• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

:14::14: ben duyunca ellerım tıtremeye basladı bıde asker kıyafetlerıyle ruyamda görmustum

telefonun tuslarına basamadım haberlerde bır sehıdtımız hataylı denınce:14:

tum askerler hatayda sehıd oldu sandım benım nısanlımda hatayda yapınca buyuk bır şokk gecırdım:14:

sonra hemen aradım allahtan yazanede oldugu ıcın tlfnlara hemen bakabılıyor konustum ıcım rahatladı cok sukur dedım ama tum ölen askerlerımız ıcın

cok uzuldum kımbılır ne zorluklarla, korkularla gıttıler:14: kım bılır nasıl şafak sayıyorlardı doguda cok zor:14:bızler ıcınde kolay degıl helede sevdıgının

kardesının yolunu beklıyorsak herzaman bır korku olur ınsanın ıcınde:14:

Allah tum askerlerımıze rahmet eylesın, aılelerıne de bas salıgı:14:
.........................

ne denır bılmıyorumkı ıcımde bı acı var sadce kahrolsun pkk.

senın gunune de sevındım ıyı barı evde durup tum gun olanları takıp etmemıssın en azından ekran karsısında moralın bozulmadı:14:
canım seni anlıyorum ama bu mesele 8 yıllık bir mesele değil, keşke öyle olsa da bir hükumet değiştirmekle kolayca kurtulabilsek bu beladan ama öyle değil işte..

bu arada forumda siyasi konuşmalar yasak canım, ben hatırlatmış olayım da topiğimizin başı belaya girmesin :6:

Rabbim tüm askerlerimizi korusun, tüm pkk lıları da yandaşlarıyla birlikte kahretsin! :72::72::72::72:

moralim çok bozuk canlar ya...askerimle konuştuk,"bugün çok üzüldük,çok kötü bir gündü" dedi...
evet aynen, sabah kalktım haberleri gördüm.Allah onları bildiği gibi yapsın lanet olsun hepsine!!!!!!!

aynı duyguları yasıyoruz sedoşum bıde sehıd olanların en yakınlarını dusun, annelerı ablaları babaları abılerı 7 8 yasındakı kucuk kardeslerı sevdıklerı onlar kımbılır ne haldedırler suan:14::14: allah bızlere sabır versın askeryolu bekleynlere

suna cok sınır oluyorum annemler gecen elazıya gıttıler dönerkende gece cıkmıslar yola annem dıyor resmen elazıda pkk dolu daglarda kucuk kucuk cadır kurmuslar ates yakmıslar pkk oldu bellı adamları daglarda göruyorum dıyor anlamadıgım su bunu annem göruyorda devlet hıcmı görmuyor buna ızın verıyor

lanet olsun pkkya lanet olsun bu ısı yurutemeyenlere

Artık duymuyalım bu haberleri ya bu nedir 13 bucuk aydır asker beklıyorum şu haberleri bin kez duydum ya bizimkide canım askerlerinkide can asker yakınlarınınkide can biri dur desın ya aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım be

canım seni anlıyorum ama bu mesele 8 yıllık bir mesele değil, keşke öyle olsa da bir hükumet değiştirmekle kolayca kurtulabilsek bu beladan ama öyle değil işte..

bu arada forumda siyasi konuşmalar yasak canım, ben hatırlatmış olayım da topiğimizin başı belaya girmesin :6:

Rabbim tüm askerlerimizi korusun, tüm pkk lıları da yandaşlarıyla birlikte kahretsin! :72::72::72::72:

amın canım benım:nazar:

anladım canım tsk ederım tamam ama form yönetcısıde herhalde en az bızım kadar uzgundur :14:
bu pkkya cözum bulunamadıgı ıcın ben cok uzuluyorum, Allahım tum asekerlerımızı korusun

bu arada yarın sabah ablama gidiyorum hatunlar, yarın doğum günü :6:
pazar günü de kayınvalidem annesi için kuran okutucakmış, oraya gidicem

siz napıyosunuz hafta sonu?

amın canım benım:nazar:

anladım canım tsk ederım tamam ama form yönetcısıde herhalde en az bızım kadar uzgundur :14:
bu pkkya cözum bulunamadıgı ıcın ben cok uzuluyorum, Allahım tum asekerlerımızı korusun

tabi canım benim, benim bahsettiğim şey kahrolasıca pkk ile ilgili değildi, onlara onun gibilere ve yandaşlarına bin kere lanet okunur, herkes de okuyor zaten, bin kere değil yüzbin kere lanet olsun hepsine :47::47::47::47:

:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

bu arada yarın sabah ablama gidiyorum hatunlar, yarın doğum günü :6:
pazar günü de kayınvalidem annesi için kuran okutucakmış, oraya gidicem

siz napıyosunuz hafta sonu?

