• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

GittiGidiyor

canım sıte bu ama dun bı arkadas gıremedı ınsallah sen gırersın zaten sarev markalı nevresımlerde verıyorlar ama ben cok begendım buraray yuklıyorum tanesı 173 tıl Eki Görüntüle 275845 Eki Görüntüle 275846 Eki Görüntüle 275847 Eki Görüntüle 275848

canım ıste bunları sıparıs edecem bugun eger guvenılır bır adres bulabılırsem cunku ben turkıyede yasamıyorum..

leopard desenlı olan tac fakat onun kampanyası yok yanı onda hedıye verılmıyor canım. öbulerınde o kampanya

dusun 686 tl ödıcem bana 3 adet nevresım 6 tane de yastık hedıye vercekler:1:

Yastık hediye olması güzel ama bana biraz pahalı geldi neden dersen sabah markofoniye baktım sarelin kamp var incele bi bak 153tl morlu olan canım

Selam canlarım :122::122::122::124::124::124::111::111::111::111::111: Nasılsınzı görüşmeyeli:34: Sultancım nevresimlerini çok beğendim ve en çok da leopar desenli olanını:17::17::17::16: hvngzl canım seninde nevresimlerim şık ve sade. incili olan da şahane:112::112::112:

canım hosgeldın nerdesın kacgunudr görmıyordum senı:44:

ıyım canım ben bu nevresımlerı daha almadım adrese ıhıtıyacım vardı bıraz önce annemle konustuk bana sakın ınternetten gıderız magzasından alırız dıyor off yaaa ben bısı alamaıcakmıyım:50: ben zaten leopard nevresım takımı cok severım canım her eve şartı:1:

sen nasılsın ne yapıyrsun kac gundur:61:

Son düzenleme:
aynen canım bende hemen onu aradım sımdı cok sukur ıyımıs bısı yokmus oralarda ama dıyor hakkarıda sehıt olanlardan bırı hataya gelecekmıs tören yapılacakmıs herkes cok uzgun dedı:43:

geçen seferki şehitlerdede aileye haber vermeye giden askerlerden biri benimkiydi ömrümde böle acı hissetmedim diyo:14::14:
annesine söyledikleri anda evde kıyamet kopmuş bide benimkine sarılıp benim oğlumda böle gitmişti diye ağlayınca:14::14::14::14:

Yastık hediye olması güzel ama bana biraz pahalı geldi neden dersen sabah markofoniye baktım sarelin kamp var incele bi bak 153tl morlu olan canım

evet canım sımdı baktım orasıda uygun benım hosuma gıden ıkı desende tukenmıs orda ben mat renklerı daha cok sevıyorum canım ordakılerde cok guzel vede fıyatı uygun.

kızlar hakkarıde 26 asker sehıt oldu:43::43::43::43:

allah aılelerıne sabır versın sehıtlerımızın,:43::43::72:

ama bunu ustune de 15 pkk öldurmusler.

askerlerımız ıcın cok uzgunum allah sabır versın:43:

benım nısanlımda askerde ona ulasmaya calısıyorum sımdı ama o hatayda:44:

allahım tum askerler hayırlı teskereler nasıp etsın:nazar:

Amin canım ya sabah sabah bende okudum suan sinirden catlıcam tek sey söylücem Bir askeri için yıkın emri veren Mustafa Kemal'li ÖZLEDİK !

geçen seferki şehitlerdede aileye haber vermeye giden askerlerden biri benimkiydi ömrümde böle acı hissetmedim diyo:14::14:
annesine söyledikleri anda evde kıyamet kopmuş bide benimkine sarılıp benim oğlumda böle gitmişti diye ağlayınca:14::14::14::14:

bende sımdı kötu oldum bunu okuyunca ne kadar zordur ya tulerım urperdı:43:
böyle bır haber nasıl verılırkı:43: senın nısanlın nerde askerlık yapıyor?

offfff offffffffff:43::43:aglattın walla benide :43::43:

canım hosgeldın nerdesın kacgunudr görmıyordum senı:44:

