2012 Ekim Anneleri

evet cnm hemencık buyuyolar tıpkı dogunca hemen buyuduklerı gıbı cumayı dort gözle beklıyorum kalp atışları ıçın onuda duyunca tam rahatlıcam

aynen geçen gece benim de öyle ağrım oldu.karnıma kramplar girdi.gaz sancısı gibiydi,uyuyamadım geçene kadar.kabızlık da var o da şişirdi iyice.çok kötü yaa..

kesin ekim annesi olursun, bence. Benim de sat 1 ocak ama sezaryen olacağı için 1 hafta kadar erken gelecek hayırlısıyla. Ben de 1 Ekim istiyorum.

seninle aynı günlerimiz.ben de 1 ekim olsun istiyorum bakalım dr ne dicek?aslında ben son ana kadar beklemek de isterim ama bekletmezler sanırım.bir de sezeryan sonrası normal doğum yaptıran dr.lar varmış.ben de çok istiyorum normal doğurmayı..

tşk ederim canım çok sağol

ne testleri yaptırdın ben kızamıkçık geçirmedim hatta kabakulak su çiçeği kızamık bile geçirmedim
canım ben de ilk hamileliğmde annem sen kızamık geçirmedin dediği için doktoruma söylemiştik.test yapıldı.ama test sonucuna göre sen kızamık geçirmişsin hafif atlattığın için anlamamış olabilirsiniz demişti dr.öyle bişey olabilir senin de.ama mutlaka doktoruna geçirmediğini söyle.testlerini yaptır...

gözün aydın canımm
darısı başımaaa ben de sonuçlarımı merak ediyorumm...

inş idrar kültüründe de sorun çıkmaz canımm..
sağol canım darısı başınıza inşallah...

kızlar sizinde toksoplazma ve kızamıkçık testleri istedi mi dr unuz??

kızamıkçık testini istemedi dr.um.ilkinde yapılmıştı zaten ama sanırım toksoplazma yoktu istenenler arasında.yaptırmak gerekir mi acaba?

merhaba kızlar :)

aranıza yeni katıldım. hamiş olduğumu öğreneli henuz iki gün oldu.. dilerim sağlıkla ve huzurla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur.. sağlıklı günler dilerim

merhaba kızlar allah nasip kısmet ederse bende ekim annesi olucam sat tarihim 15 ocak şuan 5+2 günlük hamileyim.

merhaba kızlar :)

aranıza yeni katıldım. hamiş olduğumu öğreneli henuz iki gün oldu.. dilerim sağlıkla ve huzurla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur.. sağlıklı günler dilerim

kızlar aramıza hoşgeldiniz...tebrik ederim ikinizi de

evet hemen panik oluyoruz herşeyde ama zamanla alışırız heralde demi daha yeniyizya birazda meraktan kendmizi çok dinliyoruzz

canım kabız olmamaya çalış demekki kabızlıktan ağrıdı senin karnın gaz sancısıdır büyük ihtimalle

selam kızlar bende dün doktora gittim kalp atışlarını duyduk mide bulantım halsizligim devam edio ilaç verdi doktor mide bulantısına hayattan koptum resmen depresyondayım

selam kızlar bende dün doktora gittim kalp atışlarını duyduk mide bulantım halsizligim devam edio ilaç verdi doktor mide bulantısına hayattan koptum resmen depresyondayım

CNM ILK UC AY OYLE OLUCAK..bende aynıyım ıs ev yemek yemek bu kadar hayat gezıp tozamadım daha dogru duzgun ogrendım ogrenelı.ısten eve evde yemek ye uyku bastırır yat uyu kalk ıse gel:)bırde mıde bulantısı bendede var ymek zorla yıyorum bana kalsa hıc yemıcem ama bebbısler ıcın napcz.herkes az cok boyle cnm

