• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle birlikte olduk ne yapmam lazım

• Konu Sahibi Konu Sahibi mynnx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 senelik sevgilimle ilkimi yaşadım birlikte oldum ama inişli çıkışlı bir ilişkimiz var evlenmemiz pek mümkün değil. Bu olayı aklımdan çıkaramıyorum vicdan azabı çekiyorum nasıl böyle bir şey yaptım diye hep kafamda kuruyorum ileride evleneceğim kişi ya da tanıştığım kişi beni kabul etmezse veya ilerideki eşime bu durumu söylemem gerekiyor mu nasıl söyleyebilirim ?
Hayat senin hayatin kimseye hesap vermene gerek yok ama ilerde evlenecegin insana da ben bakireyim diye yalan soyleme. Sonrasi daha zor olur.

Peki sizce ilerideki eşim olacak kişiye bunu söylemeli miyim ?
Ben daha önce hiç kimse ile beraber olmamıştım, söylemedim . Bunun söylenmesi gereken bir şey olduğunu düşünmüyorum. Nasıl ve neden konuşulur onu bile kestiremiyorum. Ama olur da karşı taraf bu konuda çok hassastır o daman söylemek gerekir. Ama durduk yere neden söylensin ki.

Eğer aktif seks hayatınız olacak ise bence spiral kullanmaya başlayın. Kendi korumanızı ele alın.

İleride evleneceğiniz kişi sizi siz olduğunuz için her şeyinizle sevecek. Dolayısıyla geçmişte ne yaşadığınıza takılmayacak. Olması gereken bu. Eğer problem ederse zaten o kişiyle evlenmeyin.

2 senelik sevgilimle ilkimi yaşadım birlikte oldum ama inişli çıkışlı bir ilişkimiz var evlenmemiz pek mümkün değil. Bu olayı aklımdan çıkaramıyorum vicdan azabı çekiyorum nasıl böyle bir şey yaptım diye hep kafamda kuruyorum ileride evleneceğim kişi ya da tanıştığım kişi beni kabul etmezse veya ilerideki eşime bu durumu söylemem gerekiyor mu nasıl söyleyebilirim ?
Erkek de yapsa kadın da yapsa evlilik dışı beraberlik doğru değil. Buradaki herkes isterse aksini yazsın ama kadın ve erkek eşit değil hamile kalsan diyelim kim karnında taşıyacak? Kim sorumluluk almak zorunda daha fazla ??

Karşıdaki kişi bunu ilkten kabullense bile ileride kavga sırasında vs bir şey olduğunda illa yüzüme vurmaz mı genelde erkeklerin böyle bir yapısı var
Kabul etmek ne? Yüze vurmak ne? Siz kabul edilmesi gereken defolu mal değilsiniz, önce bunu bir kavrayın. Okudum okudum yazmayayım dedim ama şuna dayanamadım. Siz böyle ezilir büzülürseniz kabul de etmezler, yüzünüze de vururlar, size çöp muamelesi de yaparlar.

Tavrınızı karşınızdaki erkeğe göre belirlemeyin. Bir duruşunuz olsun yahu.

Ay şu beğenmedim atanlar neyin kafasını yaşıyosunuz Allah aşkına. Benim bekaret takıntım yok buna rağmen evlendikten sonra birliktelik yaşadım. Böyle bekaret takıntısı olan kendisini kirli hisseden beni kabul ederler mi kafasına giren kızlar çatır çatır sevişiyor. Sonra ağlıyolar.
Siz burda sabaha kadarda sevişmek normal deseniz bu kafa yapısındaki kişi bunu, eksi bi durum olarak görür diğer ilişkilerinde.
Evleneceğin adamı kandırmak normal geliyor sanırım.

Ben daha önce hiç kimse ile beraber olmamıştım, söylemedim . Bunun söylenmesi gereken bir şey olduğunu düşünmüyorum. Nasıl ve neden konuşulur onu bile kestiremiyorum. Ama olur da karşı taraf bu konuda çok hassastır o daman söylemek gerekir. Ama durduk yere neden söylensin ki.

Eğer aktif seks hayatınız olacak ise bence spiral kullanmaya başlayın. Kendi korumanızı ele alın.
Karşı taraf konuyu açmadan sormadan ben söylemem zaten ama hiç konuyu açmayıp ileride bunun farkına varırsa olaylar ne olur onu bilemiyorum bu yüzden kafam karışık

Kabul etmek ne? Yüze vurmak ne? Siz kabul edilmesi gereken defolu mal değilsiniz, önce bunu bir kavrayın. Okudum okudum yazmayayım dedim ama şuna dayanamadım. Siz böyle ezilir büzülürseniz kabul de etmezler, yüzünüze de vururlar, size çöp muamelesi de yaparlar.

Tavrınızı karşınızdaki erkeğe göre belirlemeyin. Bir duruşunuz olsun yahu.
Haklısınız

Sorumluluğunu kaldıramayacağınız işlere neden giriyorsunuz anlayamıyorum.

