• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

geçmiş olsun havincim..acil şifalar versin rabbim..moralin iyi olursa herşey iyi olurr unutma ne olur..

inegöl biizm buraya yakın bigada var 1 saat uzakta orda inegöl mobilya gidip ordan alışveriş yapan çok ben hiç yapmadımm

Bende kendi kendime gülüyordum, ne çeyizim var ne bişey. demek yalnız değilmişim :P arkadaşımın bu bahardaki çekimlerini yapan fotoğrafçısi vardi Manolya Karayel çok hoşuma gitti fotoğrafları bir tek onu ayarladım :)) Tek yapılacak şey oymuş gibi :))
Gerçi düğün için bir organizasyon şirketi ile anlaşmayı düşünüyorum. Benim yerime uğraşıversinler yoksa hem iş hem hazırlık yap birde düğün teleşesi bünyem kaldırmıyor. g bana daha var ama acayip sardı heyecan içimi. Aklıma geldikçe bir tuhaf oluyorum. Birde kına da da bohça fln derdi olacak mı ufff hiç anlamıyorum bu işlerdennn

tahlil sonuçlarımı almış nişanlım. geldi şimdi. kist varmış yine:14::14::14:

canım üzülme doktorlar kızları tam muane edemedikleri içn kist diyebiliyolar evlenince anlaşılıyo çoğu zman..
ve sana şunuda sölim annemde yaşamış böle bi sorun hemde en iyi araştırma hastanesinde anneme demişler rahmini alıcaz diye çok korkutmuşlar annem bi kaç yere gitmiş ve sadece iltihap olduğu anlaşılmış biraz fazla iltihabı varmış ilaçlarla tedavi görünce geçmş ve sonra bana hamile kalmış .. Düşün yani kadına resmen kist var diyip rahmini alacaklarmış :53::53:

tam sorunlar kalmadı derken tam iyi gidiyo derken ufak tefek sorunlar takmıyoruz mutluyuz derken neden ki. niye her defasında bizim başımızdan aşağı kaynar sular dökülüyo. offffff oooof. hiç bişey istemiyorum benyaaa

Günaydın canlarrr napıyosunuz bakim ben doktordan geldim şimdik işe bi çanta dolusu ilaçla :2::2:
çook geçmiş olsun kuzuu, ihmal etme iç ilaçlarını, dikkat et kendine :70:

hoşbuldum tatlımm.açıkcası bende pek anlamıyorum canım yaa :26: senin bilgin varsa ki almışsınız vardır, nasıl birşey almalıyım sence? evet cnm ankaradayım ben
ankarada nerelerde uygundur bilmem ama sana kabataslak şöyle bilgi verebilirim

örneğin,
tek taş 0,50karat ,
H (iyi bir renktir, G her yerde bulunmaz ve daha pahalı olur ama zaten I-H-G gibi renkleri bizim gözlerimiz pek ayırt edemez)
vs berraklık taki bir yüzük,
atasay, altınbaş vs gibi yerlerde yaklaşık olarak 5.000-5.500tl gibidir, daha pahalı bile olabilir ama mağazadan aldığım fiyatlar bböyleydi
ama sertifikalı satan, güvenilir kuyumcular var, oralarda marka bedeli olmadığı için yüzüğün fiyatı 3.000 lere kadar düşüyor

eğer bütçen bu kadar yüksek değilse, 0,20-0,25 civarı birşey de montürü güzel olmak kaydıyla gayet zarif durur, emin ol :)
ben pırlanta severim ve az buçuk ilgi alanıma girer :114:

Başka fikir var mı? Ne alsam bilemiyorum, alınabilecek her şeyi de aldım.
Kayınvalidem de yılbaşında yanımızda olacak, ona da bir hediye gerekir mi acep?
ben istiyorum onlara da ufak minik bişeyler alayım, severim ben hediye almayı :114:

bu arada kızlar adresler gönderildimi? ben hep kaçırıyorum:37:
balım peteğiimm, gecekuşum göndermişti face ten adesleri ama sonra mesaj attı tekrardan, onları silin, ben tekrar göndericem diye :114:

Gene herkezcikler gitti

Merhaba Kızlarrr

Yeni gelen arkadaşlar Hoşgeldinizzz...

Lavantacımm

süprizin gerçekten iyi düşünülmüşş benceee ama sizin tavsiyeleriniizi fln dinlerkennn aklıma geldi

benim nişanlımın hoşuna gider mi gitmez mi bilmiyorum ama

çok kağıt yerine sadece bir tane

kazak : 24,9

kargo bedeli : 5,90

çikolata 10,9 krş

bu hediyeyi aldığındaki gülümseyişin paha biçilemezzz :16:

die not yazsak nasıl olurr???
çok güzel fikir pinkim lavım :1:

kampanyalı fiyatmış, belki o yüzden bu kadar uygundur ama netten pırlanta yüzük alınır mı ki yaa, ben güvenemeyebilirim :26:

bu aradaaaa cümleten merabayın hatunlarııııımmmmm :16::16:

