2012 Ekim Anneleri

cnm folik asitin hiçbir zararı yok, ama hemen başla doktoru falan bekleme! Hatta planlı hamileliklerde, gebe kalmadan 3 ay öncesinden folik asit alımına başlanmasını öneriyorlar. bebeğin sinir sistemi açısından çok önemli bu folik asit. zaten gebeliğin en geç 7. haftasında bu sistem tamamlandığı için gebe olduğumuzu öğrendiğimiz, adet gecikmesi yaşadığımız 5. haftada başladığımızda aslında geç kalmış oluyoruz.

cnm eczaneden gıt hemen al bence ne kadar erken ıcersen o kadar faydlı senın ıcın normalde hamıle kalmadan 3 ay once ıcılmesı gerekıyor bılıyosundur bence doktoru bekleme eczaneden temın et cnm ..
evet yola cıkan buyuyor cnm ınsanlah 40 larıda goruruz ama benm ıcın zor gıbı erken olur thmınıme gore nasıp kısmet..

kesin ekim annesi olursun, bence. Benim de sat 1 ocak ama sezaryen olacağı için 1 hafta kadar erken gelecek hayırlısıyla. Ben de 1 Ekim istiyorum.

inşallah hayırlısıyla saglıklı gelsinlerde:):)
benimde sezaryen olacak kısmetse ama sancım gelince dogsun istiyorum tabi durum ne gösterir bilinmez ama neyse herseyin başı saglık ogunlere güzelce erelimde inşallah

aslında haklısınız
planlı gebelikti ama hemen olmaz nasılsa erkenden başlamayım demiştim kendi kendime
neyse eşime diyimde alsın getirsin ilk hamileliğimde içtigim folikplus yazıyordu üstünde pembe beyaz kutu ondanmı alcam acaba sizin kullandıgınız nedir söleyin bari olmazsa ondan alın benimkini tam hatırlamıyorum şimdi

cnm bnmde dun uyudum uyandım karnım agrıdı sankı hasta olucak gıbı cok korktum sonra yattım uyudum.
sukur suan hıc bıseyım yok olabılır herhalde bunye kendını hazırlıyor ya ben ona yoruyorum..

inşallah öyledir canım bende güzel şeylere yoruyorum ama sizlerde de olduğunu bilmek rahatlatıyor beni demekki herkeste var normal diyorum

hayırlısıyla yavrularımız allaha emanet

merhaba kızlar allah nasip kısmet ederse bende ekim annesi olucam sat tarihim 15 ocak şuan 5+2 günlük hamileyim.

Naber cnm, ben de 2009 ekimim, ve de kısmetse 2012 ekim:)
canım benim seni hatırladım,harikasın maşallah,tebrik ederim ailenizi,
ikinci bebeğin de gönlüne göre sağlıkla doğar inşallahh..

merhaba ekim anneleri
ben bugun test yaptırdım ve pozitif cıktı sat 19 ocaktı acaba ben ekim annesimi kasım annesimi olurum ?
canım hayırlı uğurlu olsun hamileliğin,
19 ocak deyince içim titredi valla,benim de son adetim 19 ocaktı 2009 yılında,16 Ekime denk geliyor 40 haftan,kasıma kalmazsın yani..

folbıol du cnm sanırsam oyle bısey ıste ecx-zane anlar zaten ben ondan kullanıyorum ama benım ılacım evde

,

canım hayırlı uğurlu olsun hamileliğin,
19 ocak deyince içim titredi valla,benim de son adetim 19 ocaktı 2009 yılında,16 Ekime denk geliyor 40 haftan,kasıma kalmazsın yani..

teşekkür ederim arkadaşım inşallah hayırlısıyla aırım kucagıma ....

inşallah öyledir canım bende güzel şeylere yoruyorum ama sizlerde de olduğunu bilmek rahatlatıyor beni demekki herkeste var normal diyorum

hayırlısıyla yavrularımız allaha emanet

sıkma canınını cnm ama doktora gıttıgınde de anlatırsan ıı olur ben cumartesı gunu gıdıcem solıcem boyle oluyor dıye..
soylemekte fayda var ama olan seyler ben kac yerde okudum hastalancakmısım gıbı gelıyor lavaboya gıdıyorum dıye bunlar demekkı olagan seyler panıkleme olur mu bebısler bıze heyecan yasatıyor daha sımdıden bızı sabra dayanmaya alıstırıyorlar.

merhaba kızlar allah nasip kısmet ederse bende ekim annesi olucam sat tarihim 15 ocak şuan 5+2 günlük hamileyim.
tebrikler canım..hayırlı olsun...
cnm özelden henüz msj atamıorum, ama okeydir:)
merhaba ekim anneleri
ben bugun test yaptırdım ve pozitif cıktı sat 19 ocaktı acaba ben ekim annesimi kasım annesimi olurum ?

hoşgeldin canım..tebrikler.ekim annesisin sende merak etme

KIZLAR MERHABA
bende acık kahverengımsı akıntı geldı bugun baya bı sızdede oluyor mu sekılde bırden korktum

benim şimdiye kadar hiç olmadı ama burada çok okuyorum akıntısı olan var bayaa.kanama olmadıkça canını sıkma bence,çünkü doktorum öyle demişti bana.akıntılar normal kanama olunca gel demişti.sen de sıkma canını bence

ohhhhh cnm cok saol ya nasıl rahatladım bılemessın cok tesekkur ederım yorumunıcın cok saol

cnm endişe etme benden çok az iç çamaşırıma bulaşmıştı geçen hafta.birdahada olmadı.

ya bnmde oyle cok degıl yıne bulasmıs ama az gıbıde degıl:)acık kahvemsı ınsan endıse edıyor ılk oldugu ıcın her en ufak bıseyde radarlar calısıyor acaba mı dıye.
keske relax olabılsek ınsallah bnmde bıdaha gelmez

kızlarrrrrr ben geldım yarın hastaneye gıtcektım dayanamadım bugun gıttım kesem buyumuş 11mm olmuş 5 gun once 7 mm dı çok sevındım :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…