Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denemeydi canım o :))yapıyorum bazı seylerı bılıyorum ama cok bılmıyorum ıste,, evet ya kremlersız felan yapamıyorum bazen yuzum krec gıbı oluyor sogukta dırek o an vazelını yanaklarıma felanda suruyorum cok ıyı oluyor pratık bısı.
bu arada ben senın resmını acamadım gasolın yaa![]()
aynen :114:sanırım o resim öylesine bir resim,siliniyor mu diye bakmaya koydu kendi resmi değil yani..
ekliyoruuuummm hemi de bissürüüüüü, çok pis gaza geldim başlıyorum
ay inşallah silebilirim, yoksa benimki keser beni yaa :18:
ekliyoruuuummm hemi de bissürüüüüü, çok pis gaza geldim başlıyorum
ay inşallah silebilirim, yoksa benimki keser beni yaa :18:
Ben geldm canişkolar![]()
denemeydi canım o :))
aynen :114:
ay sedoşuuumm ne tatlısın kıızvalla ben demiştimmm
![]()
hadi benimkine de baktıysanız sileyim artıkın![]()
canım beniiimm sen daha güzelsin tabi ki :)waayy wayyy hatuna bakkkugu gıbısın masllahh cok guzelsın gasolınım saclarınıda cok begendım elbısen felan o bıcım super kırkbınkere masllah baskada dıcek lafım yok!!!
canım benim yaa, siz de öyle, ben de sizi çok beğendim vallagasocum çözüldü gizeemayy çok beğendim ama ben seni,elbiseni,resimleri..nişanlının kravat falan da süper uymuş..tam aşk böcükleri..diyordum ya gerçekten öylesiniz maşallah
Allah ayırmasın güselim benim...
![]()
ayyy gasocum ee nasıl sileceğiz ki şimdi?banada söyleee...
bu arada sağol bebeğim benim...
Sultişim şimdi seninde fotoyu gördüm çok şirinsin maşallahh![]()
ayyy gasocum ee nasıl sileceğiz ki şimdi?banada söyleee...
bu arada sağol bebeğim benim...
canım beniiimm sen daha güzelsin tabi ki :)
ayrıca güzel gözlerinde marifet bizi güzel görüyorsa mucckk
bu arada yavruşum mesajındaki attach ları siler misiinn? muck
canım benim yaa, siz de öyle, ben de sizi çok beğendim valla
amin canım benim hiç birimizi..![]()
hemen aydınlatıyorum :))neyı sılıyım canım anlamdımkı ters bısmı yazmısım anlamadımkı bıraz daha aydınlatsan:44:
sultanıımm edit ledin mi benim resimlerin olduğu mesajıı? sen silince haber ver ki ben de kendi mesajımı editliyim![]()
sultanıımm edit ledin mi benim resimlerin olduğu mesajıı? sen silince haber ver ki ben de kendi mesajımı editliyim![]()