• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle birlikte olduk ne yapmam lazım

• Konu Sahibi Konu Sahibi mynnx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilişkiniz kendinizi rahat hissetmediğiniz bir mekanda mı olur genelde, otel gibi falan? sevişmenizden bahsederken bile rahat değilsiniz gibi.

Evlenmeden önce birlikteliği kadin ya da erkek uygun bulmuyorum. Bence bu hem duygusal hem fiziksel bir şey. Degmeyecek kisilere gönlünü vücudunu yormana değmez. Ayrıca kültürümüzde herkes kadın ya da erkek evlenmeden önce sevisiyor gibi bir algı var sitede ama bu öyle değil. Gayette kendini eşiyle yaşayacağı o özel ana dini/duygusal/mantıki sebeblerle bırakan insanlar da var. Bunu da cahillik vs tanimlamalarla yaftalamaya gerek yok. Sevişenin kendi tercihiyse, sevismeyenin de kendi tercihi.

Allah herkesin karşısına kendi gibisini çıkarsın diyorum. Bu konuda hassas olan insanlar hala var hem de sosyal medyada sanılanın aksine çoklar. Kendileri gibisini istemek de hakları.

Yaşadığınız durumla ilgili psikolojik destek alabilirsiniz. Evlilikle ilgili de bakir olmayan bir erkek bunu dert etmemelidir muhtemelen. Etmesi absürt olur. Siz de o şekilde bir evlilik yaşayabilirsiniz.

Şahsen ben evlilik öncesi biriyle birliktelik yaşamış biriyle evlenmek istemezdim. Çünkü kendim de bu konuda hassas davrandım. Ben sevismediysem evlenecegim adamda tutaymis kendini derim.

Evet devam ediyorum ama onunla her konuştuğumda bu konu tekrardan aklıma geliyor. Bende öyle bir algı yarattı ki “biz zaten evlenmek zorundayız” gibi. Hiç mutlu değilim
Bence odaklanman gereken şey bekaret değil. Karşındaki insanı tanımaya çalış, evlensen mutlu olabilir misin, anlaşabilir misin, bunları iyice bir düşün. Sırf ilişki yaşadın diye evlenirsen çok zorluk çekersin. Mutlu değilim diyorsanda daha fazla devam etme, biran önce ayrıl. Birkez beraber olmuşsunuz, devamı gelir illaki. Tekrar aynı hatalara düşmeden bitir ilişkini.

Bence odaklanman gereken şey bekaret değil. Karşındaki insanı tanımaya çalış, evlensen mutlu olabilir misin, anlaşabilir misin, bunları iyice bir düşün. Sırf ilişki yaşadın diye evlenirsen çok zorluk çekersin. Mutlu değilim diyorsanda daha fazla devam etme, biran önce ayrıl. Birkez beraber olmuşsunuz, devamı gelir illaki. Tekrar aynı hatalara düşmeden bitir ilişkini.
İlişkim beni çok yordu psikolojik açıdan da iyi gelmiyor bana sürekli bi tartışma kavga. Her tartışmada beni haksız görüyor. Birlikteliğin devamı gelmedi tövbe ettim hep o yüzden istemedim

Öyle ama erkekler öyle düşünmüyor. Ben istediğim her şeyi yaparım ama evleneceğim kişinin bakire olması gerekiyor kafasındalar
Iliskinin baslarinda karsindaki kisinin agzini ararsin, oyle diyorsa kusura bakma ben de bakir istiyorum der ayrilirsin. O bakire isteyince oluyor da sen bakir isteyince mi olmayacak 🤷 Her erkek ve kadin ayni kafada degil.
Ama karsindakine iliskinin baslarinda yerli yersiz ben bakire degilim deme sakin. Senin butun ozelini bilmelerine gerek yok. Iliskin oturunca, karsindakinin guvenilirliginden,karakterinden emin olununca konusulacak seyler bunlar.

Vakti geldiğinde evleneceğin kişiye durumu anlatırsın. Tövbe etmeye devam et ve lütfen aynı hataya tekrar düşme. Bu sayfada zina normal görülüyor ama sen inançlı birisin o yüzden yorumları buna göre oku
İslama göre de anlatması gerekmiyor.günah kişinin kendisini bağlar.

İlişkim beni çok yordu psikolojik açıdan da iyi gelmiyor bana sürekli bi tartışma kavga. Her tartışmada beni haksız görüyor. Birlikteliğin devamı gelmedi tövbe ettim hep o yüzden istemedim
Ayrilmak en doğrusu o zaman.

Back
X