Kızlarr sizce nasılllll promoskop sitesinde gezinirken tesadüf gördümm takvime bakarkene ayy ben bayıldımmm kocişe mail attım hemen bunu bugünün fırsat ürünüymüş fiyatına uygun geldi bana
bence cok hos fıyatı neymiş bu renk tonlarını bende cok begenıyorum
canım bugün son 10 saati kalmış prosyonun bitmesine 299 tl normalde 640 tl bana iyi geldi fiyatı
sehpa cok guzel evet ama bana pahalı geldı
sakin olun kzucuklarım hemencikin bilgilendiriyorum sizleri sehbanın fiyatı 299 tl düşmüş lavantam tekrar baktım evet koltuklar harikaa hatta muhteşemm ekliyorum sizler için..
fiyatıda 2.450 tl gayet uygun geldi ama merak ettiğim sadece üçlüsüyle teklisimi var? :26: lavantam bide açılıyomuş bu bak
AA FİYATIDA İYİ BENCE AÇILMASIDA İYİ ben butarz düşünebilirm çok beğendim ama daha açık renkelr olabiir...aklım hep beyazda sanki temiz tutabilcemişim gibi markasını sanırım cazibe koltuk takımı diye araştırsam bulurum..şimdi işim var ama snr bakarım..saol cnmm fiyatlar için sehba çok güzel fiyat olarak 300 tl bilmiyorum tatlım pahalı sanki ama diğer sehba fiyatlarından habrm yok..hem mobilyalarla alındımı hediye veriliyor yaa istesene kuzummm
koltukta ıyımıs ama bır tane daha buyugu yokmu acaba markası fılan yazmıyormu canımsakin olun kzucuklarım hemencikin bilgilendiriyorum sizleri sehbanın fiyatı 299 tl düşmüş lavantam tekrar baktım evet koltuklar harikaa hatta muhteşemm ekliyorum sizler için..
fiyatıda 2.450 tl gayet uygun geldi ama merak ettiğim sadece üçlüsüyle teklisimi var? :26: lavantam bide açılıyomuş bu bak
Ben sehpa tv unitesi boyle mobılyacılar carsıları oluyorya oradan daha uygunu alırız dıye düşünüyorumbilmiyorum ama nedense öyle düşünüyorumcanım biz istikbalden baktım fiyatlar 300 tlden aşağı değil
AA FİYATIDA İYİ BENCE AÇILMASIDA İYİ ben butarz düşünebilirm çok beğendim ama daha açık renkelr olabiir...aklım hep beyazda sanki temiz tutabilcemişim gibi markasını sanırım cazibe koltuk takımı diye araştırsam bulurum..şimdi işim var ama snr bakarım..saol cnmm fiyatlar için sehba çok güzel fiyat olarak 300 tl bilmiyorum tatlım pahalı sanki ama diğer sehba fiyatlarından habrm yok..hem mobilyalarla alındımı hediye veriliyor yaa istesene kuzummm
hıı anladımm canımm bunlar evet olabiliralyans dıye dusunduydum ben
tesekkurler canım bende oyle kendı tasıdnan zıyade kenarındakı taslar hosuma gıttı ama bana fıyatı pahalı geldı
ne kadar da canım ? gerçi tek taşlar 750 den başlıyo oda en uyduruk olanları
koltukta ıyımıs ama bır tane daha buyugu yokmu acaba markası fılan yazmıyormu canım
Ben sehpa tv unitesi boyle mobılyacılar carsıları oluyorya oradan daha uygunu alırız dıye düşünüyorumbilmiyorum ama nedense öyle düşünüyorum
bende koltuklarımı ya beyaz ya kırık beyaz yada boyle renkler bu ıstedıgıme gore kısmen koyu bıle kalıyor
sakin olun kzucuklarım hemencikin bilgilendiriyorum sizleri sehbanın fiyatı 299 tl düşmüş lavantam tekrar baktım evet koltuklar harikaa hatta muhteşemm ekliyorum sizler için..
ne kadar da canım ? gerçi tek taşlar 750 den başlıyo oda en uyduruk olanları
1600 fiyatı canım ondan duymadım onuda kuzen sormus pardon ama kaca maal oldu dıye tam resmını netten bulursam koyayım canım
Havincim iyiyim sağolasın sen nasılsın? ayyy hesaplar karıştı pardon kızlar
unutamıyorummmmmmmmm
havin ben sana cvp yazıcaktım kaynadı gitti yazmaya başlıyorum aklımda 2 yoruma cvp yazmak oluyor bitanesini yazana kadar diğerini unutuyorum..tatlım nbr nasılsın başka bieye cvp yazcaktım ama geçtii ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?