2012' de yazın evlenecekler

Tekrar hoşbulduk. Anladım, yani sohbet esnasında şekilleniyor kişisel listeler... Bir hafta içinde de çok zor olmaz mı acaba ya :26: , niye bu şekilde bir haftaya kısıtlamayı tercih ettin peki?

Pınar cnm dün sana yazmstm burda sanırım görmedin yada sen yazdın ben görmedim. Sarev nevresim takımın var ya walpaper onu nerden aldın ve fıyatını öğrenebılırmıyım? Uzun zamandır beğendiğim modeller içerisinde ben de almayı düşnüyordum ama yatak odasına bıraz ara vereuyım ıstedım

Metanira hoşgeldin önceden sohbetımız olmamştı sizin dugun ne zaman mutluluklar dilerim...

Bugün içimden hiçbir şey yazmak gelmedi
Neler yazıp sildim içimdekileri dökmek istedim
Gencecik canlar gitti böyle olursa gitmeyede devam edicek daha kaç ocak yanıcak
Başımız sağolsun....

canım liste sormuşsun mesaj kutuna bakarsan yardımcı olabiliriz sana :114:
şimdiden hayırlı olsun

[/QUOTE]

İlgin için teşekkür ederim Gasoline... Mesajını gördüm, yolladım maili az önce. Listemi bekliyorum :)

Son düzenleme:

Canım benim kusura bakma bugün hiç keyfim yoktu ne okuduğumu anladım nede baktığımı doğru düzgün gördüm
İzmir'de Dantelce diye bi yer var ordan aldım canım ama tam fiyatını bilmiyorum yaa bi sürü şey aldığımız için
Gerçekten çok güzel canım ne zamandır bende istiyodum nihayet aldımm
Bide soranlar olmuş galiba Sarev nasıldır diye annem kullanır yıllardır ve bi çok arkadaşımda var hepside çok mennun bende ondan aldım

Metanira hoşgeldin önceden sohbetımız olmamştı sizin dugun ne zaman mutluluklar dilerim...

Hoşbulduk, çünkü bu başlığı daha bugün keşfettim :) Biz haziranda yapmayı düşünüyoruz düğünü, fakat günü kesin değil henüz. Yarın bir gidip mekan, salon bakalım diyoruz nişanlımla. Mekanı ayarlayınca günü de kesinleştireceğiz bakalım.

Çok iyi etmişssin kesinlikle mükemmel bir seçim tekrardan gülerek kullan sarevden bi çok kişi memnun bende pamuk satenleri sarevden alayım dıyorum senın nevresım takımının aynısı gitdi gidiyora gelmiş hesaplı yanındada baya hedıyesı var ama guvenılır bır sıtemı bılemıyorum bır de bende kart yok işte o sıkıntı cnm bakalım olmazsa daha sonra alırım burda sarev yok malesef

Hımmm anladım oh ne güzel yarın halledersiniz umarım

tamam canım akşam geldiğimde eklerim, birazdan ablama gidicem, eniştem almaya gelicek, o gelmeden bir bakayım dedim :)

Gasolinem ablacıgının dogum gunu kutlu olsun inşallah... Oh ne güzel teyze o öyle benim teyzem yok halacıgım var o da alır ara ara sağolsun.
sağol canımm, evet teyzeler halalar öyle işte Allah razı olsun bütün düşünenlerden :)

Tekrar hoşbulduk. Anladım, yani sohbet esnasında şekilleniyor kişisel listeler... Bir hafta içinde de çok zor olmaz mı acaba ya :26: , niye bu şekilde bir haftaya kısıtlamayı tercih ettin peki?
canım sultan yurtdışında, bir ara türkiyeye geldiğinde hop diye yapacak alışverişini :)

İlgin için teşekkür ederim Gasoline... Mesajını gördüm, yolladım maili az önce. Listemi bekliyorum :)
tamam canım gönderdim :)

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLAR....

istanbulda ikamet eden arkadaşlarım dün akşam sevgilimin halasının kızının 15 nisanda düğünü varmış ve o demiş ki mayıs haziran ful dolu düğün salonları...napcaz biz sefaköy küçükçekmece beylükdüzü hattında olması gerek düünün herkesin rahatlıkla gelebileceği

normaldir tabiki canım. çünkü herkes ne kadar erken ayarlarsak o kadar iyi diye düşünüyor. bakarsanız bulursunuz bence. siz ne zaman tutmayı düşünüyosunuz şimdi bakıp tutsanız olmazmı

normaldir tabiki canım. çünkü herkes ne kadar erken ayarlarsak o kadar iyi diye düşünüyor. bakarsanız bulursunuz bence. siz ne zaman tutmayı düşünüyosunuz şimdi bakıp tutsanız olmazmı

buakşam söylücem nişan olmadan önce ilk orda tutsunlar ona göre burdanda salonu biz tutalım ...tarih olarak mayıs sonu haziran ayı içinde düşünüyoruz.ama ertelemek zorunda kalıcaz heralde..

Günaydın kızLar...
Dün o kdr cok moraLim bozuktu ki hiçbişey konuşmak,yapmak geLmedi içimden...

Düğün saLonu için 2-3 saLondan fiyat aLdık hepsi uçmuşş vaLLa..bu akşam babamLa gidip begendiğimiz 2 saLonLada görüşücez indirim yaptırmaya fLn çaLışıcaz..Artık bu akşam beLiRLensin neresi oLacağı da stresten kurtuLayım yaa..

Ctesi günü için de patronumdan izin aLmayı düşünüorum..1-2 gibi çıkabiLirsem eğer kadıköye haLamın yanına gidicem ve geLinLik Bakıcaz..En azından birkaç modeL deneyip hangisi güzeL duruo görüp, ona göre modeL buLup dikimini başLatmak istiyorum..

dün görüşülcekti olmadımı canım
eminönünde daha çok çeşit var ve fatihte istersen oralara bak:26:

dün görüşülcekti olmadımı canım
eminönünde daha çok çeşit var ve fatihte istersen oralara bak:26:

Dün babam geç çıktı işten gidemedi birLikte gitmeye karar verdik...
Osmanbey,Nişantaşı ve Fatihe baska gün gidicem ama eminönüne gitmeyi düşünmüyorum..

Dün babam geç çıktı işten gidemedi birLikte gitmeye karar verdik...
Osmanbey,Nişantaşı ve Fatihe baska gün gidicem ama eminönüne gitmeyi düşünmüyorum..

sen bilirsin canım bisim mahde eminönünde ALTINKOSE die biyerden altı 3kız gelinliğini çok güseldi hepsi.
salonda olur canım elbet üsme kendini

Günaydın kızlarr dün gündogduda miting var diye koşa koşa gittim iş çıkısı toplasan 100 kişi yoktuk kafelerde insan dolu ama kimse gelipte aramıza katılmadı kafede oturma sehitine sahip cık diyoruz sadece oldukları yerden kimisi alkıslıyor resmen hayal kırıklıgına ugrayarak eve döndüm benim artık hiçbirseyden umudum yok gelcektende moralman cökmüş durumdayım

bu yüsden diyorum ya zaten kiim için ne için ölüyo askerlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…