2012' de yazın evlenecekler

sen bilirsin canım bisim mahde eminönünde ALTINKOSE die biyerden altı 3kız gelinliğini çok güseldi hepsi.
salonda olur canım elbet üsme kendini

İnşş. canım sağoL

Sorma yaa dün şişLiden osmanbeye ordan da taksime yürüyüş vardı..ztn cok az kişi vardı...bi bakıorum herkes cafelerde oturmus yemek yiyo muabbet sohbet gülüşmeler..sanki hiçbişey oLmamış gibi

alsam askerimi artık...gelse yanıma

Az kaldı canım azz daha dayan sagsalim gelicek inş. bugünlerde geçicek bende 15 ay bekledim tamda yine böyle ortam cok karısmıstı seni cok iyi anlıyorum dua etmekten başka birsey gelmiyor elimizden ne yazık ki

Az kaldı canım azz daha dayan sagsalim gelicek inş. bugünlerde geçicek bende 15 ay bekledim tamda yine böyle ortam cok karısmıstı seni cok iyi anlıyorum dua etmekten başka birsey gelmiyor elimizden ne yazık ki

bende sadece dua ediyorum canım salon bakıyodum söz konuşuyoduk hiç biri umrumda diil gelsin artık

slm kızlar dans müziği olarak iki şarkı arasında kaldım eminim daha güzel şarkılar vardır ama nedense bunları daha yakın hissettim..

rafet el roman-ömrümün sahibi
yaşar:bütün rüyalarım seninle
birde orhan ölmez -damla damla var ama çok damardan o olmaz iki kez dans ederiz zaten bunların ikisinide çaldırayım da ilk hangisi olur birde mesela ilk eve gelincek isteme olucak snr solanoa geçilcek yemek yenicek akşamada biz çıkıcaz ya ilk dans ile çıkıp sonra mı yüzüklerimiz takılsın yoksa ilk yüzükler takılsın sonra mı dans olsun birde pastadan sonra dans olayı olucak hani ilk dansla çıkıp yüzükler takıldıktan sonrada dans etsek pastadan sonrada dans etsek 3 dans çok fazla nasıl yapsam ki cnm ben nasıl dersem öyle olucak bende mantıklı nasıl olur diye sizin fikirlerini öğrenmek istiyorum

canım şarkı olarak ben PERVANE düşünüyorum
bence girişinde şarkı çalsın siz dans edin sonra takılsın ve bidaha bi dans

evet pervanede çok güzel ama şimdi aklıma kutsi melekte geldi biraz hareketli ama çok hoşuma gidiyor..

şöyle düşündüm..

ilk dans edicez rafet el roman ömrümün sahibinde sonra yüzükler takılcak arkasından hemen pasta gelicek pastayı kesicez ve tekrar dans kutsi melek nasıl iyimi yaşarın-bütün rüyalarım seninlede güzel karar veremiyorum aşkıma sorarım sizce nasıl iyimi sıralama

slm lavanatacım bence kutsıde rafetelroman ve yasarında cok guzel ask sarkıları var arasından secım yapmak cok zor ama benım favorım yaşar olur

sen herseyı organıze etmıssın canım ınsallah hıc bır aksılık cıkmaz ruya gıbı bır nısanın olur

Son düzenleme:

inşallah canım..tüm gelinlerin rüya gibi düğünleri nişanları olur..ayy heyecanladınm nasıl olucam acaba saçve makjayı düşnüyorum kıyafet bi şekilde beğendiğim olucak ama saç ve makyaj inşallah güzel olur biraz ben çin işine kaçtığımdangözler küçük endişeliyim

Ömrümün sahibisin sen bence süper cnm ilk o şarkıda dans edin bi çok kişinin tercihide bu sarkıdan yana bizim nişanda ilk dans şarkımız hastalıkta saglıktaydı düğündede ömrümün sahibisini düşünüyoruz.İlk dans sonrada yuzukler takılır pastadan sonrası farketmez.

slm cnm nbr?

evet cnm benimde içime çok sindi o şarkı hem bizi izleyenleri sıkmıcak hemde sözleri çok güzelrafet el romanıda severim zatençok çok heyecanladım allahım hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin

bubabur cnm kapıların süper beyaz rengini zaten çok severim

gercekten güzel şarkı cnm amin

selam kızlar nasılsınız, son 40 dk, bi laf atayım bizim kızlara dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…