aa dogru ablana nıce mutlu, saglıklı uzun yıllar dılerım artık yarın bı suru pastacık yersın:56:

allah kabul etsın , pazar gunu sende bol bol dua edersın :nazar:

bendde ceyız lıstesı tamamlamaya devam.. hıc bıtmıyor lıste yaa cıldıracam

Artık duymuyalım bu haberleri ya bu nedir 13 bucuk aydır asker beklıyorum şu haberleri bin kez duydum ya bizimkide canım askerlerinkide can asker yakınlarınınkide can biri dur desın ya aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım be

sabır canım sabır senın bıttı bıtecek şafagın 48 yada 49 olması lazım demı:72:

mrhba caglacım benım şafak 198 allahın ıznıyle bu gunler bı bıtsın hıc ayrılmıcaz onu hıc uzmıcem cok özluyorum özellıkle bugunku korkudan sonra ben delı olurum eger ona bısı olursa yasyamam herhalde:43:

mrb cnm tez zamanda kavuşalım artık ben de çok özledim şafak 50

aa dogru ablana nıce mutlu, saglıklı uzun yıllar dılerım artık yarın bı suru pastacık yersın:56:

allah kabul etsın , pazar gunu sende bol bol dua edersın :nazar:

bendde ceyız lıstesı tamamlamaya devam.. hıc bıtmıyor lıste yaa cıldıracam

:) bitmez canım biter mi hiç, teyzem de bana 2 hediye almış yine çeyizime canım benim yaa
çok mutlu etti beni yine :)
ben de bu aralar niyeyse bi gaza geldim çeyiz alışverişi konusunda sorma gitsin, normalde uzun zamandır pek birşey almıyordum bekliyodum ama
birkaç kez pijama falan da aldım ya, bir de sizinle takılıyorum 2-3 haftadır ondan oldu sanırım, sürekli bişeyler almak istiyorum :)

:) bitmez canım biter mi hiç, teyzem de bana 2 hediye almış yine çeyizime canım benim yaa
çok mutlu etti beni yine :)
ben de bu aralar niyeyse bi gaza geldim çeyiz alışverişi konusunda sorma gitsin, normalde uzun zamandır pek birşey almıyordum bekliyodum ama
birkaç kez pijama falan da aldım ya, bir de sizinle takılıyorum 2-3 haftadır ondan oldu sanırım, sürekli bişeyler almak istiyorum :)

ne almıs teyzen merak ederım ben:19:

evet sen sureklı bısıler alıyorsun:nazar: masllah ama artık az bır zaman kaldı dugune:123: allah ızın verırse

cogumuzun dugunune 7 8 ay kaldı artık hızlanma vaktı geldı.. bende burda cok gaza gelıyorum herseyı lısteye yazıyorum senın dökme tencerelerın felan fılan bunları hep burda ögrnedım :61: sızlerın yerıne olsam hıc acımam alırım herseyı bırkere evlenecez allahın ıznıyle ıcımızde kalan hıc bısı olmasın.

yok cnm atarsa 49 ticker 2 gun az sayıyor nişanlım safagımız boyle dedı belkıde bılerek soyluyor artk süprz flnda düşnyor olblr bakalım bellı olr artk

ne guzel olur ama sana suprız yaparsa

benım nısanlıma bır gun erken vereceklermıs teskereyı yoldan dolayı alla alla senınkınede vermelerı gerekır:44:

Gasolinem ablacıgının dogum gunu kutlu olsun inşallah... Oh ne güzel teyze o öyle benim teyzem yok halacıgım var o da alır ara ara sağolsun.

kızlar ben cıkıyorum telefon geldı kuzenımden uzmeyın kendınzı gecenız guzel olsun allah rahatlık versın hepınıze..

hoşgeldin canım. el atarız tabiki. düğün tarihi bellimi. nişan oldumu. anlat biraz. biz ufak tefek gereken şeyleri alıyoruz işte yavaş yavaş. herkes kendince yapıyor bişeyler işte. sen de başlarsın merak etme

Hoşbulduk :34: Nişanlıyım şuan, düğünü haziran ayında okullar kapanınca yapmayı planlıyoruz fakat günü henüz belli değil. Bu önümüzdeki günlerde mekan, salon bakmaya gidicez nişanlımla. Ona göre belirleyeceğiz kesin tarihi, günü de... Benim henüz çok hazırlığım yok ne yazıkki, Karacadan aldığım kahvaltı takımım, ufak tefek fincan takımı, bardak ve annemin piko yaptırdığı yatak örtüsü, çarşaf gibi şeyler dışında... Anca yeni yeni başlayacağım işte, o yüzden gözümde büyüyor biraz umarım çok stres yapmadan üstesinden gelirim yavaş yavaş...

Back
X