2012' de yazın evlenecekler

Kızlarr sizce nasılllll promoskop sitesinde gezinirken tesadüf gördümm takvime bakarkene ayy ben bayıldımmm kocişe mail attım hemen bunu bugünün fırsat ürünüymüş fiyatına uygun geldi bana

bence cok hos fıyatı neymiş bu renk tonlarını bende cok begenıyorum

Elifcim koltuk takımına bittim benn mümkünse sehbanın değilde koltuğun marka fiyatına baksan....

sakin olun kzucuklarım hemencikin bilgilendiriyorum sizleri sehbanın fiyatı 299 tl düşmüş lavantam tekrar baktım evet koltuklar harikaa hatta muhteşemm ekliyorum sizler için..
fiyatıda 2.450 tl gayet uygun geldi ama merak ettiğim sadece üçlüsüyle teklisimi var? :26: lavantam bide açılıyomuş bu bak

Eklentiler

• $cazibe-koltuk-takimi.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 23
  • $cazibe-koltuk-takimi-1.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 19
  • $cazibe-koltuk-takimi-2.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 23

AA FİYATIDA İYİ BENCE AÇILMASIDA İYİ ben butarz düşünebilirm çok beğendim ama daha açık renkelr olabiir...aklım hep beyazda sanki temiz tutabilcemişim gibi markasını sanırım cazibe koltuk takımı diye araştırsam bulurum..şimdi işim var ama snr bakarım..saol cnmm fiyatlar için sehba çok güzel fiyat olarak 300 tl bilmiyorum tatlım pahalı sanki ama diğer sehba fiyatlarından habrm yok..hem mobilyalarla alındımı hediye veriliyor yaa istesene kuzummm

canım siteyi msj atarım sana bakarsın iyice.. daha mobilyalarımızı almadık ama nebilim hedaye olarak orta sehba verirlermi ki :26:

koltukta ıyımıs ama bır tane daha buyugu yokmu acaba markası fılan yazmıyormu canım
canım biz istikbalden baktım fiyatlar 300 tlden aşağı değil
Ben sehpa tv unitesi boyle mobılyacılar carsıları oluyorya oradan daha uygunu alırız dıye düşünüyorumbilmiyorum ama nedense öyle düşünüyorum

bende koltuklarımı ya beyaz ya kırık beyaz yada boyle renkler bu ıstedıgıme gore kısmen koyu bıle kalıyor

lavantacım senin zevkini çözdüm galiba sanırsam yani bu nasıll ?

Eklentiler

• $istanbul-koltuk-01.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 21
  • $istanbul-koltuk-04.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 27

Canım markası yazmıyo sanal mobilya diye bi siteden buldum 2 yıl garanti veriyolarmış ..

canım evet fiyatı çok uygun ama markası ne ? ben inegöl mobilyadan almayı düşünüyorum kızlar, fiyatları çok uygun araştırdım genelde kullananlarda memnun almadıysanız mobilyalarınızı ordan bir bakın bence

hıı anladımm canımm bunlar evet olabilir alyans dıye dusunduydum ben

alyans bol canım o yüzden kalsın. aşkım şimdi düğün için yine alyans alır kesin. gelir yine bi sürpriz

Havincim iyiyim sağolasın sen nasılsın? ayyy hesaplar karıştı pardon kızlar

idare eder işte canım

sağol canım. sende iysindir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…