2012 Ekim Anneleri

öle cnm herşeyin bi zorlugu var Allah çalışanlarada yardım etsin .ben ailemden uzaktayımya duygusala bagladım:)

inşallah sende duyarsın en kısa zamanda bi sorarım cnm ben küçük bi yerde yaşıyorum sanmam burada bulabilcegimi.hiç kullanan varmı bu sakızdan.

cnm zarta zurta aramak ıstemıyorum da adamı ya:)eger devamı gelırse arıcam suan ıcın bıdaha tekrar etmedı cunku ınsallahta bıdahada gelmez gelırse gıdecez doktora baska caresı yok cnm.sagol ısan baskalarındada oldugunu duyunca bıraz rahatlıyor herkesde olabılır dıe

bornova şifada esra bahar gür var bir de alsancakta serdar özşener

ben de şifayı ve ekadomu düşünüyorum ama sanırım ekadom olacak. teşekkürler cevaplarınız için kızlar.

gruba beni de ekleyebilrisniz kızlar Ayşe Mustafa Akçakale :)

Peki kanam oldugunda kesede bir degisiklik olmusmuydu bende kendime ekim annesi demek isterdim ama tup bebek tedavisiyle elde ettigimizgebeligimde cumartesi gecesi kanama oldu acile gittik dr sekli bozulmus dedi ben israr edince igne vurdular o gunden beri yatiyorum gebelik kesesi bozulup sonradan duzelen var miki cok uzgunum yatiyorum sadece baska elimden gelen birsey yok kanamamda kesildi ama beta hcg ikiye katlamamis mucize olsa nolur

Kızalr başka bi topikte okudum mide bulantısına AYVA çok iyi geliyormuş.benim hiç bulanmadığı için kendi tecrübemi söyleyemiyorum ama herkes çok memnun.Bence deneyin derim..

Canım ben geçen hafta gittiğimde doktora sordum çünkü benimde migrenim tutmuştu ve inanılmaz kötü olmuştum
Doktor minoset veriyor günde 3 tane içme hakkın var 8 saat arayla inşallah gerek kalmaz da geçer kendiliğinden

Canım kese etrafında kanamam olmuştu oğlumda ama kesede bozulma olmamıştı. Kalp atışlarını duymuş muydunuz peki?

Canım kese etrafında kanamam olmuştu oğlumda ama kesede bozulma olmamıştı. Kalp atışlarını duymuş muydunuz peki?

Daha bes haftalik oldugu icin kalp atimi icin erken demisti dr. Kanamadan once gunduz ultrasonda hersey cok guzeldi olmasi gerektigi gibiydi sonra aksam biraz yurudum soguk diye hizli yurudum arkasindan acik pembe kan geldi hemen acile gittik dr kesenin sekli bozulmus dedi cumaryesiden beri duzelir umuduyla yatiyorum

çok geçmiş olsun umarım sağ salim atlatırsınız..

merhaba hanımlar,nasıl gidiyor hamilelik? ben kaç gündür dünyadan koptum bulantılarım yüzünden sürekli yatıyorum,dün biraz iyi gibiydim,öyle işte.şu zencefilli sakızı bir deneyeyim bakalım.

herkes ayva diyor yaaa:)
ayva çok kuru geliyor banada alsam biliyorum yiyemem sanırım ama alıcam akşam:)
bimde varmıdır acaba

herkes başladı aşermeye

buarada kızlar bugün doktora kasık ağrılarını sordum, normal olduğunu söyledi. kafamıza çok takmayalım

çok güzeldi ya pıt pıt kalp atışları

çok sağol canım.şimdilik artmadı ağrım.artarsa içmeyi düşünüyorum ben de.inşallah geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…