çalışmayı tercih ederdim cnm zaman çabucak geçerdi ev zaten kokuyor gidi geliyor insana vaktiimin çogu işte geçerdi:)
benim midem bulandıkça bebek kolonyası kokluyorum bebişe zararlımıdır.alkol felan var içeriginde ama azdA olsa iyi geliyo

yeni gelen arkadaşar hoşgeldiniz hayırlısı olsun..inşallah hep beraber güzelce geçiririz bu özel günleri..bende hiç bulantı yok olmadı da hiç.. arada yanmalar,bu sabah resmen göğsümün acısıyla uyandım. uyku hali oluyor. derste uyuyacağım diye korkuyorum..bir sonraki kontrolüm 1 mart.şimdiden meraktayım..

orası yole tabıkıde ama bu halde calısmakta ınan kolay degıl halsızlık ve bulantıdan dolayı musterılere 5 karıs surat,bırde dedıgını anlamayan bırısı ıse yandık o an aglayacakmısım gıbı gozlerım doluyor hemen duysallasıyorum:)uyumk ıstıyorum gozlerım kızarıyor uyuyamıyorsun oyle bı degısık vel hasıl ıkısıde zor gıbı cnm ya

kızlar slm:)

hamişlerimize rabbim sağlıkla 40. haftaları göstersin sağlıklı ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inş.
bahtı yazgısı güzel, sağlıklı uzun ömürlü, hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere inş.

bende hamişim kızlar 5 haftalık meleğim kesemiz 8 mm... yolumuz uzun sağlıklı sorunsuz hamilelikler diliyorum tüm arkadaşlara:)

ne güzel canım..bebişinin kalp atışlarını duymuşsun..inşallah bende haftasonu duyabilirim:18: bende sadece uyku problemi var. akşamları erkenden uykum gelio. henüz bulantılarım başlamadı..bakalım ne olacak..dikkat et sende kendine canım.zencefilli sakız vs öneriolardı ama adını hatırlayamadım şimdi:44: bulantılara iyi geliomuş o. bi dene istersen.

Son düzenleme:
Selam Güzel Anneler
Sanırım hepimizde aynı sorunlar mevcut bende de şişkinlik ve kabızlık var ne yazık ki şimdiden karnım çıkmaya başladı bile Avm lerdeki kapılardan geçmiyorum az çok hamile görüntüsü oluşturdum zaten karnımla
Benimde kokulara karşı hassasiyetim var yemek yapmak zor geliyor. Mide ekşimesi ve hazımsızlık var çok şükür hiç kusmadım.

Mide bulantısı için ben söylemiştim zencefilli sakızı ama ben daha almadım bi kaç eczaneye sordum bulamadım zaten doktorum verdi adını siz bi bakın belki bulursunuz eczanenizde BERALMİN adı

benim migrenim tutcak galiba.hafif hafif geliyo gibi.şimdi bi minoset alsam mı tam başlamadan?off hiç ilaç içmek de istemiyorum ama içmessem çok fena oluyo.büyük ihtimalle 1 tane de yetmicek.kaç tane alabiliriz acaba?dr.a soracaktım dün unuttum sormayı da.ilk hamileliğimde bi kaç saat arayla içmiştim sanki geçmeyince off tam da hatırlayamadım..napsam

benide davet edebilirsin canım hayriye karabag seçer:))

KIZLAR MERHABA
bende acık kahverengımsı akıntı geldı bugun baya bı sızdede oluyor mu sekılde bırden korktum

Canım korkma bende de oldu. 13 gün sürdü hem de. Kesildi. Ama tekrar olabilir. Oğluma hamileyken de olmuştu. Hem de kanama şeklinde bile gelmişti ama bişey olmadı çok şükür. Birçok hamilede oluyor... Ama yine de dr unu ara istersen. Çünkü ben olur olmaz aradım, iğne verdi bana. 3'er gün arayla 4 defa iğne oldum geçti çok şükür.

merhaba kızlar doktordan geldik kalp atışlarımızı duyduk gördük , Allah'ın kadınlara verdiği bir mucize kesinlikle , 14,5 mm olmuş ,o kadarcık bir candan kalp atışı duyabilmek ne güzel bir mucize. rabbime şükürler olsun

buarada ben annesininmelegi, masumiyetçim değiştirebilir misin listede adımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…