Ay şu beğenmedim atanlar neyin kafasını yaşıyosunuz Allah aşkına. Benim bekaret takıntım yok buna rağmen evlendikten sonra birliktelik yaşadım. Böyle bekaret takıntısı olan kendisini kirli hisseden beni kabul ederler mi kafasına giren kızlar çatır çatır sevişiyor. Sonra ağlıyolar.
Siz burda sabaha kadarda sevişmek normal deseniz bu kafa yapısındaki kişi bunu, eksi bi durum olarak görür diğer ilişkilerinde.
Evleneceğin adamı kandırmak normal geliyor sanırım.
Hayır yanlış anladınız kandırmak gibi bir durum yok sadece o sormasa da söylemem gerekiyor mı diye sormuştum

Hayır yanlış anladınız kandırmak gibi bir durum yok sadece o sormasa da söylemem gerekiyor mı diye sormuştum
Beybi kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin, sana bunu soran seni eksik görecek (ki sevişmek gayet normal bi şey) dağ ayılarından uzak durursan mesele bile olmaz. Muhafazakar kesim olur bekarete önem verir ne bileyim hayat boyu kızlara yaklaşmamış bi adam çıkarsa o soru bu tarz insanlardan gelir.
Yoksa normal ilişkide kendini tanıtırsın ne seversin ne sevmezsin işin gücün nedir vs vs anlatırsın, başından evlilik geçer söylersin gibi bu bilgiler verilir.Tutup seks yaptım yapmadım konularına girilmez.
Bi erkekte dediğim modellerden değilse zaten sormaz

Size sorun olmaz diyemem . Türkiye’de yaşıyoruz . Yani durumu bile bile kandırmak istemiyorum . Ama herkes için sorun olmaz bu durun . ilerde birlikte olacağınız ve evleneceğiniz kişiyi bunu sorun etmeyecek birini seçeceksiniz .
Bundan sonra bu iş sizde . Seçimlerinize göre sorun olup olmaması değişir . O yüzden korkmayın . Yani önerim Sizin için önemli olan şeylere daha dikkatli olun. Kendi bedeninizle ilgili istediğiniz sınırı koyabilirsiniz. Buna kimse karışamaz.

Söyledikten sonra karşı taraf bana ne gözle bakacak düşüncesi var işte
Çünkü siz de o gözle görüyorsunuz. O yadırgadığınız, ayıpladığınız, .... dediğiniz kızlardan birisi olmayı kendinize yakıştıramıyorsunuz.

Diyemiyorsunuz ki "Beni seven böyle sevsin!", diyemiyorsunuz "Zarıma bakan öte dursun!"... Diyemiyorsunuz "Ben mal mıyım arkadaşım, kıymetim düşsün?!"

İfade verin tabii, bir başkasıyla ilişkiye başlayınca "Ben geçmişte bla bla" diye yüzünüzü yere eğerek, göz yaşları içinde anlatın ve "Sana layık değilim ama işte, belki sen çekip çıkarırsın beni bu hayattan" diye de ekleyin. Sanki yeni sevgiliniz sizi sokaklardan kurtarıyormuş gibi minnet duyun.
İnsanın bir duruşu olur ya.

Beybi kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin, sana bunu soran seni eksik görecek (ki sevişmek gayet normal bi şey) dağ ayılarından uzak durursan mesele bile olmaz. Muhafazakar kesim olur bekarete önem verir ne bileyim hayat boyu kızlara yaklaşmamış bi adam çıkarsa o soru bu tarz insanlardan gelir.
Yoksa normal ilişkide kendini tanıtırsın ne seversin ne sevmezsin işin gücün nedir vs vs anlatırsın, başından evlilik geçer söylersin gibi bu bilgiler verilir.Tutup seks yaptım yapmadım konularına girilmez.
Bi erkekte dediğim modellerden değilse zaten sormaz
Karşı tarafta bunu sormazsa yine de söylemeyeyim mi yani ya evlendikten sonra sorun olursa

Madem bekaret senin için bu kadar önemli ilişkin kötü gittiğini ve evlenmeyeceğini bildiğin halde neden birlikte oldun?
Bunu yaşadığımda ilişkim çok güzel gidiyordu o zamanlar bekareti bile düşünmemiştim ama erkek arkadaşımın tavırlarından sonra pişman oldum kafaya takar oldum

Kimseye gecmisini anlatmak zorunda degilsin.
Erkeklerin cogu bakire degil, her pisligi yapip evlenecegi insanin gecmisinin olmamasini bekleyemezler.
Senin bakireligine önem veren biriyle zaten evlenme, cok daha önemli seyler var bu hayatta.

Neden vicdan azabi cekiyorsun? kime karsi?
Dini acidan düsünüyorsan, tövbe et ve kimseye bahsetme bundan, kimseyi ilgilendirmez.

Back
X