ıyım canım ben bu nevresımlerı daha almadım adrese ıhıtıyacım vardı bıraz önce annemle konustuk bana sakın ınternetten gıderız magzasından alırız dıyor off yaaa ben bısı alamaıcakmıyım:50: ben zaten leopard nevresım takımı cok severım canım her eve şartı:1:

sen nasılsın ne yapıyrsun kac gundur:61:

Evet canım giremiyordum kaçgündür işyerinde yoğunluk ve akşamları da yorgunluk had safhada olunca giremiyordum. canım bu leopar desenli nevresimi heryerde bulabilirsin zaten markası belli sultanım. hem yakında geliyordun sanırım gelince istediğin herşeyi alırsın :129: kesinlikle her eve lazım bence :112::73::70: ben iyiyim bitanem sende iyisindir umarım. ne zaman türkiyeye geliyorsun:26:

bende sımdı kötu oldum bunu okuyunca ne kadar zordur ya tulerım urperdı:43:
böyle bır haber nasıl verılırkı:43: senın nısanlın nerde askerlık yapıyor?

offfff offffffffff:43::43:aglattın walla benide :43::43:

aydında cezaevinde kızlar:5::5:
o rahat çok şükür ama gördükleri çok şey var ve psikolojileri çok kötü hele o günden sonra toparlanamadı
onu ilk defa hıçkıra hıçkıra ağlarken dinlemiştim o gün:14::14::14:

Amin canım ya sabah sabah bende okudum suan sinirden catlıcam tek sey söylücem Bir askeri için yıkın emri veren Mustafa Kemal'li ÖZLEDİK !

haberlerede gördum sımdı sehıt aılelerı pkklılar öldurlmesın ıdam edılsın herkesın karsısında dıyor:43:

ay canım hiç kolay değil çok acı verici gerçekten. allah geride kalanlara sabır versin. herkesin başı sağolsun:5:

Evet canım giremiyordum kaçgündür işyerinde yoğunluk ve akşamları da yorgunluk had safhada olunca giremiyordum. canım bu leopar desenli nevresimi heryerde bulabilirsin zaten markası belli sultanım. hem yakında geliyordun sanırım gelince istediğin herşeyi alırsın :129: kesinlikle her eve lazım bence :112::73::70: ben iyiyim bitanem sende iyisindir umarım. ne zaman türkiyeye geliyorsun:26:

desene senın telaş basından askın:44: canım senın meslegın ne merak ettım?

ınsallah bulabılrım dedıgın gıbı olur canım merak ettıgım su var mesela dıyelım taca gıttım onlar bana gecmısın katalogunu verebılıyorlarmı

dıyelım magzalarında yok getırtebılıyorlarmı? ınsallah canım gelecem ama kafam karısık gelseemı dıye ucaktan cok korkuyorum havalar

malum cabuk sogudu bu sene. kısın ucaklar cok turbulans yapıyor cok korkuyorum bende az degıl ırek ucus dört saat aktarma olsada

ıkıser saat ama gelsemde cok seyımı tamamlamıs olacam:44: bu arada bısı sorcam canım senın aldıgın nevresımlerın carsfları lastıklımı yoksa duz carsafmı? sence hangısı kullanıslı olur.

desene senın telaş basından askın:44: canım senın meslegın ne merak ettım?

ınsallah bulabılrım dedıgın gıbı olur canım merak ettıgım su var mesela dıyelım taca gıttım onlar bana gecmısın katalogunu verebılıyorlarmı

dıyelım magzalarında yok getırtebılıyorlarmı? ınsallah canım gelecem ama kafam karısık gelseemı dıye ucaktan cok korkuyorum havalar

malum cabuk sogudu bu sene. kısın ucaklar cok turbulans yapıyor cok korkuyorum bende az degıl ırek ucus dört saat aktarma olsada

ıkıser saat ama gelsemde cok seyımı tamamlamıs olacam:44: bu arada bısı sorcam canım senın aldıgın nevresımlerın carsfları lastıklımı yoksa duz carsafmı? sence hangısı kullanıslı olur.

