2012' de yazın evlenecekler

aminn canım senin de Rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah gönlüne göre versin inşallah.

günaydınnnn günaydınnnnnn

artık yaz bitiyor canlarım,gelinlerin de çoğu uçtu gitti yuvasından..benim de çoookk az kaldı,3 gün sonra gidiciyim...çok mutluyum çünkü nişanlımı seviyorum,bu akşam iş çıkışında imam nikahı olucak ardından pınarımın düğününe gidicem,dün ağda işleri bitmediği için kınasına gidemedim birde akşam kuzenler ve babaannem bizdeydi evi görmeye götürdük döndüğümüzde saat 12 olmuştu neredeyse..bu aralar çok yoğun geçiyo allahtan cumaya izin aldım saç provam olucak daha birsürü ıvır zıvır iş var.sizler nasılsınız basıl gidiyo?

foruma çok uzun zamandır uğramıyorum geçen kış hep bu forumdaydım 3 ay önce evlendim 2012 yaz gelini oldum şimdide 2013 annesi olucam inşallah 3 aylıkta hamileyim Allah burdaki tüm arkadaşlarada nasip etsin inşallah...

3aylık evli 3 aylık hamilesin korunmadınız canım heralde hayırlı olsun

gülşeniiiim pınarım bi harika olmuş düğündede öle olcak eminim sende öle çok özledim zaten:18::18:

gülşenimmm kuzummm, pınar gösterdi fotonuzu, özüm sen pınarım... çok tatlı çıkmışsınız
senin de 2 günün kaldı ne güzel, sonra gözdem, sonra tuğçem vee sonra da ben
çok yoğun geçiyor bizim de bugünler.. o yüzden daha heyecanına varamadım, daha çok gerginlik var üzerimde.. işler yetişmicek gerginliği:26::18:

aa canım biliyorum seni, hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini

sağol bende seni hatırladım cnm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

2012 Yazın Evlenecekler Ne yazıkki bugün sonlandı. Haziran,Temmuz,Ağustos Ayında Birçok Arkadaşımız Yuvalarına kavuştular. Aynen Bende Haziran Ayında Kavuştum. Ve Artık Sonbahar Gelinleri Yarından Yani 1 Eylül İtibariyle Başlıyolar. Allah Hepimizi Yuvalarımızda Mutlu mesut etsin inşş. Bu Konuyu Açan Arkadaşımıza Çook Teşekkürler .. Başka Bir Konuda Görüşmek üzeree

canım benim, bu topiğin gelinleri henüz bitmedi, eylül sonbahar sayılsa da biz (bubabur ve deryaw) kendimizi sonbahar gelini olarak görmüyoruz... herşeyimizi bu başlık altında paylaştık, bu başlık altında arkadaş hatta kardeş edindik kendimize.. halen daha paylaşmaya devam ediyoruz özelde.. birbirimizin düğünlerine gidiyoruz, görüşüyoruz... o yüzden 2012'de yazın evlenecekler henüz bitmedi
son gün 16 eylül 2012 :123:
Herkese mutluluklarrr

bu kapama konusu gerçekten tatsız olmuş o zaman deryam ve benim gibi eylülde olanlar bu başlık altında paylaşımda bulunanların hakkı yenilmiş gibi oldu
evet deryam gidiyom bu cumartesi ve sıramı sana savıyorum

Ben Tatsızlık olsun diye yazmadım. Konuyu Kapama gibi bir derdimde yok canım. Yaz Gelinleri diye yazınca ee yaz da bitti normalde Eylül Bir Sonbahar Ayı Olduğu İçin O şekilde yazdım. Fakat Benim sizin düğününüzden haberim yoktu. Olsaydı zaten yazmazdım. Her neyse Allah Kavuştursun tez vakitte

Tatsızlık olmasın kızlar, boşverin

henüz veda konuşmamı yapmadım, ama bir kaç gün içinde yaparım.. bekarlığa veda

Kizlar kizlar selammmm

Nasilsiniz?
Kimler gitti kimler var hâlâ buralarda?

