2012' de yazın evlenecekler

Selamlar herkeseeee
Telaşlarım başladı çok şükür:KK1:
gelinliğimi diktirdim bindallımı ve ayakkabılarımı aldım,damatlık işi de halloldu,
ev tutuldu tadilatı yapıldı badanası temizliği tamam:KK1:
haftaya bütün eşyalarım alınacak çok heyecanlıyımmmm

ayyy çok heycanlı,Allah mutlu mesut etsin bir ömür boyu inşALLAH GECE-KUŞU...dARISI BAŞIMA...:)

kızlar sızınkılere gore kavga cıkaran benım sanırım
cunku nısanlım ne soylesem ters algılıyor ve benı pısman edıyor
hala maddı olarak zorlulugumuz devam edıyor

gece-kusu gelınlık modelını merak ettım cok ? hayırlı olsun buarada ne guzel bıtırmıssınız neredeyse
bende beyaz esyalarımı aldım
gulsen; gelınlıgın ne asamada cok merak edıyorum keyıfler nasıl ?
kızlar bı lınk veıryorum sızde bakarmısınız
http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/516897-hangisni-almaliyim-oylarmisiniz.html#post23896336
hafta sonu alacagız ev kıra oalcak ama ıllede alın dıyolar daha ev bellı degıl

Hayirli olsun kizlar baya ilerleme var hepinizde de masallah :nazar::nazar::nazar:

Evet gelinlik modellerinizi gösterebilir misiniz bende fikir almak istiyorum :21:

YenidenDogdum; ben ilk resimdeki koltuklarini cok begendimmm. madem hem misafirlik hem günlük olcak rahat olmali :))
Köselilere bakmaz misin hiç ? Bi tekli koltukla bi köseli de fena durmaz tabi yerin müsaitse :)

Bizde evi tuttuk, kiralik. Yatak odamizi siparis verdik.. salon için koltuk tv sehpasi ortaya sehpa falan bakiyoruz.. Tek odamiz var hem salon hem oturma odasi olcak minicikkkk:KK16:
Bi kaç hafta içinde de istanbula gelip dügün ve kina alisverisimizi tamamlicaz insallah :)) az kaldi yaaaaaaaaaa :KK16::KK16:

ne kadar var dugune tatlı cadı kaca tuttunuz evı
dıger kızlar nerede en yakın dugun sanırım pink'in dugunuuu facebook kapandı hıc bısey goremıyorum haber alamıyorum

dıger kızlar nerede en yakın dugun sanırım pink'in dugunuuu facebook kapandı hıc bısey goremıyorum haber alamıyorum

canim biz fransadayiz burda tuttuk evi burda yasayacagiz.. dügünede 66 gün kaldi Allah'in izniyle..

sen naptin canim karar verebildin mi koltuklar için?

Canım nasılsın
Karışılaşamıyoruz hiç bir topikde
İş yerinde facede kapanınca yazamadım ordan sana
Nasıl gidiyor?

Selamlar herkeseeee
Telaşlarım başladı çok şükür:KK1:
gelinliğimi diktirdim bindallımı ve ayakkabılarımı aldım,damatlık işi de halloldu,
ev tutuldu tadilatı yapıldı badanası temizliği tamam:KK1:
haftaya bütün eşyalarım alınacak çok heyecanlıyımmmm

arkadaşım damatlığı nerden aldınız??? bizim 2ay 5gün kaldı:

Günaydınnnn Canlarrr Bende Gülşengo'yu takip etmek için geldim çünkü merak ettimmm :KK16:

Deryaw Gülay :*

Ben geldim la sen nerdesinnnn :KK52:

Ciddi deryaw Gülşengo nerelerde Kuzum haberin var mı ?
ya ben burdayım da, msjlarım açılmıo o yüzden yazamadım:26:
Gülşen arada gelio buraya ama bi kaç gündür ben de görmüyorum, özledim walla, noldu acaba, canı da sıkkındı biraz.. teli var mı sende kuzum?

ya ben burdayım da, msjlarım açılmıo o yüzden yazamadım:26:
Gülşen arada gelio buraya ama bi kaç gündür ben de görmüyorum, özledim walla, noldu acaba, canı da sıkkındı biraz.. teli var mı sende kuzum?

evet var kuzummm söylüyorummm yazzz :KK1:

X