2012' de yazın evlenecekler

Sağol canım benim
Ben su ve meşrubat koymak için alıyorum canım sonuçta cam sağlıklı

bilmiyorum canım ya, ben henüz şişe almadım hiç
ama hafta sonu alıcaktım bi tane, hani şu ağzı mantarlı metal telli sıkıştırmalı falan değişik bir mekanizması oluyo ya
ondan alıcaktım çok şıktı ama mekanizması çok sıkıydı açmaya çalışırken içindekini dökerim diye almadım ama düzgün mekanizmalı bulunca en azından bir tane almak istiyorum
napıcaksın dersen de şuan inan bilmiyorum
ve bilmediğimi de sen sorunca farkettim

hehehehhee
evet canım ya,bende çok güsel şişeler görüyorum hatta dediğim gibi geçen gün elime alıp bıraktım,annemin beni kendime getiren sorusuyla.. yağ şişesi yapsam,yağ şişesi başka aldım,ağız kısmı ince yağ dökmek için..bilemiorum o nedenle ama özeniyoruuum hele çok şirin inekli olanlaaraa

al bitane canım ya, kullanırsın bir şekilde, ne bileyim ayran yapar koyarsın, veya artan ayran meyve suyu gibi şeyleri saklarsın o şişede dolapta kolay olur yer bulması şişeye
ne bileyim al bitane kız içinde kalacağına çeyizinde kalsın

neyse yavruşlar, ben ufaktan kaçayım
bugün erken yatayım ki sabah erken kalkıcam, yarın annem, k.annem ve ben bayram alışverişine çıkıyoruzzz
bekleyin beni mağazalaaaaaarrr, gaso geliyoooooooo

çok üptüm sizi, yarın akşam görüşürüz canlar

evet haklısın kuzum ya alayım birtane amaaan
hadi görüşürüz canım,hayırlı alışverişler olsun,inşallah çok güsel şeyler bulur ve alırsın...gelince aldıklarının resmini ekle oluyy mu merak ederim baybay bebişş iyi uykulaaar

hoşbuldum yavruşum nabeerr?
napıyım kuzum nişanlımla teldeydım aniden cıktım k bakma
yavas yavas alırsın kuşum hafta içi kaç gün?
hangi kurslara gidiyosunuz kızlar. ve hangi şehirdesiniz. benim kuzen var istanbulda. o da gitmek istiyodu kursa ama kararsızdı hangisi olsun diye. görmüşken sorayım dedim size
Canım ben ist degıl ufak sayılır benım memleket ama yargı yayınları ihtiyaç ve yedi iklim yayınları en iyileri ben yargı yayınlarını kulllanan bir dershaneye baslıycam soruları bıraz zor ama en ıyısı.

Pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benım begendıgım nevresım takımı bende mı alsam cnm cok cok guzel hepsı ama benım begendıgım mor olan ve onun aynısının sıyahıda vardı rüya gb nerden aldın ne kadara aldın tatlım?

Son düzenleme:
kızlar hepınız uyuyorsunuz

bende ceyız lıstesı yapıyorum

Son düzenleme:
ben ve uyumak cnm benmde yapmam lazm aslnda ya ne zamandr aklmda mesela yatak odasını yapayım dıyorum kaç nevresim kaç pike takımı alıcagımı falan sonra mutfagı

ben ve uyumak cnm benmde yapmam lazm aslnda ya ne zamandr aklmda mesela yatak odasını yapayım dıyorum kaç nevresim kaç pike takımı alıcagımı falan sonra mutfagı

benım mutfak lıstem bıttı bırtek alması var canım

yatak odası ve havulular lıstemde bıttı cok sukur tabı ufak tefek cıkıyor

sımdı gıttı gıdıyor sıtesındeyım cok guzel 4 tane nevresım buldum hepsı pamuk saten

alamıyorum ya öyle yarım saatır onlara bakıyorum

ablama msj cektım ankaradakı adresını versın dıye böyle olmıcak herkes bısıcıkler alıyor barı netten bısıler alıyım

canım senın kactane varkı suan ve kactane olmasını ıstıyorsun. yınede sen ufak ufak alıyorsun mutfan ıcın felan
yaparsın lıste

