selamlarrrr
çekiliş heyecanı sardı benii şimdiden kızlar yaaaa
şu anki liste
Gece_Kusu
gulsengo
gasoline
deryaW
bubabur
çağla22
nyu
lavanta
pnrkrdnz
lamelif
ssedoshh
lilapause
pink love kesin katılmak istiyor musun kuzu? bahar cımm senin de adresini laıyım canımmm
canım bende kaynanmla hep anne kız gibi olalım şimdi annemle nasılsam öle olsun isterdim benim kaynanacığımda uzakta orduda yaşıyolar pek tanıyamadım uzakta olduğu için ama tanıdığım kadarıyla iyiler şimdilik en azndan sonrasında ne olur bilemem inşallah güzel anlaşırız gerçi ben yine hiç bi zman saygıda kusur etmem kendilerine ..
evet istiyorum beni de yaz. ama posta kodu nedir nasıl alınır bilmiyorum ben
aynen aynen bide oğlan anasından başka karışanlar oluyoya ona daha da kıl oluyorumfikir beyan edersin kullanışlı olur yada olmaz die ama başkasına gerek yok. biz ne alcağımızı bilirik okadar akılbaliyiz kaç yaşına geldik canım aaaaa 17 yaşındaki kız sanki karşısındakiler allamyaa
Bu arada Tünaydın kızçelerrrrr
herkeze hayırlı haftalarr olsun inş... güzel bir hafta geçirmeniz dileği ileeeeee
ben de çok istemiştim öyle olsun, kaynanam kayınbabam filan ama işte kayınbabam yok, kayınvalidem de bir 70 yaşında vardır sanıyoruz, benim annem 44 yaşında düşünün artık :) araba seyahati tuttuğu için nişana gelemedi, kısmetse düğüne gelir ama sanıyorum biz hiç o anne kız bağını yakalayamayacağız, resmini bile görmedimtelefonda konuştuk ama bi kere :) nişnlım annesine kızgındı baya zaten, benim annemin çabaları ve desteğiyle ilk defa bu bayram aradı ve ben de ilk defa bu sayede konuşabildim
Bu arada Tünaydın kızçelerrrrr
herkeze hayırlı haftalarr olsun inş... güzel bir hafta geçirmeniz dileği ileeeeee
güzel dileklerin için teşekkürler, ben de sana aynının daha güzellerini diliyorummm, (cümle harika yalnız)
canım nişanlın kırar inş. inadını annesine üzmesin yazık ya anne sonuçta ne olursa olsun ..
bence de, sonuçta anne, benim anneme çok çok iyi ama kendi annesini anne olarak gör-e-miyor iştebunu zamanla aşacağımızı umuyorum ama inşallah :)
oo isyankar ceylanım hoşgeldin bak herkeşler burda
gülşenim evini görmüşsün çok sevindim beğenmene,içine nasıl siniyorsa Allah öyle dekore ettirmeni de nasip etsin canım inşallah
lavantam Allah kavuştursun kuzuuumm
ve günaydınlaaaaar fıstıklaaaaar
kimse yazmasaydı gene isyan edip kaçıp gidecektimm... çok güzel haftasonu geçirdimm kocişlee
pink cnm yazayım dedim..ne güzel sende bendensin bende süper bi hafta sonu geçirdim.aşkıma ben harf söyledim o o harfle başlayan şarkı söyledi çok güldük çok eğlendşm cnm aşkım benim foto çekindik arkadaşımın evinde onuda koyucam face inşallah
uuu ne güzel sizi gidi sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?