canım üzülme doktorlar kızları tam muane edemedikleri içn kist diyebiliyolar evlenince anlaşılıyo çoğu zman..
ve sana şunuda sölim annemde yaşamış böle bi sorun hemde en iyi araştırma hastanesinde anneme demişler rahmini alıcaz diye çok korkutmuşlar annem bi kaç yere gitmiş ve sadece iltihap olduğu anlaşılmış biraz fazla iltihabı varmış ilaçlarla tedavi görünce geçmş ve sonra bana hamile kalmış .. Düşün yani kadına resmen kist var diyip rahmini alacaklarmış :53::53:

iyide ben kanserdim zaten. hata falan yok bende. tekrar kist oluştu işte

tam sorunlar kalmadı derken tam iyi gidiyo derken ufak tefek sorunlar takmıyoruz mutluyuz derken neden ki. niye her defasında bizim başımızdan aşağı kaynar sular dökülüyo. offffff oooof. hiç bişey istemiyorum benyaaa

herşeyde bir hayrın oldğuna inanarak sabret canım, Allahım beterinden korusun. düzelir inş. en kısa zamanda.benim arkadaşımda 4yıl boyunca çekti bu kisti ama sonradan geçti ilaç kullanmıştı.hemen hamile kaldı şimdi bir oğlu var maşallah :nazar: sen hiç üzme yıpratma kendini tıp çok ilerledi herşeyin bir çözümü var şükür

çook geçmiş olsun kuzuu, ihmal etme iç ilaçlarını, dikkat et kendine :70:

ankarada nerelerde uygundur bilmem ama sana kabataslak şöyle bilgi verebilirim

örneğin,
tek taş 0,50karat ,
H (iyi bir renktir, G her yerde bulunmaz ve daha pahalı olur ama zaten I-H-G gibi renkleri bizim gözlerimiz pek ayırt edemez)
vs berraklık taki bir yüzük,
atasay, altınbaş vs gibi yerlerde yaklaşık olarak 5.000-5.500tl gibidir, daha pahalı bile olabilir ama mağazadan aldığım fiyatlar bböyleydi
ama sertifikalı satan, güvenilir kuyumcular var, oralarda marka bedeli olmadığı için yüzüğün fiyatı 3.000 lere kadar düşüyor

eğer bütçen bu kadar yüksek değilse, 0,20-0,25 civarı birşey de montürü güzel olmak kaydıyla gayet zarif durur, emin ol :)
ben pırlanta severim ve az buçuk ilgi alanıma girer :114:

ben istiyorum onlara da ufak minik bişeyler alayım, severim ben hediye almayı :114:

balım peteğiimm, gecekuşum göndermişti face ten adesleri ama sonra mesaj attı tekrardan, onları silin, ben tekrar göndericem diye :114:

çok güzel fikir pinkim lavım :1:

kampanyalı fiyatmış, belki o yüzden bu kadar uygundur ama netten pırlanta yüzük alınır mı ki yaa, ben güvenemeyebilirim :26:

bu aradaaaa cümleten merabayın hatunlarııııımmmmm :16::16:

teşekkr ederim gasomm içiyom mecbur napim :2: hoşgeldinn bu arada :16::16:

iyide ben kanserdim zaten. hata falan yok bende. tekrar kist oluştu işte

havin kusura bakma ben sadece morel olsun diye söyledim.

tahlil sonuçlarımı almış nişanlım. geldi şimdi. kist varmış yine:14::14::14:
canım bozma hemen moralini, biyopsi yapıldı mı ki? patoloji raporu falan yok sanırım daha?
hemen kötü şeyler getirme aklına, kist demek hemen kanser demek değil sıkma canını hemen :70:

kızlar geleneksel atasay altın çadırında 8-9-10-11 aralıkta zararına satış yapılcakmış.tek taş 890 lira ve 222 liralıkta hediye para veriyolarmış ama sadece istanbulda imiş bu çadır galiba :14:

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor.
Gasoline+,
LamEliff+,
yurda87,
havingzl,
ankara_ankara,
pink_love,
YenidenDogdum,
Lavanta+

hepiciğinizee selamlarrr:3::3::3:yağmurrr yağıyorrr sellerrr akıyorrr rosaaa camdannn bakıyorr durumundayım bennn:51::51: hastalara acil şifalar:94: yeni gelenler hoşgelmişlerr:71:
lameliifffffffff lavantama gösterdiğin o kutu ne güzell bişii kızzz nerdee hangi sitede oo:6:

kızlar geleneksel atasay altın çadırında 8-9-10-11 aralıkta zararına satış yapılcakmış.tek taş 890 lira ve 222 liralıkta hediye para veriyolarmış ama sadece istanbulda imiş bu çadır galiba :14:

evet canım burda ve çok kalabalık oluyo, haberlerde de gösteriyolar ya anacım bi de kriz var diyolar, millet birbirini eziyo altın almak için :9:

canım sakın ısyan etme rahım kanserımı dedıler sana? kac yasındasın ? Inanırsan herseyın ustesınden gelırsın bebegım

Back