Deryacim az kalmis sana bu hafta sonu gidiyosun he

Bizde tatilden döndük yeni balayimizi yaptik, gezdik, tozduk, eglendik tam 3 haftayi dolu dolu yasayip geldik sükür

gülşeniiiim pınarım bi harika olmuş düğündede öle olcak eminim sende öle çok özledim zaten:18::18:

bende özledim kuzum ama hasret bitti net bağlandı iki gün önce fırsat buldukça giricem artık :13::13:

kuzumm 1 gün kaldııııı :)))) şu an böyle telaşlı geçiyor ama çok az kaldı canım tadını çıkarmaya çalış sakin olmaya çalış ki her anı hatırlayabilesin :)))

bugün tammmmm 3 aylık evliyim:))))

maşallah kuzum, nikah büyüğümsün,saygılaarrrrrr valla şaka maka bizimde 3 hafta olucak yarın.düğün geçti gitti şimdi de hayat mücadelesi var iş güç koşturmaca akşama da yemek bulaşık bu telaşlarımız var artık kuzum değişik ve çookk güzel bir duygu bu.zor ama insanın kendi evi yuvası için koşturması,sorumluluk alması çok keyifli birşey..bu arada yemek yapmayı öğreniyorum yavaş yavaş.tariflerle güzel şeyler çıkıyor ortaya birtek tavuk yaparken tariften bakmadım kendim uydurdum onda da yaktım tavuğu :)) kociş baget almış güzelcene fırına koydum yanına soğan domates patates falan koydum salçalı su yaptım fırına verdim..herşey normaldi ama sanırım fırın derecesini fazla açmışım ,250 derecede pişirdim sonuç rezaletti yaaa,tavukları tepsiden zor ayırdım valla yenilemeyecek kadar değildi ama tepside sadece tavuk gözüküyordu domatesler patatesler heppsii kömür olmuştu
neyse öğrenene kadar artık

bende özledim kuzum ama hasret bitti net bağlandı iki gün önce fırsat buldukça giricem artık :13::13:

kuzumm 1 gün kaldııııı :)))) şu an böyle telaşlı geçiyor ama çok az kaldı canım tadını çıkarmaya çalış sakin olmaya çalış ki her anı hatırlayabilesin :)))

bugün tammmmm 3 aylık evliyim:))))

maşallah kuzum, nikah büyüğümsün,saygılaarrrrrr valla şaka maka bizimde 3 hafta olucak yarın.düğün geçti gitti şimdi de hayat mücadelesi var iş güç koşturmaca akşama da yemek bulaşık bu telaşlarımız var artık kuzum değişik ve çookk güzel bir duygu bu.zor ama insanın kendi evi yuvası için koşturması,sorumluluk alması çok keyifli birşey..bu arada yemek yapmayı öğreniyorum yavaş yavaş.tariflerle güzel şeyler çıkıyor ortaya birtek tavuk yaparken tariften bakmadım kendim uydurdum onda da yaktım tavuğu :)) kociş baget almış güzelcene fırına koydum yanına soğan domates patates falan koydum salçalı su yaptım fırına verdim..herşey normaldi ama sanırım fırın derecesini fazla açmışım ,250 derecede pişirdim sonuç rezaletti yaaa,tavukları tepsiden zor ayırdım valla yenilemeyecek kadar değildi ama tepside sadece tavuk gözüküyordu domatesler patatesler heppsii kömür olmuştu
neyse öğrenene kadar artık

canlarımm ben geldim sizleri çok özledim ben işe girdim hastanede bugün fırsat buldum vallahi sizler geldiniz aklıma facesi yasaklamışlarrr yaa özleidm ben sizinle sohbeti burda çok yanlızlık çekiyom yaaa sizler olsaydınız keşikem tam evlenli 4 ay oldu heee çok güzel evlilik evlilik arifesinde olanlara diyim hemen evlensinler =)

canım benim sanırım bekar kalmadı artık :123:
son gelin bendim, ben de evlendim, 3 hafta balayı yaptım ve geldim sonunda

gülşenimmm kuzumm aldım haberini, neti bağlatmışsın, daha denk gelemedik ama geliriz elbet bi gün hasret gideririz artık

mervoşumm işin hayırlı olsun, ben de çok özledim eski sohbetlerimizi
inşallah face yasağını kaldırırlar da yine sohbetin dibine vururuz eski günlerdeki gibi
artık daha da heyecanlı olur sohbetler
evlilik kesinlikle bence de çok güzel bişeyyy

Deryaaaaaa forum takipte yakaladım seni şekerim benim napısoun çiçeği burnunda gelin hanım hani foto foto foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…