2012' de yazın evlenecekler

yelizcim dediğin balayı otelıne baktım çok çok yuksek fıyatlar standart oda ekım ayı olmasına ragmen 329 kişi başı denize karşı odalar 400 küsür. Temmuzda çift kişilik güzel bi oda rahat 1mlyardan cıkar:KK53::KK53:

yelizcim dediğin balayı otelıne baktım çok çok yuksek fıyatlar standart oda ekım ayı olmasına ragmen 329 kişi başı denize karşı odalar 400 küsür. Temmuzda çift kişilik güzel bi oda rahat 1mlyardan cıkar:KK53::KK53:

huuu maşallah.canım peki erken rezervasyon falan onu dıkkate aldınmı mesela seneye 2012 temmuzda fıyat oynuomudur

huuu maşallah.canım peki erken rezervasyon falan onu dıkkate aldınmı mesela seneye 2012 temmuzda fıyat oynuomudur

tatlım otel çok çok lüks oldgu ıcın erken rezervasyonda oynama olsa bıle cok bişey fayda etmez baksana ekımdeki kişi başı standart oda fıyatlarına ama guzel otele benzıyor bakalım artık nikahı salonu tutalımda bu otel işlerinide hallederiz artık araştıra araştıra :KK52:

tatlım otel çok çok lüks oldgu ıcın erken rezervasyonda oynama olsa bıle cok bişey fayda etmez baksana ekımdeki kişi başı standart oda fıyatlarına ama guzel otele benzıyor bakalım artık nikahı salonu tutalımda bu otel işlerinide hallederiz artık araştıra araştıra :KK52:

:KK43:( otele bıttım resmen ama cok pahalı gercekten gıdıcek olsak baya bır parayı gozden cıkarmak lazım düğün masraflarının haricinde

verilmez tabı canım kısı bası geceleık 400 lıradan bahsedıosun 1 gun 800 lıra ne anladım ben bu işten hemen başka arastırmalara geçelim bence

ve bıde ekım ayının fıyatları :KK1: :KK1: düşün cnm. Bu yazın fırlar o biçim zaten euro hesabı falanda vardı

taamam aldık boyumuzun ölçüsünü geçtikk :)

ahahhahahahah olsun emınmkı en guzel yerlere gıdıcez kocişlerle kız:KK76::KK76::KK76::KK76: ay gelsin artık o gunler:KK1: sabırsızlandım bak şimdiiiiiiiiiiiii:KK52: neyse kızlar ben cıkıyorum askerimle tele gecıcem öpüldünüz :KK70:

selam kızlar bu saate kadar babamla gelinlik baktık:KK1: valla saabretti adam beni yorumlarımı dinledi:KK1: bir de şu güzelmiş şu çok kötü diye yorumlar da yapıyo canım babam yaaa:KK69:

herkes yatmış heralde...

iyi geceler kuzularrrrrrr

selam kızlarrr:KK71:

hanı kımse yok bugn pazar herkes dınlenıyor anlasılan:KK68:

benım kuzenler az önce gıttıler artık burdayım :KK61:

kuşlar bahsettiğiniz otel adam&eve mi? yoksa ben arada başka otel vardı da onu kaçırdım mı :26::26:

selam kızlarrr:KK71:

hanı kımse yok bugn pazar herkes dınlenıyor anlasılan:KK68:

benım kuzenler az önce gıttıler artık burdayım :KK61:
ooo uğurlayıp misafirlerini mekanına döndün demek nihayeett
ben elimden geldiğince demirbaşlık yapıp buralarda olmaya çalıştım :KK9::KK9::KK9:

senin nasıl geçti bakalım birkaç günün? sen anlat kaç gündür yoksun :KK55: (kaç gündür dediğim de 2 gün galiba :KK9::KK9:)

bu aradaaaa, ben çooook güzel bir gün geçirdimmm :nazar::nazar::nazar:

selam kızlar bu saate kadar babamla gelinlik baktık:KK1: valla saabretti adam beni yorumlarımı dinledi:KK1: bir de şu güzelmiş şu çok kötü diye yorumlar da yapıyo canım babam yaaa:KK69:

herkes yatmış heralde...

iyi geceler kuzularrrrrrr
ne güzeeelll :KK70:
canım benim ya ne hoş görünüyorsunuzdur o an :KK61:

babacım hayatta olsaydı biz de benzer bir durumda olurduk herhalde çünkü babamın mesleği terzilikti ve branşlarından biri de abiye-gelinlikti..
eminim uzuun saatler bakıp bakıp yok orası şöyleymiş, buraya plise yakışmış, yok oraya nervür olmamış, bu dantel fransız değil falan :KK9:
hatta hayatta olsaydı annem yerine babacım dikerdi herhalde nişan elbisemi de :KK16:
okuyunca çok mutlu oldum, senin adına da inan :KK70::KK70:
kıymetini bil babacığının, bak her baba gecenin köründe oturup gelinlik bakıp bi de sabredip yorumlarını dinlemez heeee :KK60:

Son düzenleme:
X