canım benim moralini hiiiiiç bozma
bu zamanlarda kafamız hep bi milyon zaten ne düşünebilirsin ki...benim annemde inanılmaz tez canlı herşey hemmen olsun ister ve aynı anda 10şey birden düşünür
bu yüsden çok planlarımızdan döndük...
ama önemli olan senin aileni savunman ve annenin kararsızlıklarını yansıtmaman sanki sende her açıdan düşünüyomusun onlarda en iyi olanı düşündükleri için oluyo gibi göstermen önemli...
işte onu becerebilmek önemli ama en büyük derdimiz bu olsun ..aşkım beni seviyor bende onu seviyorum allah sevenleri ayırmasın herkes mutlu olsun canlar yanmasın ..
beklediğim altı nevresim takımım geldi kızlar. modelleri paylaşıyorum...
Eki Görüntüle 275843 Eki Görüntüle 275842 Eki Görüntüle 275841 Eki Görüntüle 275839 Eki Görüntüle 275840 Eki Görüntüle 275838
Hayırlısı olsun canımmm
Kızlar nasılsınızzzz
Bugün yeni cicişler aldımmm
Uyku seti
Nevresim takımı
3 tane battaniye
Yorgan
2 tane de cam şişe aldım
beklediğim altı nevresim takımım geldi kızlar. modelleri paylaşıyorum...
Eki Görüntüle 275843 Eki Görüntüle 275842 Eki Görüntüle 275841 Eki Görüntüle 275839 Eki Görüntüle 275840 Eki Görüntüle 275838
selam cnımhepsını gule gule kullan hayırlı olsun
bence hepsı guzel ama en cok 1 nr 5 nr 6 nr begendım
nerden aldın bunları? ben dun gıttı gıdıyor sıtesındeydım bır alana bır bedava verıyorları ustune ıkı tane de sılıkon yastık
Ben o sitedekini merak ettim bana linkini msj atarmısın rica etsem
Arkadaşlar merhabaBu topiği görmem iyi oldu. Ben de 2012 yaz gelin adaylarından biriyim sizler gibi, fakat içimi bir kaygı,stres istila etti resmen nerden nasıl başlasam bilemiyorum. Henüz çok bir hazırlığım yok :18: Başlarda düğün hazırlığı listesinden bahsetmişsiniz, sayfaların hepsini okuyamadım eğer böyle bir liste yaptıysanız tekrar paylaşır mısınız? Bir el atıverin yahu!
kızlar hakkarıde 26 asker sehıt oldu
allah aılelerıne sabır versın sehıtlerımızın,
ama bunu ustune de 15 pkk öldurmusler.
askerlerımız ıcın cok uzgunum allah sabır versın
benım nısanlımda askerde ona ulasmaya calısıyorum sımdı ama o hatayda:44:
allahım tum askerler hayırlı teskereler nasıp etsın
Arkadaşlar merhabaBu topiği görmem iyi oldu. Ben de 2012 yaz gelin adaylarından biriyim sizler gibi, fakat içimi bir kaygı,stres istila etti resmen nerden nasıl başlasam bilemiyorum. Henüz çok bir hazırlığım yok :18: Başlarda düğün hazırlığı listesinden bahsetmişsiniz, sayfaların hepsini okuyamadım eğer böyle bir liste yaptıysanız tekrar paylaşır mısınız? Bir el atıverin yahu!
benimkide askerde canım bugün çok keyifsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?