2012' de yazın evlenecekler

bu gece attırınca 109 olcak canım
ohhhhhhhhhhh 1ooler bıtıyor cnm desene
selam kızlar nasılsınız, son 40 dk, bi laf atayım bizim kızlara dedim

selam tatlım . İyi oldugum söylenemez yüreğim dağlandı şehitlerimize RABBİM AİLELERİNE YAKINLARINA SABIR İHSAN EYLESİN YARALI ASKERLERİMİZE ŞİFAVE TÜM ASKERLERİMİZİ TÜM KÖTULUKLERDEN KORUSUN İNŞALLAH.

Kızlar annemle yemege gıdıcem ordan da çeyizime ufak tefek bişeyler alırım muhtemelen gelince görüşürz hoşçakalın

bugün topiğin hiç neşesi yok bende oya yaptım bugünüde bitirdik..hepinize iyi akşamlar..yarın görüşürüz

canım tabi erkenden salonların ciddi bir kısmı tutuluyor ama hepsi bitecek değil tabiki, endişelenme bulursunuz siz de :)
mekan ve alternatif çok fazla olduğu için insanlar da boşta kalmıyor, telaş yapma sen

Dün babam geç çıktı işten gidemedi birLikte gitmeye karar verdik...
Osmanbey,Nişantaşı ve Fatihe baska gün gidicem ama eminönüne gitmeyi düşünmüyorum..
canım zaten işten izin alıp çıkacaksan o gün ancak kadıköyü halledersin
Eminönünü ben çok severim sık da giderim çok şey için ama ıvır zıvırlar için daha çok,
giyecek şey almadım pek ordan, açıkçası bakmadım da elbise veya abiye veya gelinlik.
yani Eminönünü bilmem de, bir gününü de Fatih e mutlaka ayır
hepsini üzerinde gör, hangi modeller üzerinde nasıl duruyor bak en güzeli
çünkü bilg.da gördüğümüz gibi olmuyor her model giydiğimizde..

herbi parçanı aşkla huzurla kullan canım...bu arada ben Aydınlıyım askerin önce Allaha sonra bizim topraklara emanet ..

gasolınde burda

nasıl gectı parti

naber sultanım :112:

yok kız parti değil, biz bizeydik, ablam ve ailesi, annem teyzem ben, o kadar :)
küçük bi pasta kestik ve hediyelerimizi verdik, oturduk sohbet muhabbet öyle işte :)

siz naptınız?

naber sultanım :112:

yok kız parti değil, biz bizeydik, ablam ve ailesi, annem teyzem ben, o kadar :)
küçük bi pasta kestik ve hediyelerimizi verdik, oturduk sohbet muhabbet öyle işte :)

siz naptınız?

ne guzel bız bızeydınız gasolıne su vıdeyoyu ızlesene ben cok kötu aglıyorum suan
maff oldum canım gunum sımdıye kadar ıyıdı bıraz önce arkdsdan geldım haberlerı ızledım netten
butun sehıtler aılelerıne teslım olmus onların haberlerı benı yıktı

https://www.facebook.com/video/video.php?v=171761626243857

canım sadece başına biraz bakabildim bu paylaştığın videonun
haberleri bile 1 saat boyunca kanalları değiştire değiştire gözlerim yaşlı seyrettim
insanım diyenin yüreği kaldırmaz bunları

bunu izlemeye insanım diyenin içi elvermezken de, bunları yapanlara söylenecek sözleri ben buradan yazamıyorum maalesef

ancak o yaratıklara, o yaratıklar gibi düşünenlere lanet etmekten başka burada elimden birşey gelmiyor

ben ki, inancım gereği kimseye beddua etmemeye çalışırım ama bunlar insan vasfına haiz olamadıkları için içimden geldiği gibi lanet okuyabiliyorum onlara

Rabbim helak edecek onları inş. bir gün, ama bunun için tabi dirayetli, kararlı, güç kudret sahibi insanlar gerek başımıza da, ve inşallah çok yakında olacak, olmalı, inanmak istiyorum, hepsi kendi kanlarında pisliklerinde boğulacaklar

Son düzenleme:

kendımı cok kötu hıssedıyorum amcamın vefatında anneannemın vefatında hıc aglamadım ama şehıt haberlerı kadar hıc bırsey acı olamaz

allah belasını versın bu acıya neden olanların gun yuzu görmesınler köpekler acının en danıskasını yaşasınlar o.çocukların. köpeklerın leşlerını gördum acı cektırererek gebertmısler allah kısa zamanda hepsının belalarını verır ınsallah. surum surum surunsunler ıcımden tek devlete yazıklar olsun dıyorum dunden berı hıc bısı yapamadılar

Son düzenleme:

devlete bunu söylemeye yine dilim varmaz benim, ben devletin kutsallığına inanarak büyüdüm, büyütüldüm...

ama bu lanetin kökünün kazınmasına engel olan her kim varsa devlet kademelerinde, siyasetçisinden askerine kim varsa hepsi kan kussun, kendi kanında boğulsun inşallaahhh!!!!!

sen de ağlama lütfen artık
değil senin gözünden akan birkaç damla yaş, tüm şehit ailelerinin bugüne kadar gözünden akmış olan her bir damla için, o kadar kanları aksın inşallah o her bir k.peğin! etleri lime lime olsun, kanları göl olsun aksın o saklandıkları yuvalarda, bizim vatan toprağımızı kirletmesinler, kendi inlerinde gebersinler inşallah, zaten bugün 22 taburla yani 10.000den fazla askerimizle mehmedimizle kara harekatındalar, hem burada sınırda hem de Irak ta, Rabbim onlara yardım etsin şuandan itibaren, Allah a emnaet olsunlar..

neyse yine sinirimden başıma ağrılar girdi, sakinleşmek istiyorum, bu konuyu şu an için kapatalım mı sultanım, ve bugün giden askerlerimiz için dua edelim en güzeli.. şuanda en çok ihtiyaç olunan şey bu, bugün operasyona giden o ana kuzuları için dua

Son düzenleme:

amınnnnnn canım amın bende cok moralsızım kendımden gecıyorum tutamıyorum kendımı, şehıd haberlerı okuyunca oflıne oluyorum ıste
neyse gasolınım dedıgın gıbı en ıyısı kapatalım konuyu burda. bende bugun carsıya gıttım yuzume krem almak ıcın cıldım yaglanmıs bu yasıma kadar yumuzun nemı gayet ıyıdı, son ıkı aydır cıldımın yaglandını hıssedıyorum cok ıyı bır yere gıttım kadın bana shiseido pureness kremını önerdı yaglı cıltler ıcın en guzel krem budur dedı cıldı matlastırıyormus genc oldugum ıcın bu marka yasıma uygunmus. sen bu markadan hıc kullandınmı arastırma yapmadan almayım dedım

hatta bu konuyla ılgılı topic actım bakalım belkı kullananlar bır yorum felan yazar..

sen cıldıne özel bır urun kullanıyormusun?

Son düzenleme:
canım shiseido yu marka olarak biliyorum ama hiç kullanmadım
ayrıca ben cildim için de krem kullanmıyorum, ben o anlamda kendime çok bakan biri değilim
o yüzden o kremler konusunda çok da cahilim

bence sen bir cildiyeye git, tahlil yapsınlar, böyle birden ne olmuş ki acaba?

ben daha önce sivilcelerim için ilaç kullandım, yağ bezlerim fazla çalışıyordu, tedavi oldum geçti ama benimki çok ağır bi ilaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…