• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

masllahhhh:nazar:canım benım sen kesın ıyı bır yere gırersın demedı deme sedoşş valla cok azımlısın gıdebıldıgın yere kadar gıdıyorsun egtımınde :nazar:
bellı bellı gecen bısıler yazıyordun burda tıp terımlerıydı:1: sen latıncenın bıle ustesınden gelmıssın:nazar:

senın resmın yokmu ben senıde merak edıyorum:19:

sağol balım ya amin inşallaaaah....
koyacağım resmimi de gasocumun denemesinin sonucunu bekliyorum:9::9:

ya bizim bu tarafa da bi avmye açılmış porland ikidir önünden geçiyorum ama akşam diye girmiyorum dışardan görünüyor nerdeyse avmnin bir katını kaplamış 5-6 dükkan büyüklüğünde...yarın giderim belkim:9:güle güle kullan tatlımm:16

Git kızzz çokk güzel şeyler vardır kesinn :16:

güle güle kullan canım benim, ben de istiyorum o evlendik mutluyuz kupalarındaaann, gelin arabasının plakası gibiii :9::9:

Alayım kuzum ben sanaaaa :16:

güle güle kullan canım benim, ben de istiyorum o evlendik mutluyuz kupalarındaaann, gelin arabasının plakası gibiii :9::9:

oy hamaratım beniimm, cheesecake de yaparmış, servis de edermiş :112:
ellerine sağlık :70:

:9: yalnız sen kendine de bakıyorsun hee, çantada taşınan vazelinler, özel sabunlar bilmem neler :9:
aferin aferin iyi yapıyosun canım :12:

yapıyorum bazı seylerı bılıyorum ama cok bılmıyorum ıste,, evet ya kremlersız felan yapamıyorum bazen yuzum krec gıbı oluyor sogukta dırek o an vazelını yanaklarıma felanda suruyorum cok ıyı oluyor pratık bısı.

bu arada ben senın resmını acamadım gasolın yaa :47::47:

kız beni görmedin mi bi kere avatar resmini aşkımla benim resmim yapmıştım..ekle bakalım dene silinirse sonra kendi resimlerimizi ekleyelim silelim:9:

ay hatırlayamdım yaa, eğer sadece avatarında gördüysek de kız bit gibi resim onlar ne anlayalım :9::9:

neyse ben denedim oldu, şimdi eklerim size, hatta nişan resimlerimden ekliyim öyle görün bakalım :9:

yapıyorum bazı seylerı bılıyorum ama cok bılmıyorum ıste,, evet ya kremlersız felan yapamıyorum bazen yuzum krec gıbı oluyor sogukta dırek o an vazelını yanaklarıma felanda suruyorum cok ıyı oluyor pratık bısı.

bu arada ben senın resmını acamadım gasolın yaa :47::47:

sanırım o resim öylesine bir resim,siliniyor mu diye bakmaya koydu kendi resmi değil yani..

ay hatırlayamdım yaa, eğer sadece avatarında gördüysek de kız bit gibi resim onlar ne anlayalım :9::9:

neyse ben denedim oldu, şimdi eklerim size, hatta nişan resimlerimden ekliyim öyle görün bakalım :9:

olduysa bende ekliiim siliim canım,nasıl siliniyor eklentileri kaldırcam di mi mesaj düzeltme panelinden?

Önceye oranla gerçekten düzelme kaydetti artık sivilce yok yüzünde ama tabi izleri var onun için doktoru bi krem verdi ilacı kestikten 2 ay sonra kullanmaya başla dedi 2 - 3 hafta sonra ona başlıcak.
Bir sene boyunca yalvardım götüreyim seni bi doktora diye zor ikna etmiştim paşam istemiyodu kullanmak kızmıyım ben diyodu krem sürcem yüzüme diye şimdi iyiki gitmişim diyo.
Bu arada ilacı kullandıgı süre boyunca güneş kremsiz dışarı çıkmadıı

ayy erkek kardesler hep öyle olur kıyamam ben ona valla cok gecmıs olsun ınsallah kremın faydasını da cok görur :nazar:

ekliyoruuuummm hemi de bissürüüüüü, çok pis gaza geldim başlıyorum :9::9:

ay inşallah silebilirim, yoksa benimki keser beni yaa :18:

Son düzenleme:
kızlar şimdi ekliyoruuum dımdımdım....
baktım da tek resmim yok öyle güsel,aşkımla beni ekleyeceğim size aşkla güselleşiyorum çünkü:9::9: bir resimde de kardeşim ben ve aşkım varız..

Harikasınız sizzzz yaaaa maşallahh sizeeee :16::16::16:
Süper süper süperrrrr
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
kızlar şimdi ekliyoruuum dımdımdım....
baktım da tek resmim yok öyle güsel,aşkımla beni ekleyeceğim size aşkla güselleşiyorum çünkü:9::9: bir resimde de kardeşim ben ve aşkım varız..
Eki Görüntüle 277406 Eki Görüntüle 277405 Eki Görüntüle 277403 Eki Görüntüle 277404 Eki Görüntüle 277407 Eki Görüntüle 277408

ayy canım benım cok tatlısınız:nazar: bır ömur boyu mutlu mesut olun ınsallah

cok guzel bı yuzun var senınde canım masallah.

Back
X