2012' de yazın evlenecekler

evet istiyorum beni de yaz. ama posta kodu nedir nasıl alınır bilmiyorum ben

ben de çok istemiştim öyle olsun, kaynanam kayınbabam filan ama işte kayınbabam yok, kayınvalidem de bir 70 yaşında vardır sanıyoruz, benim annem 44 yaşında düşünün artık :) araba seyahati tuttuğu için nişana gelemedi, kısmetse düğüne gelir ama sanıyorum biz hiç o anne kız bağını yakalayamayacağız, resmini bile görmedim telefonda konuştuk ama bi kere :) nişnlım annesine kızgındı baya zaten, benim annemin çabaları ve desteğiyle ilk defa bu bayram aradı ve ben de ilk defa bu sayede konuşabildim

Ayy Allahtan bizimkiler karışmıyolar gerçi ben karıştırtmam tamam fikir sölesinler ama hayat bizim hayatımız biz yaşıcaz neticede dediğin gibi daha 17 yaşında değiliz ki kocaya gitmesini biliyos eşyamızı almasınıda beğenmesinide biliriz hıh

bu arada yaş kaç canım ?

canım nişanlın kırar inş. inadını annesine üzmesin yazık ya anne sonuçta ne olursa olsun ..

güzel dileklerin için teşekkürler, ben de sana aynının daha güzellerini diliyorummm, (cümle harika yalnız)

pazartesi sendromunu iyi ve güzel atlatmak içinnn hiç çalışasımda yok

bu arada çekilişe sende katılabilirsin aMA bildigim kadarıyla takip etmen gerekicek. çünkü kura falan çekilecek.

gülşenim evini görmüşsün çok sevindim beğenmene,içine nasıl siniyorsa Allah öyle dekore ettirmeni de nasip etsin canım inşallah

lavantam Allah kavuştursun kuzuuumm

ve günaydınlaaaaar fıstıklaaaaar

pink cnm yazayım dedim..ne güzel sende bendensin bende süper bi hafta sonu geçirdim.aşkıma ben harf söyledim o o harfle başlayan şarkı söyledi çok güldük çok eğlendşm cnm aşkım benim foto çekindik arkadaşımın evinde onuda koyucam face inşallah

kızlar merhaba nasılsınız. uzun zamandır iş yoğunluğundan dolayı hiç bakamadım va maşallah siz baya güzel kaynatmışsınız.:)
youcu bir denetim geçirdik 2 haftadır işten çıkış saatimiz belli değildi ama allahtan bugün bitti ve rahat ettik biraz geriye dönük bakayım neler yapmışsınız.

benim başım ağrıdığı için hiç gülemedim ama ne bilim ya uzun zamandır yanlız kalamıyorduk nişanlımla ( yaklaşık 7-8 aydır hiç abartısız bi an bile yanlız kalamadık ya)

çok güzel pozitif başladım güneeee

bu arada resmini merakla bekliyorumm :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…