- 14 Şubat 2007
- 5.239
- 36
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen geçen gece benim de öyle ağrım oldu.karnıma kramplar girdi.gaz sancısı gibiydi,uyuyamadım geçene kadar.kabızlık da var o da şişirdi iyice.çok kötü yaa..günaydın herkeseee nasılsınız taze annişler
kızlar benim dün akşam çok karnım ağrısı isal ağrısı gibiydi aynı:26:
kasıklarımda arada ağrılarım oluyor ama karnımda olamıştı hiç :26::26:
sizlerde de karın ağrısı oluyormu?
kesin ekim annesi olursun, bence. Benim de sat 1 ocak ama sezaryen olacağı için 1 hafta kadar erken gelecek hayırlısıyla. Ben de 1 Ekim istiyorum.
canım ben de ilk hamileliğmde annem sen kızamık geçirmedin dediği için doktoruma söylemiştik.test yapıldı.ama test sonucuna göre sen kızamık geçirmişsin hafif atlattığın için anlamamış olabilirsiniz demişti dr.öyle bişey olabilir senin de.ama mutlaka doktoruna geçirmediğini söyle.testlerini yaptır...tşk ederim canım çok sağol
ne testleri yaptırdın ben kızamıkçık geçirmedim hatta kabakulak su çiçeği kızamık bile geçirmedim
sağol canım darısı başınıza inşallah...gözün aydın canımm
darısı başımaaa ben de sonuçlarımı merak ediyorumm...
inş idrar kültüründe de sorun çıkmaz canımm..
kızlar sizinde toksoplazma ve kızamıkçık testleri istedi mi dr unuz??
kızlarrrrrr ben geldım yarın hastaneye gıtcektım dayanamadım bugun gıttım kesem buyumuş 11mm olmuş 5 gun once 7 mm dı çok sevındım :))))))
merhaba kızlar allah nasip kısmet ederse bende ekim annesi olucam sat tarihim 15 ocak şuan 5+2 günlük hamileyim.
merhaba kızlar :)
aranıza yeni katıldım. hamiş olduğumu öğreneli henuz iki gün oldu.. dilerim sağlıkla ve huzurla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur.. sağlıklı günler dilerim
evet hemen panik oluyoruz herşeyde ama zamanla alışırız heralde demi daha yeniyizya birazda meraktan kendmizi çok dinliyoruzzsıkma canınını cnm ama doktora gıttıgınde de anlatırsan ıı olur ben cumartesı gunu gıdıcem solıcem boyle oluyor dıye..
soylemekte fayda var ama olan seyler ben kac yerde okudum hastalancakmısım gıbı gelıyor lavaboya gıdıyorum dıye bunlar demekkı olagan seyler panıkleme olur mu bebısler bıze heyecan yasatıyor daha sımdıden bızı sabra dayanmaya alıstırıyorlar.
aynen geçen gece benim de öyle ağrım oldu.karnıma kramplar girdi.gaz sancısı gibiydi,uyuyamadım geçene kadar.kabızlık da var o da şişirdi iyice.çok kötü yaa..
seninle aynı günlerimiz.ben de 1 ekim olsun istiyorum bakalım dr ne dicek?aslında ben son ana kadar beklemek de isterim ama bekletmezler sanırım.bir de sezeryan sonrası normal doğum yaptıran dr.lar varmış.ben de çok istiyorum normal doğurmayı..
canım ben de ilk hamileliğmde annem sen kızamık geçirmedin dediği için doktoruma söylemiştik.test yapıldı.ama test sonucuna göre sen kızamık geçirmişsin hafif atlattığın için anlamamış olabilirsiniz demişti dr.öyle bişey olabilir senin de.ama mutlaka doktoruna geçirmediğini söyle.testlerini yaptır...
sağol canım darısı başınıza inşallah...
kızamıkçık testini istemedi dr.um.ilkinde yapılmıştı zaten ama sanırım toksoplazma yoktu istenenler arasında.yaptırmak gerekir mi acaba?
selam kızlar bende dün doktora gittim kalp atışlarını duyduk mide bulantım halsizligim devam edio ilaç verdi doktor mide bulantısına hayattan koptum resmen depresyondayım
CNM ILK UC AY OYLE OLUCAK..bende aynıyım ıs ev yemek yemek bu kadar hayat gezıp tozamadım daha dogru duzgun ogrendım ogrenelı.ısten eve evde yemek ye uyku bastırır yat uyu kalk ıse gel:)bırde mıde bulantısı bendede var ymek zorla yıyorum bana kalsa hıc yemıcem ama bebbısler ıcın napcz.herkes az cok boyle cnm
merhaba kızlar :)
aranıza yeni katıldım. hamiş olduğumu öğreneli henuz iki gün oldu.. dilerim sağlıkla ve huzurla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur.. sağlıklı günler dilerim
çalışmayı tercih ederdim cnm zaman çabucak geçerdi ev zaten kokuyor gidi geliyor insana vaktiimin çogu işte geçerdi:)
benim midem bulandıkça bebek kolonyası kokluyorum bebişe zararlımıdır.alkol felan var içeriginde ama azdA olsa iyi geliyo
selam kızlar bende dün doktora gittim kalp atışlarını duyduk mide bulantım halsizligim devam edio ilaç verdi doktor mide bulantısına hayattan koptum resmen depresyondayım
kızlar merhaba ben ismini söyleyemediğim bi yerde bir grup kurdum 2012 ekim anneleri diye (en çok kullanılan sosyal paylaşım :)
ben daha aile dışında kimseye söylemediğim için grup gizli dışarıdan kimse göremicek kendi aramızda konuşabilicez kimse yaşızmalarımızı görmiycek sayfamızda yayınlanmıycak halamın kızı mayıs annesi onlarında grubu var ordan paylaşım daha kolay burda eski konulara gitmek zor oluyo ultr. resimlerini paylaşıyor bebişlerinin falan :) sizlerde isterseniz isimlerinizi bana yazın ben sizi gruba davet edim siz arayınca bulamazsınız çünkü :)
KIZLAR MERHABA
bende acık kahverengımsı akıntı geldı bugun baya bı sızdede oluyor mu sekılde bırden korktum