5-6 aylık hamile gibiyim:KK9::KK9: sizler ne giyiyorsunuzz
özellikle çalışan hanımlarrrr bide kasıklarımı hafiften sıkıyor giydiyim pantolonlar bunların zararı olurmu

günaydın kızlar ne güzel muhabbetler etmişiniz sayfaları 20 dk da zor bitirdimmm:KK9::KK9:
Yeni gelen arkadaşlarım gözünüz aydın inşallah sağlıklı sıhatli kollarımıza alırız yavrularımızı:emir_bebek:

Kalpleri pıt pıt atan bebişlerini duyan arkadaşlarımmmm sizinde gözünüz aydın darısı bize olsun inşallahhhh:KK16::KK16:

Kızlarrrrrr benim hiç bir pantolonum olmuyorrrr:KK9::KK9::KK9: Etek özürlüyüm hiç etek giymem hep pantolon giyerim işte daha rahat ettiğim için snırım:KK9: şimdide düğmelerini ilikleyemiyorum:26: Bana tavsiyede bulunun ne yapsam ne alıp giysem
benim karnım çok şişti tüp bebek olduğumuzdan aldığımız onca hormon şimdi 5-6 aylık hamile gibiyim:KK9::KK9: Sizler ne giyiyorsunuzz
özellikle çalışan hanımlarrrr bide kasıklarımı hafiften sıkıyor giydiyim pantolonlar bunların zararı olurmu

şişlik herkesde oluyo canım 8 haftada felan normale dönüyomuş

ya canım diğer arkadaşlara da bir ay vermişler bi dahaki randevuyu o yüzden biraz içim rahatladı bi de kalp atışlarını duydum çok şükür. ben sorun olursa diye korktuğum için bir ay geç mi dedim ama hala bilemiyorum...
Canım evet 5 hafta kalp atımı için erken. Bekleyip göreceksin artık. Hakkında hayırlısı olsun. İyi haberlerini bekliyoruz canım...

Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin canım...

Bence kesinlikle çok geç Kalp atışını duyana kadar gerekirse her hafta çağırması gerekir normalde. Ben senin yerinde olsam haftaya başka bir doktora da olsa gider ultrasona girerim. 1 ay sabredilir mi yaa!!

Canımilk 3 ay bebeğimiz bizim yediklerimizden beslenmiyor merak etme. İstersen netten araştırabilirsin. 3. aydan sonra kendine güzel bir beslenme programı yaparsın...

Canım demirine bakıldı mı ki demir hapı verdi hemen. Yani demirin düşükse tamam. Ama değerlerin normalse demir ağır metaldir ve vücutta birikim yapar, sağlıklı değildir yani. Hamileliğin sonlarına doğru içilebilir, çünkü gıdalardan alınan demir bebekle hamileye yetmez. Sadece dikkatini çekmek istedim...

Kesinlikle sana katılıyorum canım. Oğlumda zerre kadar mide bulantım olmadı. Çok şükür son derece sağlıklı bir bebekti. Hala da öyle. Şimdi de hiç bulantım yok. Arkadaşımın nerdeyse 7 ay bulantısı oldu. Bebeği 2,5 kg doğdu, hastalıktan hiç kurtulmayan bir çocuk oldu. Yani bulantı olması bebeğin canlı olduğuna işaret edebilir ama olmaması sağlıksız bebek anlamına gelmez bence de kesinlikle.

X