• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

alyans bol canım o yüzden kalsın. aşkım şimdi düğün için yine alyans alır kesin. gelir yine bi sürpriz

idare eder işte canım

sağol canım. sende iysindir umarım

ay bende anlamaya baslıcam arıtk ne zaman boyle alengırlı bı olay cıkarıyo bana hafıften sezıyorum altından hep suprız cıktı kendısı bugun sehır dısına gıttı yarın doncek eve dogruca dıyor bana bende hedıye alcam ona :D uamrım yakalanmam :4:

canım evet fiyatı çok uygun ama markası ne ? ben inegöl mobilyadan almayı düşünüyorum kızlar, fiyatları çok uygun araştırdım genelde kullananlarda memnun almadıysanız mobilyalarınızı ordan bir bakın bence :40:

tatlım buda zaten inegöle mobilyanınn galiba sitede öle yazıyo ..

ben koliyi ters çevirip üzerine örtü örtücem onu kullanıcam paramız yok bizimm :1:

oyyy kıyamam kıss ben bizimkinin yarısını göndertirim sana kardeş payı yaparık nolcek sankim :52::52:

Arkadaşlar dikkat ederseniz açılır kapanır kısımları kapalıyken göze batıyor, hemde o açılan kısımlar zamanla bozulacaktır(menteşeleri)

İnternetten mobilya almayın bence, bende netten çok alışveriş yaparım ama açıkcası bu ürüne cesaret edemem

ay bende anlamaya baslıcam arıtk ne zaman boyle alengırlı bı olay cıkarıyo bana hafıften sezıyorum altından hep suprız cıktı kendısı bugun sehır dısına gıttı yarın doncek eve dogruca dıyor bana bende hedıye alcam ona :D uamrım yakalanmam :4:

yakalanmazsın yaaaa al al

ben koliyi ters çevirip üzerine örtü örtücem onu kullanıcam paramız yok bizimm :1:

oyyyy alayım sana ben kuzum

Arkadaşlar dikkat ederseniz açılır kapanır kısımları kapalıyken göze batıyor, hemde o açılan kısımlar zamanla bozulacaktır(menteşeleri)

İnternetten mobilya almayın bence, bende netten çok alışveriş yaparım ama açıkcası bu ürüne cesaret edemem

yaa ölemi dersinn canım :26: neyse bizde modelini çalarız yaptırıız marangoz amcaya söleriz menteşelerinide güzel yapar :1::1:

o kadar küçük durduki gözümde suanda elidme kibar ustelık sınır oldum netten bulucam yuzugumu :D

bende ankaradayım tatlım ama fiyatları okadar uygun geldiki gider gelirim yani, aşkımda orda zaten oda bakabilir :1: ücretsiz sanırım kargoları

kargo dahil diyo ama doğrudur heralde ayrıca sehbayada 2 yıl garanti veriyolar canım..niye istanbulda yok ya bak morelim sinirlendi şimdik :36::36::36:

kızlar ya bu nasıl hoşuma gitti sankim benim :26:

Eklentiler

• $star_oturma_grubu%20(3).jpg
    $star_oturma_grubu%20(3).jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 9
  • $star_oturma_grubu%20(1).jpg
    $star_oturma_grubu%20(1).jpg
    44 KB · Görüntüleme: 13
Back