Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm halamın evinin de mutfagı sıyah beyaz evet guzel gayet ama bana kalırsa sıyah beyaz agır bır renk mutfak dediğin cıvıl cıvıl olmalı içini açmalı... Beyaz eşya konusunda şimdilik düşüncem gri çünkü beyaz çok çabuk kırlenıyor.Griler ön planda gb ama bakalım belkide fikrim değişir sonra beyazlarla fıyat konusunda farkta atıyor ben grilerin parlaklarını seviyorum kimi çok mat
3.sıradakının tanesı ne kadar cnm ? yanında yıne hedıye nevresım takımı yastık verıyorlarmı?kargo ıcınde?
evet caglacım sana katılıyorum beyaz mutfak dolapları turkuaz ve grı halı perde de buna uyumlu bısı olursa fena bısı cıkmaz
ben su sıralar fena halde mutfagı taktım nasıl yapsam dıye dusunuyorum:44:hepsı farklı, farklı guzel ınsan hepsınden olsun ıstıyor
,
grılerı ben cok begenıyorum bende öyle ıstemıstım ama sonra ben demıstım demesınler dıye beyaz alırım cunku aynısnı bana annnemde
demıstı durum böyle olunca fıkrlerım degısıyor![]()
angi konuda gri almaktan vazgectın sultişim?? sen hangı renk beğenıyorsan öyle al amannnnnnnnnnnn
aynen canım bırtane nevresım takımı hedıye onlarda cok guzel valla ne yalan dıyım hıcte adı durmuyorlardı
ıkı tane de sılıkon yastık hedıye
nevresımlerın tanesıde 173 tl
beyaz esyları canımın ıcı yanı buzdolap fırın bulasık makınesı. kuzenım sıldıgınde leke bırakıyor özel deterjanı var onların oda extra para cok zahmetlu hıc memnun degıl mutfagından
annemde beyaz al dedı leke yapar o grıler dıyınce ben dırek unuttum![]()
banada nevresımler cok uygun geldı valla ınsllah hayırlısıyla sıparıs edebılırım
vayyyyyy neler cıkmısss yaaaa cok guzel cagla canım ya valla masllah sen cok guzel seyler kesfedıyorsun bende bulursam bunlarda kesın alırım bence sende hemen al ne olur ne olmaz kalmaz felanben cok begendım tam fılm ızlmek ıcın kucagan alacan bıde kutuda capy vısne suyu pipetlı tabı
![]()
aynısından bende ısterım![]()
evet cnm ben genelde şirin farklı şeylere kaçıyorumbenımde hoşuma gıtdı cok samimi geldi çerezlikler
ılk cıkmamda ılk ısım bunları almak olucak süper olur kocişinle film izlersiniz bı yandanda kucuğunuza alıp çerezliği fındık fıstık yersiniz
inş sende bulursun
evet canm kanguru çerezlikmiş ismiamın ınsallah bulurum caglacım bende
sende sımdıden gule gule kullan bu cerezlıklerı cok kullanıslı ıkı kaseye ne gerek varmıs artık
bu cerezlıkler masadan yere devrılsede bısı olmaz bellıkı cok saglam
cagla canım yıne kör olacamben cıkıyım en ıyısı dıslarımı fırcalayıp dırek yataga atlıcamm
senı cokk öpuyorum allah rahatlık versın tatlı uykular![]()
Lavantacım olmayınca zorlamaya gerek yok tabi, ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız tatlımgüzel bence cumhuriyetin fiyatlarına bakayım bizimkinler öyle takabilceklerini sanmıyorum 2 tane ama belki 1 tane takabilirler..annemde 1 çeyrek takar babam cumhuriyet ama çok zor yaa inanın salon falan tutulcak fiyatı alt tarafı 250 tl ama olmayınca insan düşünüyor..aslında bu kadar zahmet çekmezdik ama beklediğimiz paralar gelmeyince böyle oluyor
sağol gasocum yaa, içim rahatladıcanım bence gayet uygundur, düğünde de saat takılacakmış madem, biz de öyle yaptık zaten, iyi düşünmüşsün sen![]()
günaydın kızlar...nasılsınız bakalım
dün bornoz takımı alınmamış kayınvalidemde beğenmemiş şükür ki..
şimdide sorunlarımız nişan için gündüz gelicek olmaları bizim burdada gündüz bişey olmaz ..tabi annemde resti çekti gündüz gelirseniz az gelin evde yüzük takılsın nişan demeyin dedi bende aşkıma söyledim bakalım daha konuşmadık sonuç ne olucak çok merak ediyorum..![]()
şimdi konuştum..aşkımla tamam geceleyin gelicekler..yalnız benim ailem hep zorluk çıkartıyor gibi algılanıyor ki bende öyle düşünüyorum .
onlara ziyarete gideriz denmişti sonra vazgeçildi snr tekrar gittik ama gitmicemiz söylenmişti
bu yer tutma işi için ilk tutamıcaktık snr tuttuk hani hep bi engellemeli..
sonra bu gündüz gece işi çıktı..yani bunlar belki küçük şeyler ama hep sorunlu gibi algılanan benim ailem oluyor ve ben üzülüyorum bu istanbula gitme olayındada ilk astılar kestiler şimdi annem izin verdi ne kadar gizlide olsa ailemi müdafa edemiyorum benim hatam aslında ağzım laf etmiyor ..aşkım ise sürekli kayınvalidenin kıymetini bil bil hep seni soruyor diyor nasıl iyimi morali nasıl diye gibi bende aileme karşı şimdiden soğukluk hissetmesini istemiyorum..ailemi doğru düzgün ifade edemediğim için çok kızıyorum kendime aslında hani düzgün anlatabilsem yansıtsam ailemin isteklerini problem olmucak ama bunu yapamıyorum işte
Günaydın KızLar...
Kahvaltı boğazıma diziLdi sabah sabah...hepimizin başı sağoLsun =( moraLim cok bozuLdu...
Allah sonumuzu hayır etsin...