çok güsel canım hepsiii....gülegüle kullan tekrardan...
birşey soracağım,ya bende şişe almak istiyorum şöyle inekli falan olanlar var ya,geçen aldım annem dedi kızım ne yapacaksın onu,düşündüm ne yapacağım geri bıraktım
siz hangi amaçlarla alıyorsunuz şişeleri?
kızlaaaar birşey soracağım,ya bende şişe almak istiyorum şöyle inekli falan olanlar var ya,geçen aldım annem dedi kızım ne yapacaksın onu,düşündüm ne yapacağım geri bıraktım
siz hangi amaçlarla alıyorsunuz şişeleri?
süt koyacağım desem,zaten kutu süt alıyoruz ve evlenince de nasipse yine öyle alacağım,bilemedim o nedenle
bilmiyorum canım ya, ben henüz şişe almadım hiç
ama hafta sonu alıcaktım bi tane, hani şu ağzı mantarlı metal telli sıkıştırmalı falan değişik bir mekanizması oluyo ya
ondan alıcaktım çok şıktı ama mekanizması çok sıkıydı açmaya çalışırken içindekini dökerim diye almadım ama düzgün mekanizmalı bulunca en azından bir tane almak istiyorum
napıcaksın dersen de şuan inan bilmiyorum
ve bilmediğimi de sen sorunca farkettim
al bitane canım ya, kullanırsın bir şekilde, ne bileyim ayran yapar koyarsın, veya artan ayran meyve suyu gibi şeyleri saklarsın o şişede dolapta kolay olur yer bulması şişeyehehehehhee
evet canım ya,bende çok güsel şişeler görüyorum hatta dediğim gibi geçen gün elime alıp bıraktım,annemin beni kendime getiren sorusuyla.. yağ şişesi yapsam,yağ şişesi başka aldım,ağız kısmı ince yağ dökmek için..bilemiorum o nedenleama özeniyoruuum hele çok şirin inekli olanlaaraa
Heheheh tamam tamam başlıyorum
Bu Sarev Uyku Setim
Eki Görüntüle 275712
Sarev Pamuk Saten Nevresim Takımı
Eki Görüntüle 275714
Şişelerimm
Eki Görüntüle 275713
Battaniyelerim Mink ve Days in Colours
Yorganımda Soley deseni çok hoşuma gitti dayanamadım
al bitane canım ya, kullanırsın bir şekilde, ne bileyim ayran yapar koyarsın, veya artan ayran meyve suyu gibi şeyleri saklarsın o şişede dolapta kolay olur yer bulması şişeye
ne bileyim al bitane kız içinde kalacağına çeyizinde kalsın
neyse yavruşlar, ben ufaktan kaçayım
bugün erken yatayım ki sabah erken kalkıcam, yarın annem, k.annem ve ben bayram alışverişine çıkıyoruzzz
bekleyin beni mağazalaaaaaarrr, gaso geliyoooooooo
çok üptüm sizi, yarın akşam görüşürüz canlar
napıyım kuzum nişanlımla teldeydım aniden cıktım k bakmahoşbuldum yavruşum nabeerr?
yavas yavas alırsın kuşum hafta içi kaç gün?hoşbulduk bebeem...valla kursa gidiyorum geliyorum,birazcık derste çalışıyorum ama daha tam randıman olamadım
merhaba gasolinecim
bu arada dün gece ki geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim canlar
Canım ben ist degıl ufak sayılır benım memleket ama yargı yayınları ihtiyaç ve yedi iklim yayınları en iyileri ben yargı yayınlarını kulllanan bir dershaneye baslıycam soruları bıraz zor ama en ıyısı.hangi kurslara gidiyosunuz kızlar. ve hangi şehirdesiniz. benim kuzen var istanbulda. o da gitmek istiyodu kursa ama kararsızdı hangisi olsun diye. görmüşken sorayım dedim size
ben ve uyumakcnm benmde yapmam lazm aslnda ya ne zamandr aklmda mesela yatak odasını yapayım dıyorum kaç nevresim kaç pike takımı alıcagımı falan sonra mutfagı
benım mutfak lıstem bıttı bırtek alması var canım
yatak odası ve havulular lıstemde bıttı cok sukur tabı ufak tefek cıkıyor
sımdı gıttı gıdıyor sıtesındeyım cok guzel 4 tane nevresım buldum hepsı pamuk saten
alamıyorum ya öyle yarım saatır onlara bakıyorum
ablama msj cektım ankaradakı adresını versın dıye böyle olmıcak herkes bısıcıkler alıyor barı netten bısıler alıyım
canım senın kactane varkı suan ve kactane olmasını ıstıyorsun. yınede sen ufak ufak alıyorsun mutfan ıcın felan
yaparsın lıste
benım tum gunumu aldı ama benım hıc bısım yok,, sen hemen hazırlarsın o lısteyı
bence sımdıden hazırlakı bısı unutma sonra
ohhhh ellerine saglık cnmbenım yatak odasından aldıklarım sımdılık 1 batdaniye, 3 nevresim takımı, 1 saten gelin pike takımı ,1 yatak örtüsü,1 elyaf yorgan kuzum daha alırım ben baya . Mutfagada baya bişeyler aldım ama yemek takımım beyaz esyalar falan duruyor yavas yavas ufak tefek alıyorum anlıycagn.
Canım mutfagım öncelikle kıraya cıkıcaz yanı mutfak dolabım falan nasıl olur hangı renk olur bılmıyorum daha sonra ev alıcaz ama genelde kırmızı gri siyah bu tonlardan gıdıyorum .Pınarın aldıgı nevresım takımının siyahıda var cok guzel ben de görmştm begenmştm sarev iyi bir marka duyduguma göre
cnm gitdi gidiyor linki açılmıyor foto koysan
evet canım desenlerı cok guzel bıde %100 pamuk saten aynı taç gıbı ama tabı kullanmak gerekır ınsallah memnun kalırız bızlerde.
ıkı gun önce kuzenımle konustum ben bısı demeden bana sakın mutfagını sıyah beyaz yapma dedı ben dolaplarımdan halıma lambama kadar
sıyah beyaz yaptım, o kadar cok pısmanımkı bı suru masraf yaptık dedı hıc memnun degılım ufacık bı el ızı cok cırkın leke olarak
gözukuyor uc gune bır dolaplarımı mecbur sılmek zorunda kalıyorum, bır sene olmadan bıktım dedı :26: mutfagında beyazdan şaşma
ve sakın sıyah bısı alma sana abla tavısyesı dedı. ben metal dusunuyordum fırını bulasık makınesını buzdolabını ama sımdı
dırek beyaz alacam kesın kararlıyım. bunu sana anlatmak ıstedım canım:44::44:
Eki Görüntüle 275791 Eki Görüntüle 275792 Eki Görüntüle 275793 Eki Görüntüle 275794
canım bıde bunlardan bır takım aldıgında(taçda yokmus böyle bısı) sana bı nevresım takımı hedıye verıyorlar bıde ıkı yastık hedıye ben bunları aldıgımda yanı bana
6 tane yastık 3 tanede nevresım takımı hedıye edecekler onlarda gayet hos duruyordu
bu arada bu dördu ıcın 686 tl ödıcem kargo ıcınde ama bana 3 tane nevresım hedıye eddecekler onlarda 50 kusur degerınde he bıde 6 yastık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?