benım tum gunumu aldı ama benım hıc bısım yok,, sen hemen hazırlarsın o lısteyı

bence sımdıden hazırlakı bısı unutma sonra

ohhhh ellerine saglık cnm benım yatak odasından aldıklarım sımdılık 1 batdaniye, 3 nevresim takımı, 1 saten gelin pike takımı ,1 yatak örtüsü,1 elyaf yorgan kuzum daha alırım ben baya . Mutfagada baya bişeyler aldım ama yemek takımım beyaz esyalar falan duruyor yavas yavas ufak tefek alıyorum anlıycagn.

tabı canım daha cok zamnımız var

hem almak ıcın carsıya gıttgınde kafanda moddeler belırlenmıs olur ne alacagını bılırsın. sen suan ufak tefek en önemlılerı alıyorsun canım bu dedıklerını secmek cok kolay olur bu arada sen hala mutfagını sıyah kırmızımı dusunuyorsun??

masallah canım senın baya varmıs ceyızlerın

canım sunlara baksana bunları yarın almayı dusunuyorum netten tek sorun ben lastıklı carsaf ıstıyorum satanlara msj cektım

ınsallah vardır lastıklı carsaf:26: belkı senınde hosuna gıder sende almak ıstersın pınarın aldıgı nevresım takımını daha öncede görmstum

bugun oda alınca demek ıyı bı urun talep cok dıye sevındım oda guzel gunlerde kullasın

GittiGidiyor

Canım mutfagım öncelikle kıraya cıkıcaz yanı mutfak dolabım falan nasıl olur hangı renk olur bılmıyorum daha sonra ev alıcaz ama genelde kırmızı gri siyah bu tonlardan gıdıyorum .Pınarın aldıgı nevresım takımının siyahıda var cok guzel ben de görmştm begenmştm sarev iyi bir marka duyduguma göre

evet canım desenlerı cok guzel bıde %100 pamuk saten aynı taç gıbı ama tabı kullanmak gerekır ınsallah memnun kalırız bızlerde.

ıkı gun önce kuzenımle konustum ben bısı demeden bana sakın mutfagını sıyah beyaz yapma dedı ben dolaplarımdan halıma lambama kadar

sıyah beyaz yaptım, o kadar cok pısmanımkı bı suru masraf yaptık dedı hıc memnun degılım ufacık bı el ızı cok cırkın leke olarak

gözukuyor uc gune bır dolaplarımı mecbur sılmek zorunda kalıyorum, bır sene olmadan bıktım dedı :26: mutfagında beyazdan şaşma

ve sakın sıyah bısı alma sana abla tavısyesı dedı. ben metal dusunuyordum fırını bulasık makınesını buzdolabını ama sımdı

dırek beyaz alacam kesın kararlıyım. bunu sana anlatmak ıstedım canım:44::44:

Son düzenleme:

cnm halamın evinin de mutfagı sıyah beyaz evet guzel gayet ama bana kalırsa sıyah beyaz agır bır renk mutfak dediğin cıvıl cıvıl olmalı içini açmalı... Beyaz eşya konusunda şimdilik düşüncem gri çünkü beyaz çok çabuk kırlenıyor.Griler ön planda gb ama bakalım belkide fikrim değişir sonra beyazlarla fıyat konusunda farkta atıyor ben grilerin parlaklarını seviyorum kimi çok mat

canım bıde bunlardan bır takım aldıgında(taçda yokmus böyle bısı) sana bı nevresım takımı hedıye verıyorlar bıde ıkı yastık hedıye ben bunları aldıgımda yanı bana

6 tane yastık 3 tanede nevresım takımı hedıye edecekler onlarda gayet hos duruyordu

bu arada bu dördu ıcın 686 tl ödıcem kargo dahıl

hedıye edeceklerı nevresımlerın normal fıyatıda 50 kusurlerde

Son düzenleme:

çok güzelller cnm ara ara markafoniye limangoya falan da gelıyor ama dedıgın gb hedıyesı olmuyor sanırım hesaplıda baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…