orası yole tabıkıde ama bu halde calısmakta ınan kolay degıl halsızlık ve bulantıdan dolayı musterılere 5 karıs surat,bırde dedıgını anlamayan bırısı ıse yandık o an aglayacakmısım gıbı gozlerım doluyor hemen duysallasıyorum:)uyumk ıstıyorum gozlerım kızarıyor uyuyamıyorsun oyle bı degısık vel hasıl ıkısıde zor gıbı cnm ya
ne güzel canım..bebişinin kalp atışlarını duymuşsun..inşallah bende haftasonu duyabilirim:18: bende sadece uyku problemi var. akşamları erkenden uykum gelio.henüz bulantılarım başlamadı..bakalım ne olacak..dikkat et sende kendine canım.zencefilli sakız vs öneriolardı ama adını hatırlayamadım şimdi:44: bulantılara iyi geliomuş o. bi dene istersen.
Canım korkma bende de oldu. 13 gün sürdü hem de. Kesildi. Ama tekrar olabilir. Oğluma hamileyken de olmuştu. Hem de kanama şeklinde bile gelmişti ama bişey olmadı çok şükür. Birçok hamilede oluyor... Ama yine de dr unu ara istersen. Çünkü ben olur olmaz aradım, iğne verdi bana. 3'er gün arayla 4 defa iğne oldum geçti çok şükür.
bornova şifada esra bahar gür var bir de alsancakta serdar özşener
bende izmirdeyim canım tavsiye ile özel tınaztepe hastahanesine gitmeye başladım doktorum can bey şimdilik memnunum devam etmeyi düşünüyorum bence araştır sende gideceğin hastanenin bebek yoğun bakımı,küvez olması faln çok önemli ben memnun kaldım zaten tavsiye ile gittim.3 hafta sonra tekrar gitcem kalp atışları için daha sonra gerkli tahlilleri yapcak doktorumuz.ben egepolü düşünüyodum hatta randevu almaya kalktım 2 ay sonraya veriyolar şaştım kaldım açıkcası eskiden güzeldi şimdi kalabalıkdan herkes şikayetçi.insanın kafası karışıyo valla.hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah:))
Canım korkma bende de oldu. 13 gün sürdü hem de. Kesildi. Ama tekrar olabilir. Oğluma hamileyken de olmuştu. Hem de kanama şeklinde bile gelmişti ama bişey olmadı çok şükür. Birçok hamilede oluyor... Ama yine de dr unu ara istersen. Çünkü ben olur olmaz aradım, iğne verdi bana. 3'er gün arayla 4 defa iğne oldum geçti çok şükür.
benim migrenim tutcak galiba.hafif hafif geliyo gibi.şimdi bi minoset alsam mı tam başlamadan?off hiç ilaç içmek de istemiyorum ama içmessem çok fena oluyo.büyük ihtimalle 1 tane de yetmicek.kaç tane alabiliriz acaba?dr.a soracaktım dün unuttum sormayı da.ilk hamileliğimde bi kaç saat arayla içmiştim sanki geçmeyince off tam da hatırlayamadım..napsam
Peki kanam oldugunda kesede bir degisiklik olmusmuydu bende kendime ekim annesi demek isterdim ama tup bebek tedavisiyle elde ettigimizgebeligimde cumartesi gecesi kanama oldu acile gittik dr sekli bozulmus dedi ben israr edince igne vurdular o gunden beri yatiyorum gebelik kesesi bozulup sonradan duzelen var miki cok uzgunum yatiyorum sadece baska elimden gelen birsey yok kanamamda kesildi ama beta hcg ikiye katlamamis mucize olsa nolur
Kızalr başka bi topikte okudum mide bulantısına AYVA çok iyi geliyormuş.benim hiç bulanmadığı için kendi tecrübemi söyleyemiyorum ama herkes çok memnun.Bence deneyin derim..
Canım kese etrafında kanamam olmuştu oğlumda ama kesede bozulma olmamıştı. Kalp atışlarını duymuş muydunuz peki?
Peki kanam oldugunda kesede bir degisiklik olmusmuydu bende kendime ekim annesi demek isterdim ama tup bebek tedavisiyle elde ettigimizgebeligimde cumartesi gecesi kanama oldu acile gittik dr sekli bozulmus dedi ben israr edince igne vurdular o gunden beri yatiyorum gebelik kesesi bozulup sonradan duzelen var miki cok uzgunum yatiyorum sadece baska elimden gelen birsey yok kanamamda kesildi ama beta hcg ikiye katlamamis mucize olsa nolur
ya benim canım hep ayva istiyor yine hatırladım şimdieve giderken alayım
merhaba hanımlar,nasıl gidiyor hamilelik? ben kaç gündür dünyadan koptum bulantılarım yüzündensürekli yatıyorum,dün biraz iyi gibiydim,öyle işte.şu zencefilli sakızı bir deneyeyim bakalım.
ayva da dene .o da çok iyiymiş bu konuda.
bak şimdi sen öyle deyince benim de çekiverdiben de alayım
herkes ayva diyor yaaa:)
ayva çok kuru geliyor banada alsam biliyorum yiyemem sanırım ama alıcam akşam:)
bimde varmıdır acaba
çok sağol canım.şimdilik artmadı ağrım.artarsa içmeyi düşünüyorum ben de.inşallah geçer...Canım ben geçen hafta gittiğimde doktora sordum çünkü benimde migrenim tutmuştu ve inanılmaz kötü olmuştum
Doktor minoset veriyor günde 3 tane içme hakkın var 8 saat arayla inşallah gerek kalmaz da geçer kendiliğinden