Eki Görüntüle 306893
Kizlar ankara saman pazarinda bu ayak havlulari 10TL bana biraz tuzlu geldi ama bilemiyorum aldirsam mi ablama? Buna benzer pulluydular.
7,5TLye sadece kenari pullu olan vardi. 5TL de hic pulu olmayanlardan vardi.
Kac tane almak lazim bu havlulardan?
gulsengocuum ben TRye gelince agda yapmtirmak istemedigim icin iyi bir makinem olsun diyorum ama bende ki sorun makineyle alinca tek tük tüyler deri altindan uzuyor o zaman da jiletle aliyorum bi sefer yine bekliyorum tekrar makineyle aliyorum.. ugras anam ugras sonu gelmiyor ki
yenidendogdum canim evet ama ben froumda cok okudum ailenin durumu olmadigi icin gelin damat hersey kendisi aliyor bu ne demek oluyor kendimizle gurur duyabiliriz demek oluoyr bu yasta biseyler basarabilmisiz demek ki yuva kurmak kolay degil..
Amin canım:)ayy hamile mii:)ne güzel:) Bir şey olduğu yok onlara olan bana oluyo hep canım.daha bebekken bırakmışlar beni istememişler öyle yani kendi annesiyle bile görüşmemeye dayanabilen bi kadın o bilmiyorum onlarla ilgili şeyleri
Yeniden dogdum hani diyorum bi tane pullu mu alsam ceyiz serilecegi gün icin?
Ece canim senin adina üzüldüm ama herseyde bir hayir vardir.. Kaynanan kaynatan sana öz ana baba olurlar insaAllah canim..
annenle baban birliktemi bırakıp gitmişler seni
benimde minişim var ondan ayrılmaya asla dayanamam kı herkez oglumu bırakmamı söylemişti üstelik ben ısteyken verırler dıye 20 gun tam ıse goturdum getırdım daha ell kadarken
Allah onu benden ayırmasın
sen calısıyormusun ece ?
yolcu bende cok okudum sana katılıyorum az olsun öz olsun bizim olsunmutluluk olsun
öyleler zaten canım merak etme kocaman bi ailem var artık benim:)kendi bebişimi de kucağıma aldığım zaman tamamlanacak herşey:)
yolcu alcaksan ya sedeflı al yada gümüş
sarı abartı kacar tabı koltukların halılarına falan uyuyosa bıse dıyemem
Amin canim insaAllah :)
canim ayak havlusunu banyo ya sericem ki ben abdest alinca hani lazim oluyor ya halilar la koltuklarla bi ilgisi olmayacak
yolcuu
bızım banyomuz wc banyo bır arada lavaboda kapının onunde holde :13: hahahah ama cok güldüm bildiğin böyle hayal ettim yaaneee
Herkese Merhabalar kızzzzlaaarrrr
Umarım herkess çok çok iyidir
ben malum sene sonu hesap ızdırabındayımmmmm o yüzden fazla gelemiyorummm buralarraaaa
yolcuu
bızım banyomuz wc banyo bır arada lavaboda kapının onunde holde :13: hahahah ama cok güldüm bildiğin böyle hayal ettim yaaneee
hihi canim benim ya gerci bende bilmiyorum banyomuz nasil olacak diye ama ayak havlusu yine de 5TL lik alsam yeter diyosun hemi?
aynen tatlımmm yenidendoğdumun dediği gibi boncuklu fln alma 5 tane alsan yeter
he gösterişten bi tanede boncuklu alabilirsin evde kendin bile yapabilirsin ama sen yurtdışındasın o boncuklardan bulamazsın dimi pardonnn..
neyse yani şöyle koyu renkler degilde daha şirin pempe lila gibi renklerde bi tane al bence
digerlerini de normal al yoksa kullanılmazz bende almayı düşünüyorum
iyim canım iş güç uğraşıyorum işte akşam kurbanım içnn hediye bakmaya gidicemsen neler yapıyosun
inşallah:)inşallah herkesin bebek hazırlıklarınıda okuruz böyle:)
aynen tatlımmm yenidendoğdumun dediği gibi boncuklu fln alma 5 tane alsan yeter
he gösterişten bi tanede boncuklu alabilirsin evde kendin bile yapabilirsin ama sen yurtdışındasın o boncuklardan bulamazsın dimi pardonnn..
neyse yani şöyle koyu renkler degilde daha şirin pempe lila gibi renklerde bi tane al bence
digerlerini de normal al yoksa kullanılmazz bende almayı düşünüyorum
Ececim nekadar sanslısn ki böyle bir nisanlın var ve ailesi seni benimsemiş neler yasayabildiğini senin kadar olmasada az cok anlayabiliyorum kac yasındasın canım ve resimdeki senmisin merak ettim??*
pembeee :) :)
5-6 yeterlı canımm ceyız ıcınde boncuklu alımına heee dıyorumm
gelinlik modellerini bence paylaşmayalım süpriz olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?