canım benim nevresimlerde taç marka. ben nette beğenip öyle almıştım görmeden dokunmadan alamıyorum maalesef. mağazadan almıştım. tanıdık olunca getirtmişti istediğim modeli.:27: ben mali müşavirim canımcım :31::30: havalar çabuk soğudu sultanım doğru:18: ne zaman gelmeyi düşünüyorsun ki? bir de konyaya mı geleceksin direkt? benim nevresimlerim lastikli değil canım. nevresim alırkende ebatlarına dikkat et canım. fitted çarşaf alabilirsin istersen canımcım:8:

canım benim nevresimlerde taç marka. ben nette beğenip öyle almıştım görmeden dokunmadan alamıyorum maalesef. mağazadan almıştım. tanıdık olunca getirtmişti istediğim modeli.:27: ben mali müşavirim canımcım :31::30: havalar çabuk soğudu sultanım doğru:18: ne zaman gelmeyi düşünüyorsun ki? bir de konyaya mı geleceksin direkt? benim nevresimlerim lastikli değil canım. nevresim alırkende ebatlarına dikkat et canım. fitted çarşaf alabilirsin istersen canımcım:8:

anladım canım ıymıs meslegın soguklarda usumessın:1: ama belıne, omuzlarına dıkkat et:12:

canım ben ankaraya gelecem ablam ankarada konyaya bı gunlugune ugrarım oda bı kac ısım olacak mecburum ugramya yanı.

ben gelırsem önumuzdekı ayın 21 de gelecem aralıgın 21 kadar ınsallah. ama ıste ıyıce dusunmelıyım:44:

dıkkat edıyorum canım ya ebatlarına . eger alırsam extra carsaf muhtemelen lastıklı olur.

senhıc sarev aldınmı yada kullanan arkdsların varmı benım cevrmdekılerde hep tac kullanıyor ve cok memnunlar her yönden.

ama sarev kullanan hıc yok bende desenlerıne vuruldum sımdı aslammkı dıyorum netten kafam karstı :44: bızım turkıyedekı evın adresını vercem annemler nasıl olsa ıkı hafta sonra gelecek ozamana kadar teslım edılır herhalde bı kac kısı sarev kullandım cok ıyı dese hemen alırım ama yokkkı:44:

Son düzenleme:
anladım canım ıymıs meslegın soguklarda usumessın:1: ama belıne, omuzlarına dıkkat et:12:

canım ben ankaraya gelecem ablam ankarada konyaya bı gunlugune ugrarım oda bı kac ısım olacak mecburum ugramya yanı.

ben gelırsem önumuzdekı ayın 21 de gelecem aralıgın 21 kadar ınsallah. ama ıste ıyıce dusunmelıyım:44:

dıkkat edıyorum canım ya ebatlarına . eger alırsam extra carsaf muhtemelen lastıklı olur.

senhıc sarev aldınmı yada kullanan arkdsların varmı benım cevrmdekılerde hep tac kullanıyor ve cok memnunlar her yönden.

ama sarev kullanan hıc yok bende desenlerıne vuruldum sımdı aslammkı dıyorum netten kafam karstı :44: bızım turkıyedekı evın adresını vercem annemler nasıl olsa ıkı hafta sonra gelecek ozamana kadar teslım edılır herhalde bı kac kısı sarev kullandım cok ıyı dese hemen alırım ama yokkkı:44:

benim çeyizim sarev özdilek ve taçtır hep canım ...sarevde kaliteli..:16:

lahana gibi oldum zaten hiç üşümüyorum sultanım :122::122::122::122: anladım canım. demek istanbul durakların arasında yok:26:
valla canım ben havlularımı, bornoz setimi ve nevresimlerimi ve pike takımlarımı taçtan aldım. dediğin gibi herkes taç diyor arada özdilek veya sarev diyenlerde var. ama hiçbir fikrim yok sarev hakkında.
oooo geldiğinde de 1 ay burdasın süper :46::46::46:

hmm anladım canım pamuklanma ve yıkayınca solmaz ınsallah:nazar:

valla kendi adıma sölüyorum ben çeyizime aldım..bu birazda kısmet işi çnkü her taç solma yapmıyo yada her özdilek pamuklanma yapmıyo diye bişey yok 10 kişide olmas 1nde muhakkak olur:27:
beğendiğim model vardı ki sarev çok güsel model çalışıyo aklımda kalcana aldım bende..:16:

Back
X