- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
maşallah 6 haftalık kocaman olmuslar..
benimki heralde 4 haftalık anca olur olmaz :):)
buarada folikasit kullanmaya başladınız heralde demi ben başlamadım yaaa diger hamilelğimde hemen başlamıstım bunda cuma gün doktor verir heralde dimi?
maşallah 6 haftalık kocaman olmuslar..
benimki heralde 4 haftalık anca olur olmaz :):)
buarada folikasit kullanmaya başladınız heralde demi ben başlamadım yaaa diger hamilelğimde hemen başlamıstım bunda cuma gün doktor verir heralde dimi?
kesin ekim annesi olursun, bence. Benim de sat 1 ocak ama sezaryen olacağı için 1 hafta kadar erken gelecek hayırlısıyla. Ben de 1 Ekim istiyorum.
cnm folik asitin hiçbir zararı yok, ama hemen başla doktoru falan bekleme! Hatta planlı hamileliklerde, gebe kalmadan 3 ay öncesinden folik asit alımına başlanmasını öneriyorlar. bebeğin sinir sistemi açısından çok önemli bu folik asit. zaten gebeliğin en geç 7. haftasında bu sistem tamamlandığı için gebe olduğumuzu öğrendiğimiz, adet gecikmesi yaşadığımız 5. haftada başladığımızda aslında geç kalmış oluyoruz.
cnm eczaneden gıt hemen al bence ne kadar erken ıcersen o kadar faydlı senın ıcın normalde hamıle kalmadan 3 ay once ıcılmesı gerekıyor bılıyosundur bence doktoru bekleme eczaneden temın et cnm ..
evet yola cıkan buyuyor cnm ınsanlah 40 larıda goruruz ama benm ıcın zor gıbı erken olur thmınıme gore nasıp kısmet..
cnm bnmde dun uyudum uyandım karnım agrıdı sankı hasta olucak gıbı cok korktum sonra yattım uyudum.
sukur suan hıc bıseyım yok olabılır herhalde bunye kendını hazırlıyor ya ben ona yoruyorum..
canım benim seni hatırladım,harikasın maşallah,tebrik ederim ailenizi,Naber cnm, ben de 2009 ekimim, ve de kısmetse 2012 ekim:)
canım hayırlı uğurlu olsun hamileliğin,merhaba ekim anneleri
ben bugun test yaptırdım ve pozitif cıktı sat 19 ocaktı acaba ben ekim annesimi kasım annesimi olurum ?
aslında haklısınız
planlı gebelikti ama hemen olmaz nasılsa erkenden başlamayım demiştim kendi kendime
neyse eşime diyimde alsın getirsin ilk hamileliğimde içtigim folikplus yazıyordu üstünde pembe beyaz kutu ondanmı alcam acaba sizin kullandıgınız nedir söleyin bari olmazsa ondan alın benimkini tam hatırlamıyorum şimdi
,
canım hayırlı uğurlu olsun hamileliğin,
19 ocak deyince içim titredi valla,benim de son adetim 19 ocaktı 2009 yılında,16 Ekime denk geliyor 40 haftan,kasıma kalmazsın yani..
inşallah öyledir canım bende güzel şeylere yoruyorum ama sizlerde de olduğunu bilmek rahatlatıyor beni demekki herkeste var normal diyorum
hayırlısıyla yavrularımız allaha emanet
tebrikler canım..hayırlı olsun...merhaba kızlar allah nasip kısmet ederse bende ekim annesi olucam sat tarihim 15 ocak şuan 5+2 günlük hamileyim.
cnm özelden henüz msj atamıorum, ama okeydir:)kızlar merhaba ben ismini söyleyemediğim bi yerde bir grup kurdum 2012 ekim anneleri diye (en çok kullanılan sosyal paylaşım :)
ben daha aile dışında kimseye söylemediğim için grup gizli dışarıdan kimse göremicek kendi aramızda konuşabilicez kimse yaşızmalarımızı görmiycek sayfamızda yayınlanmıycak halamın kızı mayıs annesi onlarında grubu var ordan paylaşım daha kolay burda eski konulara gitmek zor oluyo ultr. resimlerini paylaşıyor bebişlerinin falan :) sizlerde isterseniz isimlerinizi bana yazın ben sizi gruba davet edim siz arayınca bulamazsınız çünkü :)
merhaba ekim anneleri
ben bugun test yaptırdım ve pozitif cıktı sat 19 ocaktı acaba ben ekim annesimi kasım annesimi olurum ?
KIZLAR MERHABA
bende acık kahverengımsı akıntı geldı bugun baya bı sızdede oluyor mu sekılde bırden korktum
benim şimdiye kadar hiç olmadı ama burada çok okuyorum akıntısı olan var bayaa.kanama olmadıkça canını sıkma bence,çünkü doktorum öyle demişti bana.akıntılar normal kanama olunca gel demişti.sen de sıkma canını bence
ohhhhh cnm cok saol ya nasıl rahatladım bılemessın cok tesekkur ederım yorumunıcın cok saol
KIZLAR MERHABA
bende acık kahverengımsı akıntı geldı bugun baya bı sızdede oluyor mu sekılde bırden korktum
cnm endişe etme benden çok az iç çamaşırıma bulaşmıştı geçen hafta.birdahada olmadı.
kızlarrrrrr ben geldım yarın hastaneye gıtcektım dayanamadım bugun gıttım kesem buyumuş 11mm olmuş 5 gun once 7 mm dı çok sevındım :))))))